Defunctus Posted December 18 Posted December 18 (edited) 9 hours ago, Zli Gli said: Jokic onomad ne bi primirisao NBA ligi, ostao bi u Mezi™ dozivotno i timario konje u Somboru u slobodno vreme. Bez G lige, bez Paoka, nista. Glavni razlozi, spor i mlitav ko kurac, odraz nepostojeci, koji ce nam takav belac u ligi. Paralelna dimenzija Jokic 90ih: odlazi u Grcku, dobija pasos na novo ime Nikolaidis Jokatidis, dok mu se za to vreme braca pojavljuju u Vidimo se u citulji i mnogo su poznatiji u javnosti od njega. Igra u Arisu dve sezone, prelazi u Olimpijakos i na kraju u Timsistem gde vodi borbe pod kosem sa laktovima Zokija Savica, koji ga i povredjuje u jednoj od finalnih serija, Odbija grcku reprezentaciju, igra za nas i osvaja Evrobasket '99 uz MVP priznanje, Majers i Fucka zavrsavaju u polufinalu u suzama. Na olimpijske igre 2000ih ne ide iz licnih razloga i postaje najomrazeniji sportista te godine u drzavi. Sin iz braka sa Grkinjom postaje zvezda konjickog sporta u preskakanju prepona. Bira da nastupa za Grcku, ali bez vecih uspeha na olimpijskim igrama. Edited December 18 by Defunctus 7
Popular Post goofs Posted December 18 Popular Post Posted December 18 šta reći, koju poslugu porati 1 9 1
Amos Posted December 18 Posted December 18 Od celog onog spiska jedino mi se Clarkson iz Jute svidja.
Milošica Posted December 18 Posted December 18 Stil igre na stranu, prilično je jak podatak da Janis ove sezone ima 0 utakmica ispod 50% šuta iz igre. 2
kralj Posted December 18 Posted December 18 49 minutes ago, Amos said: Od celog onog spiska jedino mi se Clarkson iz Jute svidja. Gde ga nađe.
kralj Posted December 18 Posted December 18 5 minutes ago, Milošica said: Stil igre na stranu, prilično je jak podatak da Janis ove sezone ima 0 utakmica ispod 50% šuta iz igre. Jeste tako kad se pročita. Imao je i Jokić jednu sezonu kad je krajem januara imao samo jednu ispod 50. Ruku na srce, Janis je u svojoj prvoj MVP sezoni uzimao skoro 5 trojki, ove 0.7, ali svejedno je za respekt. Strašnu sezonu ima. Ako Milvoki nastavi da se diže, postaje prvi MVP kandidat oko Nove godine. 1
pbg12345 Posted December 18 Posted December 18 1 hour ago, Amos said: Od celog onog spiska jedino mi se Clarkson iz Jute svidja. meni hanter ako ide u paketu sa bogdanom time bi resili dve velike stvari i postali najozbiljniji pretendent za titulu samo ne vidim sto bi atlanta to radila, odlicni su od povratka hantera koji igra kosarku zivota i bogdana
Amos Posted December 18 Posted December 18 15 minutes ago, pbg12345 said: meni hanter ako ide u paketu sa bogdanom time bi resili dve velike stvari i postali najozbiljniji pretendent za titulu samo ne vidim sto bi atlanta to radila, odlicni su od povratka hantera koji igra kosarku zivota i bogdana Pa to, mogu ga dati jedan za jedan a onda i nije neka zamena. Verujem da će im tražiti Paytona Watsona uz bilo koji MPJ dogovor jer pikove nemaju. Clarkson kao šesti igrač je ono što Denveru fali još otkad su postali ozbiljan tim u bablu.
kralj Posted December 18 Posted December 18 Dajte ljudi, MPJ je bolji od Hantera by far. Meni je ovaj spisak horor. Bukvalno 5/10 najbesmislenijih NBA igrača. Levin je verovatno najmanje zlo, Kamerun igra sezonu karijere i mogao bi da bude dobar, ali ceo život je nekonzistentan. Ne mogu da se načudim što nema Kuzme i nekog od Portlandovih nesrećnika.
uini Posted December 18 Posted December 18 ne vidim logiku u kojoj bi lavine za mpjra bio napredak za nuggetse lavine je u vakuumu bolji igrac ali niti je sposoban da izgura sve neophodne tekme, niti mi se cini da je za igru nuggetsa on bolji od portera 1
goofs Posted December 18 Posted December 18 Spisak jeste horor, mislim da opipavaju puls jer MPJ igra relativno dobro u poslednje vreme, pa je bolje zavaljati ga sada, nego kad je u kanalu ili povredjen. Za njega bi morali uzeti jednog startera koji je malo losiji od MPJa, ali i jednog korisnog za drugu petorku, u suprotnom džaba kreče. Takođe, ovakvi trejdovi baš retko odmah kliknu, što bi značilo da od ove sezone nema ništa, mada i sad izgleda kao da će tako biti. 2
kralj Posted December 18 Posted December 18 (edited) Zavisi dosta i od strategije oko aprona i konstrukcija ugovora. Meni ne deluje da uinijeva teorija stoji (dočim se slažem za Zek/Majk poređenje). Pre bih rekao da se radi o panic modu nego opipavanju pulsa tržišta. Edit. Goofs theory, not uini. Zek mi je od ponuđenih najmanje zlo. Ne bih ga ni ja dovodio. Edited December 18 by kralj 2
goofs Posted December 18 Posted December 18 Ako je panic mode, onda pisi propalo, nikad nista dobro nije izaslo iz toga.
kralj Posted December 18 Posted December 18 Tako mi se čini na osnovu spiska kandidata. Sve sami volume scoreri koji osim sporadičnog trpanja ništa ne donose. Recimo, MPJ je mnogo bolji skakač od sviju (doduše samo mi navire još metaka koje bi trebalo izbeći - tipa Keldon Iz Spursa). Pokazalo se da se ne tako retko timovima ukaže prilika da izlešinare neko nezadovoljstvo. Mislim i da je big market primedba oko Denvera preuveličana. Mnogo prilika su propustili dok su verovali u vlastiti koncept da će svakog leta pogoditi po KCPa ili BBa.
goofs Posted December 18 Posted December 18 Spisak je čudan, da, ali kontam da ni ostatak NBA nije baš uveren u MPJ ugovor, pa moraju da lešinare. Istog tog Lavina niko nije hteo, Čikago mu traži destinaciju već godinu dana... ...btw, kad smo kod njega, i meni se on najviše sviđa sa spiska kao igrač, ali...on je ISO koji voli da drvi loptu, šta će on u Denveru pored Đemala i Rasela, uz MVPja koji mora da pipne loptu svaki napad, jer je u tome najbolji...ovo bi bila akvizicija kao kad je Finiks na dva lika koji imaju 60 poena u rukama na svakoj utakmici doveo Bredli Bila jer, eto, daj još malo poena, sipaj, vozi. Pri tom ima veći ugovor od MPJa i isto traju. Niđe smisla. Možda Čikago želi da proguta atomsku bombu zvanu Zeke Nnaji? To bi tek bio desperate move.
Recommended Posts