reg Posted December 8 Posted December 8 (edited) Džamal i AG ne igraju protiv Vašingtona, obnovili svoje povrede, Džamal upala zadnje lože, AG desna potkolenica. Jokić četiri izgubljene lopte za 4 i po minuta, vode Vizardsi bez Kuzme, Beja i Krisperta. Edited December 8 by reg
Micko8 Posted December 8 Posted December 8 Primili su 36 poena i od Washingtona u prvoj cetvrtini, najgora odbrana u ligi.
reg Posted December 8 Posted December 8 Denver je primio 36 poena u prvoj četvrtini...od Vašingtona, koji daje 106 poena u proseku.
reg Posted December 8 Posted December 8 Meloun ubacio Strotera, Piketa i Džordana umesto Votsona, Jokića i Vestbruka.
reg Posted December 8 Posted December 8 (edited) Ona petorka Piket-Stroter-Tajson-MPJ-Džordan nije delovala toliko loše. 69 poena primili od Vašingtona. 12 izgubljenih lopti za poluvreme. Koliko god bila loša odbrana, meni je veći problem večeras napad koji ne funkcioniše. Prošle godine, a posebno one kada su uzeli titulu su napadom držali egal rezultat i onda pojačavali odbranu u poslednjoj četvrtini. Ove sezone i kada krenu da igraju odbranu u poslednjoj četvrtini obično su već u kanalu. Izgleda i večeras Serbian heritage night. Edited December 8 by reg
Hele Posted December 8 Posted December 8 Prica se kako je Denver u corsokaku sa ugovorima i da nema prostor ni da trejduje, niti bilo sta. E, pa nije i mislim da je kucnuo cas za trejd Jokica. Jokicu, budala si ako ne odes iz Denvera. 2 1
reg Posted December 8 Posted December 8 4 minutes ago, Hele said: Prica se kako je Denver u corsokaku sa ugovorima i da nema prostor ni da trejduje, niti bilo sta. E, pa nije i mislim da je kucnuo cas za trejd Jokica. Jokicu, budala si ako ne odes iz Denvera. Šta misliš koga bi doveli i šta bi od koga tražili za Jokića u toj hipotetičkoj neće-se-desiti situaciji? Ja tipujem na Oklahomu, Čet, Dort, Vilijams i pikovi.
reg Posted December 8 Posted December 8 (edited) Jokić bi morao da postigne 60 poena da bi Denver imao šansu da dobije najgori tim u ligi. edit: Pul kida, još je bio i simpatičan kada je uz osmeh krenuo da gura fauliranog Jokića iz reketa posle n-tog skoka u napadu. Meloun je idiot, drži Jokića koji se raspada da klupa ne bi napravila -15 pred četvrtu. Edited December 8 by reg
1n54jd3r Posted December 8 Posted December 8 Ne mogu nista da odbrane. Pul ih zlostavlja najstrasnije. Samo cekam kada ce i DNVR-ovci reci, "fuck this shit, Jokic ne zasluzuje ovo, necemo mu zameriti ako trazi trejd".
Hele Posted December 8 Posted December 8 29 minutes ago, reg said: Šta misliš koga bi doveli i šta bi od koga tražili za Jokića u toj hipotetičkoj neće-se-desiti situaciji? Ja tipujem na Oklahomu, Čet, Dort, Vilijams i pikovi. Zasto si siguran da se nece desiti? Verujes li u onu americku bajku o Jokicu dusici koji nema nista zlo u sebi i ostace veran Denveru zauvek? Ili znas istinu da je lik koji podrzava fasistu diktatora i reklamira najgore stvari da bi zaradio jos koji dinar, iako vrc zaradjuje 50 miliona godisnje? Takodje, odjebava reprezentaciju kad god mu odgovara, odnosno uvek radi u sopstvenom interesu, iako mu svaka cast za svaki put kada se odazvao i kako je odigrao u vecini slucajeva. Poenta nije da pljujem Jokica nego cisto da pricamo ozbiljno i ne zivimo u iluzijama. Jokic grabi i uzima, sto je u sustini u profi sportu i pozeljno i zato je i dobar. I kao takvog ga apsolutno vidim kao nekoga ko ce traziti trejd uskoro ako se nesto bitno ne promeni. Posto bi poenta trazenja trejda bila da ide da se bori za titulu, slazem se da OKC deluje najrealnije. Imaju sistem u kom svi funkcionisu, fali im plejof iskustvo, a naravno i kvalitet (kome ne fali Jokic?).
reg Posted December 8 Posted December 8 (edited) 7 minutes ago, Hele said: Zasto si siguran da se nece desiti? Ne vidim zašto bi ga Denver trejdovao, a nije mi izgledno ni da bi uskoro tražio trejd. Edited December 8 by reg uskoro 1
Hele Posted December 8 Posted December 8 Ne znam koliko je izvesno sada, verovatno ce dati jos vremena, ali ne vidim sto ne bi bilo izvesno ako se ovo nastavi. Inace, tuzno sto se o ovome prica (ne samo ovde, svuda) dok Jokic belezi rekord karijere sa 52 poena, a jos ima 5 i po minuta do kraja.
Recommended Posts