Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Večeras kreće turneja po istoku, konačno utakmice oko 12-1. Odvaliće ih Cavsi, pa onda loženje protiv Wizardsa. 

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

231

• 1n54jd3r

187

• Hele

162

• uini

126

Posted

Ne znam kakav je Glijev engleski možda čak i bolje ako je tarzanski, ja bi se ušemio sa nekim poznavaocem kako se pravi bogatstvo na jućubu. Vrv je dovoljno u roze gaćama šetati pored Save i deklamovati ovo što piše.

Šta znam, ja bi probo. Ne mož se obogatiš dok ne probaš.

• +1 1
  • Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
14 minutes ago, Nikodije said:

Dobro da smo taj metak izbegli.

Možda ne igraju Mičel i Garland, ako Joka bude agresivan, dobijamo.

Posted
1 hour ago, kralj said:

Dobro da smo taj metak izbegli.

Možda ne igraju Mičel i Garland, ako Joka bude agresivan, dobijamo.

Milostiv je Alah, ubaciće Jamal večeras čak 16! 

• Haha 1
Posted
43 minutes ago, Amos said:

Milostiv je Alah, ubaciće Jamal večeras čak 16! 

Iz 20 suteva :D

Posted
2 hours ago, kralj said:

Možda ne igraju Mičel i Garland

Igraju definitivno, nisu na injury list

• +1 1
Posted
5 hours ago, Djuro said:

od 2014 do danas, uvecali su prihode za 3 puta - sa 120 miliona na 360 miliona usd.

Denver Nuggets danas vredi 4 mlrd dolara.

i to kao jbna trecerazredna nba fransiza..

a mi ovde, strucnjaci do jaja, delimo savete sta su i kako trebali…

pa u tome je i problem, sto je jedino merilo uspeha $$$

da su kretenkijevi malo vise lozane tipa kjubana ili bolmera najjace da bi ovako vodili stvari u toku najviseg 5 year peaka jos od dzordana. 

• Hvala 1
Posted
Just now, spaceploitator said:

pa u tome je i problem, sto je jedino merilo uspeha $$$

da su kretenkijevi malo vise lozane tipa kjubana ili bolmera najjace da bi ovako vodili stvari u toku najviseg 5 year peaka jos od dzordana. 

oni su bas pravi primeri :laugh:

• +1 1
Posted

ma nebitno, poenta je da tesko da mozes jadnije da hendlujes jokicev vrhunac. jbg kad uparis puke bizmismene i taj malogradjanski denverski mentalitet dobijes sto dobijes

Posted
14 hours ago, Hele said:

Ok, nece 60 nego 57.

:rolleyes:

Haf je treci centar Memfisa, to si napisao kao da je Meloun propustio novog Dzabara. Pre Denvera je u dve sezone odigrao ukupno 11 utakmica u NBA-u, dakle, ni druga dva tima nisu videli nista specijalno u njemu, a Memfis mu sada daje 15 minuta, sto je lepo i ok igra, ali nemojmo preterivati.

Hartenstajn je isto lutao i bio nebitan i pre i posle Denvera dok nije godinama posle dobio tu neku ok rolu. Obojica su imala gomilu NBA trenera od kojih su mnogi cak imali i manje poverenje u njih od Melouna, stvarno je besmisleno upirati prstom u Melouna zbog njih dvojice.

Ja podrzavam Denver i to sto su sve sami izgradili, pisao sam o tome, samo mislim da su pogresili sa mnogo ugovora i da ti ugovori nisu morali biti toliki. MPJ-u sa svim porezima i vecim trzistima niko nece dati vise para sa njegovim ledjima i prosecnim ucinkom, Mareju isto niko nece tolike pare dati sa njegovom nekonstantnoscu. I to sam vec pisao, trebali su ih nagraditi, ali ne toliko. O Nadjiju i ekipi da ne pricam.

U svakom slucaju, moze se i Meloun kao krivac ukljuciti u to sve, sto da ne? Ako dodamo Hafa i Hartenstajna, spisak gresaka je jos veci, mada mislim da je neobjektivno da to pripusujemo kao neke velike greske.

Denver kad bi imao centra za 15 minuta po tekmi, to bi bilo ko da su dobili na lotou. Eo zadnju tekmu su imali -20 za 10 minuta bez Debelog. da nije igrao 15, to je lagani poraz.

Hartenstein je doveden kao centar koji je dobar skakac i screener. problem je bio sto je dosao sa 22 godine, sto znaci da si Maloneova vreca za napucavanje. Maloneov nacin treniranja je veoma jednostavan. Ako promasis rotaciju u odbrani a nemas vise od 5 godina iskustva u NBA, naredne dve tekme ne igras. Ako imas vise od 5 godina iskustva, onda mozes da promasis rotaciju 3-4 puta po tekmi. 

Izuzev Cousinsa koji je Maloneov omiljeni igrac i njegovog prvog HC posla, svi ostali centri u Denveru su izgledali unplayable. doduse, i pored toga Plumlee je dobijao sve sanse koje je hteo, jer kao sto rekoh, 5 godina, imas prodju... to su mogao da vidis i prosle godine npr kad je u playoffu Malone vise sanse davao Holidayu nego Braunu. i da je Holiday potpisan, Braun danas ne bi bio starter. to je bilo i sa Craigom. covek je maltene javno rekao da hoce da ostane u Denveru pa cak i za manje pare. TC mu nije dao produzetak jer je covek igrao 30+ minuta po tekmi dok MPJ sedi na klupi. sad, MPJ mozda ne vredi tih 35M sto je dobio, ali vala je bolji igrac od Craiga i TC je znao da mu sve dzabe, Malone ce opet da koristi Craiga. 

a svi ti ugovori, to su inace svinjarije Kroenkea, ne GMova... i ona izjava Bootha da im prioritet nije druga uzastopna titula, vec hoce da uzmu 3 u pet godina pa ce da puste igrace... znas koji bi GM to rekao bez podrske vlasnika? pa ne bi se zavrsila confa, vec bi bio otpusten. kao i kad se nadigla prasina oko pustanja TC u Minnesotu. Denver nije hteo da mu da pare i Kroenke je izasao oma i rekao nesto u fazonu "mi imamo sistem, lako cemo da ga zamenimo". javna je tajna da se Jeff Kroenke itekako mesa u posao HC u Denveru. cak i kad je pricao kako su doneli odluku da zadrze Jokica umesto Nurka, jasno je bilo da je na kraju dana to bila njegova odluka.

btw, na isti fazon kao TC je pusten i Ujiri da ode u Toronto. od govana je napravio tim koji je dobio 57 tekmi, doslo vreme za naplatu, ovima nije padalo na pamet da mu daju ozbiljnu kintu...

• +1 2
Posted

Odlican post, ali ja i dalje stojim pri tome da je Meloun Meloun koliko god moze da ispadne Maloumn.

Realno, nije on nasledio Golden Stejt u prajmu nego je on progurao i trenirao te igrace, pre svega Jokica.

Kada ga je uprava adekvatno podrzala, pokazao je da ume da uzme titulu.

Nakon toga nema adekvatnu podrsku.

To da ume da zajebe sa bekap centrom ili bekom, ume, ali u sustini ne bi nikog bilo ni briga da su nastavili da melju.

Denver je povukao gomilu odlicnih poteza nekada davno, napravio tim koji je uzeo titulu i nakon toga vuku gomilu losih poteza.

Posted

Osim plata koje su dali Jamal-u, MPJ-u i Ziku, veliki zajeb je bio sto su redovno davali pikove u trejdovima da se otarase nekih igraca. Sad nema ni kesa ni pikova da mozes bilo sta da uradis.