Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Marej se nečuveno raspada.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

231

• 1n54jd3r

187

• Hele

162

• uini

126

Posted

Odose na +16. Cini se da je gotovo ovo.

Posted

I Jokić baš loše odigrao poslednjih par minuta. Klivlend bi mogao da se odlepi ako nastave sa traljavim dodavanjima. Šutiraju trojke 19/38.

Posted

Još jedna užasno završena četvrtina, mogli su da odu sa -12/13 na odmor.

Posted
5 minutes ago, reg said:

I Jokić baš loše odigrao poslednjih par minuta. Klivlend bi mogao da se odlepi ako nastave sa traljavim dodavanjima. Šutiraju trojke 19/38.

Očajna im je bila selekcija šuteva kroz čitavu četvrtinu. Posle se unervozio i počeo da srlja. Nije da ne uzima ove šuteve i pogađa ih u dobrim procentima, ali to nisu šutevi da se vratiš u utakmicu. 

Posted

Poeni u reketu, Klivlend -32, za tri poena +48. Imaju bolji procenat šuta iz igre od Denvera koji je dao 72 poena u reketu. Moraju Nagetsi da budu efikasniji ako misle da imaju šanse sa ovim užasnim procentom za tri i malim brojem pokušaja.

Posted

Mareja su besomučno targetirali, a Denver ne može da ga sakrije. Ništa ne može da odbrani, Kavsima je bilo dovoljno par sekundi za čistu poziciju kad iskreiraju mečap. Neverovatno je kako ispada na prvom koraku, telo mu se raspada, a bogami i u okviru timske odbrane ništa ne može da isprati. Ja bih uveliko dao Rasu da startuje iako ih ubija taj downgrade u spacingu.

Ne vdim kako Denver može da izraste u kontendera. Baš je loše ovo.

• +1 4
Posted

ma ne mogu nikako. evo sinoc sve da je jokic odigrao u god modeu, pogodio one dve trojke, i sve one bunnies koje obicno solidno pogadja a sinoc ih je 6,7 promasio, opet bi izgubili

denver je poslednji u ligi u udelu sutnutih trojki u ukupnom broju suteva. u vreme kada taj procenat svima raste, boston je vec daleko iznad 50%, i sve ozbiljne ekipe su preko 40% suteva spolja (sem dalasa jer im je pao taj procenat dok lukice nije bilo tu), denver je na 34.7% u drustvu nekakvih raptorsa i pelikansa. msm sta su mislili da ce da se desi kad su pustili 2 od svoja fazon 4 natprosecna trojkasa da odu :grozan:

naravno, nije garancija uspeha da pripaljujes svaki drugi napad trojku, ali denver kao da namerno "razvija" tim kontra analitike....i shodno tome i ubira plodove

Posted

Gledao sam drugo poluvreme, kita je Denver, to je ok pošto neće imati pritisak rezultata a i mi navijači ne očekujemo ništa, pa ćemo biti zadovoljni i prolaskom prve runde i još zadovoljniji za bilo šta više od toga i potpuno smireni kada ih neko nakanta u PO. 

• +1 1
Posted
20 minutes ago, spaceploitator said:

ma ne mogu nikako. evo sinoc sve da je jokic odigrao u god modeu, pogodio one dve trojke, i sve one bunnies koje obicno solidno pogadja a sinoc ih je 6,7 promasio, opet bi izgubili

denver je poslednji u ligi u udelu sutnutih trojki u ukupnom broju suteva. u vreme kada taj procenat svima raste, boston je vec daleko iznad 50%, i sve ozbiljne ekipe su preko 40% suteva spolja (sem dalasa jer im je pao taj procenat dok lukice nije bilo tu), denver je na 34.7% u drustvu nekakvih raptorsa i pelikansa. msm sta su mislili da ce da se desi kad su pustili 2 od svoja fazon 4 natprosecna trojkasa da odu :grozan:

naravno, nije garancija uspeha da pripaljujes svaki drugi napad trojku, ali denver kao da namerno "razvija" tim kontra analitike....i shodno tome i ubira plodove

Nuggetsi nemaju nikakvih problema da igraju tako. prosle godine su bili predzadnji, imali 0.2 trojke po tekmi vise od poslednjih Lakersa, pa su zavrsili drugi na zapadu sa 57 pobeda(a trebali su biti prvi da nisu usrali 20 poena u zadnjoj cetvrtini protiv mrtvih Spursa)

ove godine drugi u ligi po broju ispaljenih trojki po utakmici je Charlotte. Charlotte isto tako ima 26. napad lige. Nuggetsi s druge strane imaju 5. napad lige. 

Nuggetsi takodje imaju 23. odbranu lige. nekako mi se cini da je to veci problem nego broj ispaljenih trojki... 

Posted

ne znam, meni deluje da pocinju da imaju problema :) prosle godine je to manje bitno bilo, ove je cela liga napravila iskorak u tom smeru, a nagetsi napravili korak unazad. i naravno da to nije jedini problem, ali je bolno ocigledan u susretu sa prangijaskim ekipama (isto kao i ta odbrana perimetra koju spominjes)

pretprosle recimo je denver bio daleko od dna te tabele, kada su imali 4 ledzit sutera za 3 plus jokica, i bili su sampioni. prosle su vec pali na dno i nisu usli medju 4. ne mozes pobediti ove suterske ekipe (a sve ih je vise medju vodecim ekipama lige) sutirajuci 20ak puta za tri

i da, napisao sam da biti u vrhu po tome nikako nije garancija uspeha, ali je biti u dnu zato garancija neuspeha, i to ce sve vise biti tako

Posted (edited)

Denver ima najgoru odbranu u NBA ligi a verovatno i u istoriji kosarke. Niko od njih gore nije branio sut za tri poena. Juce su primili 37 poena , sve iz suta za tri poena. Opet su primili preko 30 poena u prvoj cetvrtini, mislim da su na svim utakmicama do sada primili  toliko u prvim cetvrtinama.  Murray je verovatno najgori bek u NBA u poslednjih godinu dana, kada se u obzir uzme minutaza, produkcija u napadu i nepostojeca odbrana. Denver ce najverovatnije ispusiti i za play in. Bice mrtva trka izmedju njih i Lejkersa. Lejkersi ce barem naparaviti trejd, pa se kod njih ocekuje nekakav napredak.

Edited by Micko8
Posted

Sta bi npr bio prihvatljiv povrat za Mareja u nekom potencijalnom trejdu, zivo me interesuje. Koji je to nivo da je realno izvodljiv a da ima smisla za Denver. Ili je Jamal vec postao negativan asset i morali bi uz njega da se daju pickovi za bilo kakav trejd.

Posted
7 minutes ago, 1n54jd3r said:

Sta bi npr bio prihvatljiv povrat za Mareja u nekom potencijalnom trejdu, zivo me interesuje. Koji je to nivo da je realno izvodljiv a da ima smisla za Denver. Ili je Jamal vec postao negativan asset i morali bi uz njega da se daju pickovi za bilo kakav trejd.

Imaju li uopšte pikova za trejd?

Ako će da trejduju, to će biti Stroter/Votson za nekog minimum veterana u timu koji je još manje contender od Denvera, zna da igra odbranu i pogađa trojke. 

Posted

najveci problem je sto uopste ne moze da se trejduje jos dugo vremena

kao sto rekoh skoro, mislim da bi bukvalno bili bolji sa nekim dobrim 3D umesto njega u petorci

oni bi morali po svaku cenu naci, napraviti opciju za odmor jokica od 15ak minuta koliko god rezultati da trpe