reg Posted December 8 Posted December 8 Slušam Locked on nuggets, kažu da Džastin Holidej (koji trenutno nema klub) vežba u teretani AG-a.
Micko8 Posted December 8 Posted December 8 Debeli je izbio na drugo mesto po postignutim poenima u proseku ali tim gubi
1n54jd3r Posted December 8 Posted December 8 Ne treba mi ovo sranje zaista u zivotu. Da ne spavam ne bih li gledao ekipu u kojoj ocigledno ima narusenih odnosa i u svlacionici, a i na svim relacijama u organizaciji. Nekad su makar bili slozna druzina, zdravija ili manje zdrava, sa manje ili vise talenta. Popravke nema, valjda ce i citava liga to shvatiti, pa ce i neki timovi baciti mozda i ponude koje se ne odbijaju ka Denveru u zamenu za Jokica. Do sada je to bilo nezamislivo, ali sada vec i Nikola odaje znake frustracije i nezadovoljstva.
reg Posted December 8 Posted December 8 13 minutes ago, 1n54jd3r said: Ne treba mi ovo sranje zaista u zivotu. Da ne spavam ne bih li gledao ekipu u kojoj ocigledno ima narusenih odnosa i u svlacionici, a i na svim relacijama u organizaciji. Nekad su makar bili slozna druzina, zdravija ili manje zdrava, sa manje ili vise talenta. Popravke nema, valjda ce i citava liga to shvatiti, pa ce i neki timovi baciti mozda i ponude koje se ne odbijaju ka Denveru u zamenu za Jokica. Do sada je to bilo nezamislivo, ali sada vec i Nikola odaje znake frustracije i nezadovoljstva. Isto sam to pomislio jutros, kako je bilo zabavnije gledati ih u sezoni 21/22 kada nije bilo očekivanja, a Džamal i MPJ bili povređeni. Mislim da će poslati rukije u G ligu i dovesti par veterana na minimalcu.
Micko8 Posted December 8 Posted December 8 (edited) Za pocetak neka otpuste trenera i dovedu nekog koji ce ih nauciti kako da brane sut za tri poena. A posle polako da krenu sa kresnjom korova , Porter,Murray,Gordon tim redom. Edited December 8 by Micko8
freakns Posted December 8 Author Posted December 8 prva stvar koju Nuggetsi treba da urade je da oteraju Bootha iz Kolorada. ne iz Nuggetsa, ili Denvera, vec bukvalno da ga oteraju iz Kolorada i zabrane mu ulaz. ja ne znam kako njega jos niko nije navatao i nabo(verovatno zato sto ima 2.10 i 150kg), jer ovo sto je on napravio sa sampionskim rosterom je kriminal. nakon toga otpustiti Malonea. apsolutno je nedopustivo sta on radi. jeste, dobio je govno od pojacanja, ali batice, za 9 godina nisi uspeo da sklopis klupu koja nece imati -10 ili gore za 10 minuta koje Jokic ne igra. plus, Nuggetsi ove sezone igraju kao da ih teraju puskom na teren, a rotacije u odbrani su jos gore. ja razumem da te ne ide sut. razumem i da ne mozes nekoga da ispratis jer nemas fizikalije. ali brate, da kod iskakanja na pnr na ti na strong side stojis i ladis jaja, pa ja ne znam kako to mozes da opravdas? a cak i da sve to sklonis sa strane, i dalje su Nuggetsi bolji tim, pogotovo ako Debeli ubaci 56... ali juce je u jednom momentu u sred defanzivnog poseda CB se lagano sagnuo i vezuje pertlu. dok je Washington u napadu, ti se sagnes i vezujes pertlu... aime sledeca stvar je da trejduju Jokica i Portera. Jamala i Gordona ne mogu jer su potpisali produzetke. cim postanu tradeable, i njih trejdovati. za to vreme ce DJ, Westbrook i Saric otici, i lepo si sve pocistio i ides iz pocetka. uz Jokica obavezno uvaljati Zekea da se oslobodis tog ugovora. sa svim tim trejdovima mogu da dobiju 10 pickova i kreni sve iz pocetka. jer ovaj tim ne osvaja nista, to je valjda svima jasno. Jamal nocas nije bio ni na klupi. a covek ce ovu i naredne 4 godine da dobije preko 240M. ali sta ga boli kurac... a posto ce opet da pitaju gde uvaljati Jokica, odgovor je neam pojma. tamo gde dobijes pickova.... ili nadjes neku Atlantu pa uzmes Risachera i Jalena Johnsona, tako nesto... OKC sto ovde ljudi spominju, ne vidim zasto bi dali Chata i JDuba, osakatili odbranu da bi dobili najboljeg ofanzivnog igraca a vec imaju SGA?! prosto nema previse smisla... haj da zadrza JDuba, pa to bi imalo smisla. a posto mogu da daju i cirka 7-8 pickova, onda samo neka natovare dovoljno plata. to bi bile zagarantovane 3 titule u 5 godina, ako bude zdravlja. a i Denveru bi leglo jer bi mogli da zidaju iz pocetka, plus bi Kroenkiji bili ispod taxa, pa njihovoj sreci ne bi bilo kraja. e sad, sto bi navijaci popizdeli, a ko ih jebe. dobili su jednu titulu, sta jos hoce koji kurac...
1n54jd3r Posted December 8 Posted December 8 Ako je nekome lakse da svari sve ovo, eno ga Embid kako se raspada protiv Cikaga.
Amos Posted December 8 Posted December 8 (edited) @pbg12345 ne kontam thumb down? Denverov pik ide Orlandu, kako stoje stvari biće oko 14-17 mesta a to je bolje nego što su se nadali prošle i pretprošle godine. Edited December 8 by Amos 2
Amos Posted December 8 Posted December 8 @freakns ja kontam da će Booth i Malone otići na kraju sezone ali da puste Jokića do leta '26. nema teorije.
pbg12345 Posted December 8 Posted December 8 (edited) reakcija je takva jer sam citao tvoj post u kontekstu povrede vagnera (i ranije bankijera) pomislih da mi diras u orlando, predvidjajuci im totalni raspad nisam ni povezao sa denverom, njihovim pikom i raspadom mada, za sve je kriv kralj i njegov post Edited December 8 by pbg12345 1
189- Posted December 8 Posted December 8 3 hours ago, freakns said: sledeca stvar je da trejduju Jokica i Portera. Jamala i Gordona ne mogu jer su potpisali produzetke. cim postanu tradeable, i njih trejdovati. za to vreme ce DJ, Westbrook i Saric otici, i lepo si sve pocistio i ides iz pocetka. uz Jokica obavezno uvaljati Zekea da se oslobodis tog ugovora. sa svim tim trejdovima mogu da dobiju 10 pickova i kreni sve iz pocetka. jer ovaj tim ne osvaja nista, to je valjda svima jasno. Jamal nocas nije bio ni na klupi. a covek ce ovu i naredne 4 godine da dobije preko 240M. ali sta ga boli kurac... a posto ce opet da pitaju gde uvaljati Jokica, odgovor je neam pojma. tamo gde dobijes pickova.... ili nadjes neku Atlantu pa uzmes Risachera i Jalena Johnsona, tako nesto... OKC sto ovde ljudi spominju, ne vidim zasto bi dali Chata i JDuba, osakatili odbranu da bi dobili najboljeg ofanzivnog igraca a vec imaju SGA?! prosto nema previse smisla... haj da zadrza JDuba, pa to bi imalo smisla. a posto mogu da daju i cirka 7-8 pickova, onda samo neka natovare dovoljno plata. to bi bile zagarantovane 3 titule u 5 godina, ako bude zdravlja. a i Denveru bi leglo jer bi mogli da zidaju iz pocetka, plus bi Kroenkiji bili ispod taxa, pa njihovoj sreci ne bi bilo kraja. e sad, sto bi navijaci popizdeli, a ko ih jebe. dobili su jednu titulu, sta jos hoce koji kurac... murray moze vec sada da se trejduje, mogao je svo vreme. samo nema logike da bude trejdovan u ovo vreme, kada mu je vrednost mala. usput siguran sam da ce izgurati jos ovu sezonu i na leto donositi nove odluke. tada ce imati jos jednog novog pika prve runde za trejd. 1
1n54jd3r Posted December 8 Posted December 8 Ne postoji potez koji bi mogao da dovede Denver do ozbiljne PO ekipe. Jedini scenario, za koji je verovatnoca jako niska, jeste da se Jamal vozdigne i ponovo postane igrac kakav je bio nekada ranije. A sto se Malone-a tice, mogu opusteno da ga pedaliraju i daju Davidu Adelmanu sansu. 1
Micko8 Posted December 8 Posted December 8 (edited) Sve cesce se pominje trejd sa Cikagom za Zach Lavina Edited December 8 by Micko8 1
Recommended Posts