Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Slušam Locked on nuggets, kažu da Džastin Holidej (koji trenutno nema klub) vežba u teretani AG-a. :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

231

• 1n54jd3r

186

• Hele

162

• uini

125

Posted

Debeli je izbio na drugo mesto po postignutim poenima u proseku ali tim gubi:fantom:

Posted

Ne treba mi ovo sranje zaista u zivotu. Da ne spavam ne bih li gledao ekipu u kojoj ocigledno ima narusenih odnosa i u svlacionici, a i na svim relacijama u organizaciji. Nekad su makar bili slozna druzina, zdravija ili manje zdrava, sa manje ili vise talenta. 

Popravke nema, valjda ce i citava liga to shvatiti, pa ce i neki timovi baciti mozda i ponude koje se ne odbijaju ka Denveru u zamenu za Jokica. Do sada je to bilo nezamislivo, ali sada vec i Nikola odaje znake frustracije i nezadovoljstva.

Posted

Sengun, FVV, Green & Džabarijev mali.

Posted
13 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ne treba mi ovo sranje zaista u zivotu. Da ne spavam ne bih li gledao ekipu u kojoj ocigledno ima narusenih odnosa i u svlacionici, a i na svim relacijama u organizaciji. Nekad su makar bili slozna druzina, zdravija ili manje zdrava, sa manje ili vise talenta

Popravke nema, valjda ce i citava liga to shvatiti, pa ce i neki timovi baciti mozda i ponude koje se ne odbijaju ka Denveru u zamenu za Jokica. Do sada je to bilo nezamislivo, ali sada vec i Nikola odaje znake frustracije i nezadovoljstva.

Isto sam to pomislio jutros, kako je bilo zabavnije gledati ih u sezoni 21/22 kada nije bilo očekivanja, a Džamal i MPJ bili povređeni.

Mislim da će poslati rukije u G ligu i dovesti par veterana na minimalcu.

Posted (edited)

Za pocetak neka otpuste trenera i dovedu nekog koji ce ih nauciti kako da brane sut za tri poena. A posle polako da krenu sa kresnjom korova , Porter,Murray,Gordon tim redom.

Edited by Micko8
Posted

prva stvar koju Nuggetsi treba da urade je da oteraju Bootha iz Kolorada. ne iz Nuggetsa, ili Denvera, vec bukvalno da ga oteraju iz Kolorada i zabrane mu ulaz. ja ne znam kako njega jos niko nije navatao i nabo(verovatno zato sto ima 2.10 i 150kg), jer ovo sto je on napravio sa sampionskim rosterom je kriminal.

nakon toga otpustiti Malonea. apsolutno je nedopustivo sta on radi. jeste, dobio je govno od pojacanja, ali batice, za 9 godina nisi uspeo da sklopis klupu koja nece imati -10 ili gore za 10 minuta koje Jokic ne igra. plus, Nuggetsi ove sezone igraju kao da ih teraju puskom na teren, a rotacije u odbrani su jos gore. ja razumem da te ne ide sut. razumem i da ne mozes nekoga da ispratis jer nemas fizikalije. ali brate, da kod iskakanja na pnr na ti na strong side stojis i ladis jaja, pa ja ne znam kako to mozes da opravdas? a cak i da sve to sklonis sa strane, i dalje su Nuggetsi bolji tim, pogotovo ako Debeli ubaci 56... ali juce je u jednom momentu u sred defanzivnog poseda CB se lagano sagnuo i vezuje pertlu. dok je Washington u napadu, ti se sagnes i vezujes pertlu... aime

sledeca stvar je da trejduju Jokica i Portera. Jamala i Gordona ne mogu jer su potpisali produzetke. cim postanu tradeable, i njih trejdovati. za to vreme ce DJ, Westbrook i Saric otici, i lepo si sve pocistio i ides iz pocetka. uz Jokica obavezno uvaljati Zekea da se oslobodis tog ugovora. sa svim tim trejdovima mogu da dobiju 10 pickova i kreni sve iz pocetka. jer ovaj tim ne osvaja nista, to je valjda svima jasno. Jamal nocas nije bio ni na klupi. a covek ce ovu i naredne 4 godine da dobije preko 240M. ali sta ga boli kurac... a posto ce opet da pitaju gde uvaljati Jokica, odgovor je neam pojma. tamo gde dobijes pickova.... ili nadjes neku Atlantu pa uzmes Risachera i Jalena Johnsona, tako nesto... OKC sto ovde ljudi spominju, ne vidim zasto bi dali Chata i JDuba, osakatili odbranu da bi dobili najboljeg ofanzivnog igraca a vec imaju SGA?! prosto nema previse smisla... haj da zadrza JDuba, pa to bi imalo smisla. a posto mogu da daju i cirka 7-8 pickova, onda samo neka natovare dovoljno plata. to bi bile zagarantovane 3 titule u 5 godina, ako bude zdravlja.

a i Denveru bi leglo jer bi mogli da zidaju iz pocetka, plus bi Kroenkiji bili ispod taxa, pa njihovoj sreci ne bi bilo kraja. e sad, sto bi navijaci popizdeli, a ko ih jebe. dobili su jednu titulu, sta jos hoce koji kurac...

Posted

Ako je nekome lakse da svari sve ovo, eno ga Embid kako se raspada protiv Cikaga.

Posted (edited)

@pbg12345 ne kontam thumb down? Denverov pik ide Orlandu, kako stoje stvari biće oko 14-17 mesta a to je bolje nego što su se nadali prošle i pretprošle godine. 

Edited by Amos
  • +1 2
Posted

@freakns ja kontam da će Booth i Malone otići na kraju sezone ali da puste Jokića do leta '26. nema teorije. 

Posted (edited)

:fpalm:

reakcija  je takva jer sam citao tvoj post u kontekstu povrede vagnera (i ranije bankijera) :laugh:

pomislih da mi diras u orlando, predvidjajuci im totalni raspad

nisam ni povezao sa denverom, njihovim pikom i raspadom

mada, za sve je kriv kralj i njegov post :fantom:

Edited by pbg12345
  • +1 1
Posted
3 hours ago, freakns said:

sledeca stvar je da trejduju Jokica i Portera. Jamala i Gordona ne mogu jer su potpisali produzetke. cim postanu tradeable, i njih trejdovati. za to vreme ce DJ, Westbrook i Saric otici, i lepo si sve pocistio i ides iz pocetka. uz Jokica obavezno uvaljati Zekea da se oslobodis tog ugovora. sa svim tim trejdovima mogu da dobiju 10 pickova i kreni sve iz pocetka. jer ovaj tim ne osvaja nista, to je valjda svima jasno. Jamal nocas nije bio ni na klupi. a covek ce ovu i naredne 4 godine da dobije preko 240M. ali sta ga boli kurac... a posto ce opet da pitaju gde uvaljati Jokica, odgovor je neam pojma. tamo gde dobijes pickova.... ili nadjes neku Atlantu pa uzmes Risachera i Jalena Johnsona, tako nesto... OKC sto ovde ljudi spominju, ne vidim zasto bi dali Chata i JDuba, osakatili odbranu da bi dobili najboljeg ofanzivnog igraca a vec imaju SGA?! prosto nema previse smisla... haj da zadrza JDuba, pa to bi imalo smisla. a posto mogu da daju i cirka 7-8 pickova, onda samo neka natovare dovoljno plata. to bi bile zagarantovane 3 titule u 5 godina, ako bude zdravlja.

a i Denveru bi leglo jer bi mogli da zidaju iz pocetka, plus bi Kroenkiji bili ispod taxa, pa njihovoj sreci ne bi bilo kraja. e sad, sto bi navijaci popizdeli, a ko ih jebe. dobili su jednu titulu, sta jos hoce koji kurac...

murray moze vec sada da se trejduje, mogao je svo vreme. samo nema logike da bude trejdovan u ovo vreme, kada mu je vrednost mala. usput siguran sam da ce izgurati jos ovu sezonu i na leto donositi nove odluke. tada ce imati jos jednog novog pika prve runde za trejd.

• +1 1
Posted

Ne postoji potez koji bi mogao da dovede Denver do ozbiljne PO ekipe. Jedini scenario, za koji je verovatnoca jako niska, jeste da se Jamal vozdigne i ponovo postane igrac kakav je bio nekada ranije.

A sto se Malone-a tice, mogu opusteno da ga pedaliraju i daju Davidu Adelmanu sansu.

• +1 1
Posted (edited)

Sve cesce se pominje trejd sa Cikagom za Zach Lavina:ph34r:

Edited by Micko8
  • Tužno 1