Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

nije zbirna tabela, nego tabela konferencije

• +1 1
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

158

• 1n54jd3r

139

• Hele

119

• uini

108

Posted

Malo rusi pricu oko NBA-u kao cirkusu dok traje regularna sezona i da se zapne samo kad je PO. Onda bi se cesce dogadjalo da jace ekipe se malo sprdaju tokom regularne sezone, a nekad neke slabije dodaju gas, koji na kraju im ne znaci puno jer ce ih neka jaca pocistiti u plejofu.

Generalno nema puno smisla da si jednako dobar dok igras cirkus i dok igras ozbiljno jer ono, Novak fazon sigurno nije najbolji u nekom cirkus modu na egzibicijama.

• +1 4
Posted

tokom sezone se redje igra all in odbrana, odnosno igra se u stintovima i protiv biranih ekipa, pa onda to ljudi zovu cirkusom (a ne moze da se igra cista zona, pa je losa odbrana zbog generalnog nivoa talenta onda jos ociglednija).

• +1 1
Posted

Prateći kilavi Denver skoro sam zaboravio kako izgleda navijati/pratiti ekipu koja gazi tokom regularne sezone i nema nikakvih umaranja, odmaranja, kombinacija ako ovi izgube u Memfisu za vikend a Juta istankuje protiv Šarlota možda možemo na šestog sa zapada. 

Te ekipe koje gaze tokom sezone može da zaustavi do finala posle samo neka teška povreda ili veliko neiskustvo. 

Posted
6 hours ago, Hele said:

Nikola, hvala sto citas.

Cita na poluvremenu. U prvom je bio u inat/nezainteresovanoj fazi :D

• Haha 1
Posted
3 hours ago, freakns said:

aj sto su unistili Nuggetse, nista bolje se nije ni ocekivalo, ali Booth, Malone i cela jebena Kroenke familija Jokicu efektivno unistavaju karijeru.

Mislim da su Kroenkijevi bili faktor u ovome ranije. Sad i nisu stekare, usli su u luxury tax. Ali ranije jesu bili.

Malone je prosecan trener kada je taktika u pitanju i reakcije tokom utakmice. Dobar je u motivaciji i stvaranju te porodicne/drugarske atmosfere. Svakako nije najsjajnije resenje za ekipu koja je contender i ima aspiracije da postane dinastija.

Koneli i But su imali (svaki svoj) udeo, kada su povlacili wtf poteze. Zajedno su doveli fransizu do toga da nema manevarskog prostora da pojaca roster. Koliko su samo pickova dali da se otarase nekih igraca. Plate koje su dali Jamal-u, Ziku, Saricu su preplacivanje.

Da sumiram, jebo im pas mater svima kolektivno!

• Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ali Meloun je pokazao da moze do titule kad mu posloze tim.

Tako da, bio trener ovakav ili onakav, on moze, a drugi su zakazali.

Sad da je bolji trener bi verovatno izvukao vise od ovih, ali sustinski da li su cetvrti, sesti ili osmi, nije toliko ni bitno.

Posted
2 minutes ago, Hele said:

Ali Meloun je pokazao da moze do titule kad mu posloze tim.

Tako da, bio trener ovakav ili onakav, on moze, a drugi su zakazali.

Svi su zakazali. Ako Meloun nije zakazao samo zato sto je osvojio prsten, onda nisu ni ostali (poslozili su mu ekipu koja je sampion). Logicka greska je zapravo da se kao neka lestvica postavi samo jedna titula a u timu imas igraca koji se radja jednom u 20-30 godina. Krivi su zbog svih propustenih sampionata koje nisu, niti ce osvojiti. I znam da ce se neko pozvati na zdravlje igraca, povrede i sl. Sve to stoji, ali su kolektivno morali mnogo bolji posao da urade od ovoga.

Posted
36 minutes ago, 1n54jd3r said:

Svi su zakazali. Ako Meloun nije zakazao samo zato sto je osvojio prsten, onda nisu ni ostali (poslozili su mu ekipu koja je sampion). Logicka greska je zapravo da se kao neka lestvica postavi samo jedna titula a u timu imas igraca koji se radja jednom u 20-30 godina. Krivi su zbog svih propustenih sampionata koje nisu, niti ce osvojiti. I znam da ce se neko pozvati na zdravlje igraca, povrede i sl. Sve to stoji, ali su kolektivno morali mnogo bolji posao da urade od ovoga.

Zavisi kako gledaš. Iz ugla Denvera i njihovih navijača, ovo je da se šutaju od sreće jer više nikad neće imati ovakav tim ili igrača. Ako gledaš iz nekog našeg ugla gde bi voleli da ovaj naš što se radja jednom u 100 godina ostavi što veći trag - onda je da popizdiš od tih komentara tipa "pa šta se jedite, osvojio je jednu". :D 

Posted (edited)
1 hour ago, 1n54jd3r said:

Pa da mu nisu razbili tim, osvojio bi jos titula. Ne bi razbili tim da su imali da plate igrace. Imali bi da plate igrace da nisu dali gomilu umobolnih ugovora. 

Meloun je Meloun, ostali malo zakazuju, malo su bili na nivou. Svaka cast na draftovima i trejdovima, ali niko nije cekao u redu da daje toliki novac Mareju, Porteru, Nadjiju i Saricu. Da su njih ispostovali sa onim koliko zasluzuju, ostali bi im BB i KCP, a i mogli bi da dovedu jos nekog (lakse bi i bilo trejdovati gorepomenute da imaju normalne ugovore).

Kao sto sam vec pisao, sa istorijom povreda koju je imao i nikakvim sad spektakularnim partijama, niko nije cekao u redu da da MPJ-u vece pare nego sto je dobio od Denvera. Nema sanse da bi otisao u verovatno goru ekipu, gde ne bi bio siguran kakvu bi ulogu imao, gde ne bi igrao sa Jokicem, gde ne bi imao ni medicinski tim koji ga je ipak osposobio da igra sve ove godine (pocetne prognoze su bile mnogo gore), gde mu nude manje ili jednako para.

Dakle, ladnjaka su mogli MPJ-u jednostavno manje para da daju, a da bude srecan i ispostovan i dalje.

O nekom Nadjiju da ne pricam.

Marej je tek pre dva meseca potpisao novi ugovor koji je tek krece od sledece sezone i uskoro ce zaradjivati 60 miliona godisnje. Dakle, nije kao onaj Marej koji je bio Jokicev Robin kad su osvojili titulu, nekad i Betmen potpisao novi ugovor. Sta bi bilo na kraju ove sezone da mu nisu dali maks? Pa Denver bi opet mogao da bude lagano tim koji mu nudi najvise, samo bi to bilo mnogo manje para.

Edited by Hele
Posted

Treba i vi ovde kao ti fanovi Nagetsa u Americi da se sutirate od srece zbog te jedne titule a ovo kukanje sto nisu uzeli vise je u fazonu da baba ima kurac bila bi deda

Jokicu je super ovako, nema sanse da bi u nekoj jacoj ekipi imao bolju ulogu i jace ili slicne brojke, zato i ne trazi taj prizeljkivani trejd ili pojacanja ili sta vec

• Haha 1
Posted
7 hours ago, Hele said:

Pa da mu nisu razbili tim, osvojio bi jos titula. Ne bi razbili tim da su imali da plate igrace. Imali bi da plate igrace da nisu dali gomilu umobolnih ugovora. 

Meloun je Meloun, ostali malo zakazuju, malo su bili na nivou. Svaka cast na draftovima i trejdovima, ali niko nije cekao u redu da daje toliki novac Mareju, Porteru, Nadjiju i Saricu. Da su njih ispostovali sa onim koliko zasluzuju, ostali bi im BB i KCP, a i mogli bi da dovedu jos nekog (lakse bi i bilo trejdovati gorepomenute da imaju normalne ugovore).

Kao sto sam vec pisao, sa istorijom povreda koju je imao i nikakvim sad spektakularnim partijama, niko nije cekao u redu da da MPJ-u vece pare nego sto je dobio od Denvera. Nema sanse da bi otisao u verovatno goru ekipu, gde ne bi bio siguran kakvu bi ulogu imao, gde ne bi igrao sa Jokicem, gde ne bi imao ni medicinski tim koji ga je ipak osposobio da igra sve ove godine (pocetne prognoze su bile mnogo gore), gde mu nude manje ili jednako para.

Dakle, ladnjaka su mogli MPJ-u jednostavno manje para da daju, a da bude srecan i ispostovan i dalje.

O nekom Nadjiju da ne pricam.

Marej je tek pre dva meseca potpisao novi ugovor koji je tek krece od sledece sezone i uskoro ce zaradjivati 60 miliona godisnje. Dakle, nije kao onaj Marej koji je bio Jokicev Robin kad su osvojili titulu, nekad i Betmen potpisao novi ugovor. Sta bi bilo na kraju ove sezone da mu nisu dali maks? Pa Denver bi opet mogao da bude lagano tim koji mu nudi najvise, samo bi to bilo mnogo manje para.

Meloun nije imao poverenja u Hartenštajna. Džej Haf isto nije dobio šansu.

Džamal neće uskoro zarađivati 60 miliona, najviše će zarađivati 57 za 4 godine kada će to biti oko 2% manje udela u "cap"-u. Da ga nisu potpisali, Denver bi na kraju sezone možda mogao da bude tim koji nudi najviše...u situaciji da odigra isto kao i prošle sezone. Da odigra kao 2020-e, eno ga Harden par stranica iza pa možeš da vidiš o čemu sve razmišljaju kada zaključuju ugovore. Denverovo "najviše" je manje nego ista suma od nekog drugog kluba sa većeg tržišta/iz države sa nižom poreskom stopom.

Slično mislim kao Gli, ne zanimaju me player empowerment supertimovi, seljenje radi titule igrača franšize. Uzeli su jednu titulu sa 4 igrača koje su draftovali, trojica u prvoj petorci i dobar ruki sa klupe, neka guraju tako (uz malo bolju klupu) pa šta bude. 

Posted

Ok, nece 60 nego 57.

:rolleyes:

Haf je treci centar Memfisa, to si napisao kao da je Meloun propustio novog Dzabara. Pre Denvera je u dve sezone odigrao ukupno 11 utakmica u NBA-u, dakle, ni druga dva tima nisu videli nista specijalno u njemu, a Memfis mu sada daje 15 minuta, sto je lepo i ok igra, ali nemojmo preterivati.

Hartenstajn je isto lutao i bio nebitan i pre i posle Denvera dok nije godinama posle dobio tu neku ok rolu. Obojica su imala gomilu NBA trenera od kojih su mnogi cak imali i manje poverenje u njih od Melouna, stvarno je besmisleno upirati prstom u Melouna zbog njih dvojice.

Ja podrzavam Denver i to sto su sve sami izgradili, pisao sam o tome, samo mislim da su pogresili sa mnogo ugovora i da ti ugovori nisu morali biti toliki. MPJ-u sa svim porezima i vecim trzistima niko nece dati vise para sa njegovim ledjima i prosecnim ucinkom, Mareju isto niko nece tolike pare dati sa njegovom nekonstantnoscu. I to sam vec pisao, trebali su ih nagraditi, ali ne toliko. O Nadjiju i ekipi da ne pricam.

U svakom slucaju, moze se i Meloun kao krivac ukljuciti u to sve, sto da ne? Ako dodamo Hafa i Hartenstajna, spisak gresaka je jos veci, mada mislim da je neobjektivno da to pripusujemo kao neke velike greske.