Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Ma kakav trejd, jedino što može da promeni situaciju je da mu plate dobrog psihologa i da batali tu UFC ekipu. On pre svega mora da udje u formu i počne da izgleda kao košarkaš jer povredjen nije. 

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

231

• 1n54jd3r

186

• Hele

162

• uini

125

Posted

Sigurno trejd nije u razmatranju, ali ovo je baš gadan kanal. Nije da njemu ne upada trojka, nego se raspada po svakom mogućem kriterijumu. Ako nastavi ovako, do olstara stići će Simonsa.

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Amos said:

Ma kakav trejd, jedino što može da promeni situaciju je da mu plate dobrog psihologa i da batali tu UFC ekipu. On pre svega mora da udje u formu i počne da izgleda kao košarkaš jer povredjen nije. 

Sad izgleda kao da se  vratio posle penzije u 43. godini života da pomogne da lokalni tim uđe u prvu B ligu.

• +1 1
Posted

Meni se cini da za Jamala nema povratka na staro. Nikada on vise nece biti nivo startera. I tu se sva prica za ekipu koja skrca 208milki u takvog igraca zavrsava. Nema tu ni teorijske sanse za napad na jos neku titulu.

I za Denver i za Jokica je najbolji scenario da trejduju M3P-a na vrhuncu, i da zauzvrat povrate neki kapital za buducnost. A Jokic da ode u neku ekipu koja zaista ima dovoljno talentovan roster za napad na titulu.

Posted

Ali Redzi faking Dzeksozn

Posted

Kad će početi po automatizmu da dijele tehničke za ovo "too small" sranje, jbt ko da kečere gledam.

• +1 5
Posted

Izgubiše opet Lejkersi. Super bila treća četvrtina, baš mi krivo što sam zadremao za četvrtu i OT. 

Posted
4 hours ago, Amos said:

Izgubiše opet Lejkersi. Super bila treća četvrtina, baš mi krivo što sam zadremao za četvrtu i OT. 

U produžetku je bila jedna odluka koja potpuno ruši duh igre kad je Lebron pokupio Denijelsovo kucanje chasedown rampom. Gledali su snimak i utvrdili da je Denijels imao poslednji kontakt, što se dešava gotovo pri svakom izbijanju lopte iz ruku. 

Zabavna je utakmica bila, svaki posed polutranzicija. Young posebno uživa u ovakvim utakmicama. I BB je namestio ruku. Ljut je nešto u poslednje vreme. 

Posted
2 hours ago, kralj said:

U produžetku je bila jedna odluka koja potpuno ruši duh igre kad je Lebron pokupio Denijelsovo kucanje chasedown rampom. Gledali su snimak i utvrdili da je Denijels imao poslednji kontakt, što se dešava gotovo pri svakom izbijanju lopte iz ruku. 

Al' kakva je zverka Daniels, bas mi je drago da ih je usralo sa njim obzirom kakav je promasaj bio Dežonte.

Posted
44 minutes ago, Have_Fun said:

image.png.9dd852fe9c3e1140b0da1da98b76a633.png

:wub:

Tri puta sam kliknuo da udjem na tviter da vidim komentare 🤬

• Haha 1
Posted

Meni je utisak veceri ovaj derbi zacelja zapada, Portland - Juta. Domaci u skoro punom sastavu izgube kuci od Jute 42 razlike. Znam da je bol u kurcu na visokom nivou ali sto je mnogo, mnogo je.

Posted
2 hours ago, Hele said:

Tri puta sam kliknuo da udjem na tviter da vidim komentare 🤬

Piše Bogdanovic solidan

• +1 1
Posted

I Franc povređen.

Jbt, Bankero i Franc...