Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, 189- said:

murray moze vec sada da se trejduje, mogao je svo vreme. samo nema logike da bude trejdovan u ovo vreme, kada mu je vrednost mala. usput siguran sam da ce izgurati jos ovu sezonu i na leto donositi nove odluke. tada ce imati jos jednog novog pika prve runde za trejd.

Kakav bre trejd, ko ce da ga uzme da ga placa 60 miliona po sezoni? Tj. 57, izvinite.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

231

• 1n54jd3r

186

• Hele

162

• uini

125

Posted

To je tvist na koji niko nije računao, da Marejev ugovor ispadne gori od MPJ-ovog... 

Posted (edited)

Marej ne moze da se trejduje ove sezone zato sto je tek potpisao novi ugovor. Hoce da razmene Portera za Lavina valjda. Lavina koji je rupetina u svakom pogledu i igrac koji je sklon povredama.

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted

Gledam ono poredjenje kucanja Moranta sa Vinsom… svaka cast Morantu, ali kako je to Carter radio sa posebnim stilom i tehnikom… kako se odrazi sa parketa, kako krstari vazduhom i kontakt sa obrucem…

jednostavno, sto se zakucavanja tice, VC pa 5 mesta prazno pa nek redja kako ko voli…

• +1 3
Posted
1 hour ago, 189- said:

murray moze vec sada da se trejduje, mogao je svo vreme. samo nema logike da bude trejdovan u ovo vreme, kada mu je vrednost mala. usput siguran sam da ce izgurati jos ovu sezonu i na leto donositi nove odluke. tada ce imati jos jednog novog pika prve runde za trejd.

ni Murray ni AG ne mogu da se trejduju jer su potpisali extension pred pocetak sezone. a sve i da moze niko ne bi uzeo taj ugovor...

Posted
2 hours ago, Amos said:

@freakns ja kontam da će Booth i Malone otići na kraju sezone ali da puste Jokića do leta '26. nema teorije. 

Booth ce da leti ukoliko ne dodje do tektonskih poremecaja na bolje. najlakse ce biti sve na njega svaliti.

Malone nece da leti jer Kroenkiji ni pekaru leb ne placaju a ne da daju Maloneu 2 godine ugovora a da ih ne odradi... plus, ima podrsku Jokica

i naravno da Jokica nece pustiti osim ako ovaj ne bude trazio trejd

Posted

Janis je dva puta zahtevao od FO da mu dovedu pojacanja. Jednom je dobio Jru-a, drugi put Dame-a. 

Posted

Gube veceras 100%. Ovaj outfit vristi "loser"

Nesto kasnije:

Posted
12 minutes ago, 1n54jd3r said:

Gube veceras 100%. Ovaj outfit vristi "loser"

Nesto kasnije:

Vise seljak.

Posted

Miško došao da zavede red u Denveru.

Posted
2 hours ago, 189- said:

52 minutes ago, freakns said:

ni Murray ni AG ne mogu da se trejduju jer su potpisali extension pred pocetak sezone. a sve i da moze niko ne bi uzeo taj ugovor...

1 hour ago, Micko8 said:

Marej ne moze da se trejduje ove sezone zato sto je tek potpisao novi ugovor. Hoce da razmene Portera za Lavina valjda. Lavina koji je rupetina u svakom pogledu i igrac koji je sklon povredama.

Odakle to da može Marej sada da se trejduje? I ja isto mislim da ne može, tj. ratni trejd sajtovi to tvrde.

Since the trade deadline will land on February 6, Markkanen, McConnell, and Zubac won’t be eligible to be traded until the 2025 offseason.

This restriction will also apply to any player who signs an extension meeting the terms outlined above between now and the trade deadline, such as Jamal Murray, who has reportedly agreed to terms on a new four-year extension with the Nuggets.

Butu valjda ističe ugovor na kraju sezone.

Posted

Denver krece u osvetu od ove tekme.

Posted
20 minutes ago, Hele said:

Denver krece u osvetu od ove tekme.

Pisaj po sirotinji fazon. Ova Atlanta je bas nekako meh...

Posted

Dobro igra Denver, a i Atlanta ne može ništa da ubode sa trojke.

Piket toliko nema samopouzdanja da je tri sekunde razmišljao da li da šutne za tri kada je ostao sam.