kralj Posted December 18 Posted December 18 Da, sigurno bi išlo još nešto u paketu. Bilo kako bilo, izgleda da je strategija da se dovede još jedan igrač, da ponese još jednu loptu, a odbrana će sama da se igra.
1n54jd3r Posted December 18 Posted December 18 Kad sam video komentare ovde, nisam ni zeleo da otvaram link 1
Amos Posted December 18 Posted December 18 (edited) 1 hour ago, kralj said: Dajte ljudi, MPJ je bolji od Hantera by far. Meni je ovaj spisak horor. Ali Hunter i Bogdan za MPJa i Watsona/Strawthera je potpuno druga stvar. edit: ukratko, MPJov ugovor za dva igrača kao sto je neko napisao, malo losiji starter i korisni klupaš. Ili da otvore farmu pa da ciljaju i Bogdana, što bih ja uradio. Malone nije verovao Watsonu prošle godine protiv Wolvesa, teško da će i ove kako stvari idu a verujem da ima GM bisera koji bi cenili više Watsonovu budućnost od Bogdana. edit2: LaVine bi bio classic Booth potez Edited December 18 by Amos
pbg12345 Posted December 18 Posted December 18 3 minutes ago, Amos said: Ali Hunter i Bogdan za MPJa i Watsona/Strawthera je potpuno druga stvar. naravno niko nije ni poredio mpj i hantera, prvenstveno jer je razlika u godisnjoj plati gotovo 15 mil $ pa je samim tim suludo 1
Amos Posted December 18 Posted December 18 10 minutes ago, pbg12345 said: naravno niko nije ni poredio mpj i hantera, prvenstveno jer je razlika u godisnjoj plati gotovo 15 mil $ pa je samim tim suludo Još 2 posta i napisaćeš čarobne reči 'MPJov ugovor'. Zajebanciju na stranu, dečko igra super. Ne propušta utakmice, više dobrih prangijaških večeri od onih katastrofalnih i baš je nefer da bude žrtva Jamalove bolikurije ili opšteg pišanja cele lige po Boothu. Ne bi me čudilo da ih tu zvekne neka loša karma i da im se brzo povredi ta zamena. 1 1
Venom Posted December 18 Posted December 18 4 hours ago, Defunctus said: Paralelna dimenzija Jokic 90ih: odlazi u Grcku, dobija pasos na novo ime Nikolaidis Jokatidis, dok mu se za to vreme braca pojavljuju u Vidimo se u citulji i mnogo su poznatiji u javnosti od njega. Igra u Arisu dve sezone, prelazi u Olimpijakos i na kraju u Timsistem gde vodi borbe pod kosem sa laktovima Zokija Savica, koji ga i povredjuje u jednoj od finalnih serija, Odbija grcku reprezentaciju, igra za nas i osvaja Evrobasket '99 uz MVP priznanje, Majers i Fucka zavrsavaju u polufinalu u suzama. Na olimpijske igre 2000ih ne ide iz licnih razloga i postaje najomrazeniji sportista te godine u drzavi. Sin iz braka sa Grkinjom postaje zvezda konjickog sporta u preskakanju prepona. Bira da nastupa za Grcku, ali bez vecih uspeha na olimpijskim igrama. Igra na EP finale kao plej, jer su Sale Obradović, Lukovski i Bodiroga jedan za drugim ispali zbog povreda. Ako ima neki strip autor, voljan sam da finansiram jedno izdanje 1
kralj Posted December 18 Posted December 18 56 minutes ago, Amos said: Ali Hunter i Bogdan za MPJa i Watsona/Strawthera je potpuno druga stvar. edit: ukratko, MPJov ugovor za dva igrača kao sto je neko napisao, malo losiji starter i korisni klupaš. Ili da otvore farmu pa da ciljaju i Bogdana, što bih ja uradio. Malone nije verovao Watsonu prošle godine protiv Wolvesa, teško da će i ove kako stvari idu a verujem da ima GM bisera koji bi cenili više Watsonovu budućnost od Bogdana. edit2: LaVine bi bio classic Booth potez Da, mi možda možemo iz sentimentalnih razloga da "pređemo" preko takvog deala, u Atlanti bi ljudi izašli na ulice da proslave. Hanter mi je najslabiji igrač u paketu ako uključimo upside, MPJ je najbolji. Opet, Bogdan Denveru ne rešava ništa, ono što donosi u napadu u odnosu na MPJa im ne treba, u odbrani tek ne donosi ništa. Ruku na srce, na Olimpijadi je delovalo da bi pnr sa Jokićem brzo profunkcionisao, a za to treba da uđe u Marejeve cipele, ne MPJove. Meni se od svih trejd blokova kod ovih davljenika najviše dopada Brogdon. Kod tog momka mi nešto očito debelo promiče.
Micko8 Posted December 18 Posted December 18 (edited) Porter je obican indijanac, Denver ce biti srecan ako dobije vrecu brasna i secera za njega. Bogdanovic bi se dobro uklopio u busnu odbranu Denvera. Edited December 18 by Micko8
1n54jd3r Posted December 18 Posted December 18 Sta god da urade, pogresice. To je jedino izvesno. Nek se strpe ove sezone, a posle neka gledaju gde ce Jamala da zavaljaju Najbolji potez bi im bio da krenu u rebuild. Svi su na prodaju, spremni su da saslusaju ponude. I da za Jokica dobiju zbir koji su Sunsi i Vulvsi dali za Durantulu i Gobera.
johan nagel Posted December 18 Posted December 18 Днвр треба да окружи Јокића добрим шутерима за 3, невероватно је да екипа која има њега у тиму шутира толико мало за три. Браун и Гордон колико год имали добре проценте ове сезоне нису добри шутери, кад придодаш још и Вестбрука на то, па Мрија који увек осцилира у шуту а тренутно је лош, дођеш до тога да је МПЏ једина константа (барем у регуларном делу сезоне) а чак ни он не шутира колико би требало јер му је то мање више једини квалитет.
kralj Posted December 18 Posted December 18 Lako je Micku, sve i još jednu titulu da uzmu, on će nastaviti da baštini slobodnu kritičku misao. 2
Amos Posted December 18 Posted December 18 7 minutes ago, 1n54jd3r said: Sta god da urade, pogresice. To je jedino izvesno. Nek se strpe ove sezone, a posle neka gledaju gde ce Jamala da zavaljaju Najbolji potez bi im bio da krenu u rebuild. Svi su na prodaju, spremni su da saslusaju ponude. I da za Jokica dobiju zbir koji su Sunsi i Vulvsi dali za Durantulu i Gobera. I see what you did there 1
Micko8 Posted December 18 Posted December 18 (edited) Zovite me ludim ali izmedju Lavina i Ingrama, pre bi izabrao Ingrama da predje u Denver. Lavin nije odigrao jednu relevantnu utakmicu u NBA ligi, cini mi se nula ucesca u plej of-ovima. Tezak luzeraj plus sklon povredama. To bi bio jos jedan promasaj Denverove uprave. Bolje onda ostaviti Portera tu gde jeste nego da njega dovedu. Edited December 18 by Micko8 1 1
Zli Gli Posted December 18 Posted December 18 Jokic cini sve saigrace boljim, napravice novog Pipena od Lavina. Kam tu Denver bro. 2
spaceploitator Posted December 18 Posted December 18 2 hours ago, Micko8 said: Zovite me ludim ali izmedju Lavina i Ingrama, pre bi izabrao Ingrama da predje u Denver. Lavin nije odigrao jednu relevantnu utakmicu u NBA ligi, cini mi se nula ucesca u plej of-ovima. Tezak luzeraj plus sklon povredama. To bi bio jos jedan promasaj Denverove uprave. Bolje onda ostaviti Portera tu gde jeste nego da njega dovedu. ma obojica su lose resenje igracki i ne bi icx digli plafon, a i manji je mpj problem kao 3i-4i igrac tima, nego izvestan gospodin kao drugi al sad vidim da ingramu istice ugovor vec na kraju sezone. to je onda puno bolja prica
Recommended Posts