goofs Posted Friday at 22:36 Posted Friday at 22:36 3 hours ago, Mil@n said: Vasa ima valjda 23, 24 milke za 3 godine? Koliko mu treba da u Evropi uzme toliko?... Imao je prošle godine odličnih partija i to u kontinuitetu, ali ovo što Lamelo radi ove sezone dodatno mu ne ide u prilog. One man team. Ima oko 8 milki godišnje, oni Litvanci u podkastu su rekli da kad se namaknu američki porezi i to konvertuje u eure, da se dođe na maltene istu cifru koju je imao u Efesu (i koju bi verovatno mogao i sad da dobije u Evropi). Nije on tamo da bi mlatio pare, otišao je da proba i da pokuša da se probije i mislim da sa tim stavom se neće vraćati u Evropu dokle god mu tamo neko daje priliku. 1
Ivo Petović Posted Friday at 22:39 Posted Friday at 22:39 40 minutes ago, kralj said: Daniels je jedna od najgorih napasti u istoriji košarke, na stranu što je vrhunski defanzivac. Otkrovenje sezone. Najjači pik 12-te runde na fantazi draftu ikada. Samo na osnovu par utisaka sa OI
Zli Gli Posted Saturday at 06:28 Posted Saturday at 06:28 Tek nesto malo sam gledao ali reklo bi se da je ovaj Hartenstajn legao Tanderima ko budali samar, ima tihih 15/13 i po par asistencija u proseku, covek sve radi (osim suta za 3, sto i ne treba) 1
uini Posted Saturday at 08:47 Posted Saturday at 08:47 2 hours ago, Zli Gli said: Tek nesto malo sam gledao ali reklo bi se da je ovaj Hartenstajn legao Tanderima ko budali samar, ima tihih 15/13 i po par asistencija u proseku, covek sve radi (osim suta za 3, sto i ne treba) srcenshtajn ima vrlo dobar pregled igre i osecaj za improvizaciju, uz ove obavezne elemente nece imati ove brojke kada se chetka holmgren vrati ali ce uticaj na igru ostati
Amos Posted Saturday at 09:46 Posted Saturday at 09:46 Zamišljen pogled u daljinu, dramska pauza, šaka koja trlja naborano čelo, sve je tu. 5
kralj Posted Saturday at 19:35 Posted Saturday at 19:35 Tačno više saznaš ako gledaš na mjut. Izgleda da se AG vraća za turneju. Sve što sam pročitao u poslednje vreme nije bilo ni blizu tako optimistično.
1n54jd3r Posted Saturday at 20:56 Posted Saturday at 20:56 Da li ce do ASW, Jamal da ispadne iz prve petorke. Eto to je moj hot take.
Hele Posted Sunday at 01:30 Posted Sunday at 01:30 Gledam sad ESPN play by play, tri minuta do kraja, Micic trojka, pa dva poena, pa jos jedan trojka. Osam poena za dva minuta. Poslednji minut i Micic gubi loptu i Atlanta odlazi na plus 4. Navijaci Sarlota su ga prvo dizali u nebesa sad hoce da ga trejduju
kralj Posted Sunday at 01:40 Posted Sunday at 01:40 Čist faul je bio na toj izgubljenoj. Užasno se sudi evropljanima u NBA. Ukupno je ok odigrao, mada je glavni utisak da je stegnut. Redovno gubi dribling u sred reketa u situacijama koje bi u Evropi završavao. 1
kralj Posted Sunday at 02:32 Posted Sunday at 02:32 Bio je faul na centru, al bili su hawksi u bonusu. Tako ga je odalamio, da je dodao 3 metra od čoveka kome je namenio pas. Nije moglo da se čelindžuje. 1
zorglub Posted Sunday at 08:22 Posted Sunday at 08:22 On 29. 11. 2024. at 20:10, Mil@n said: Vasa ima valjda 23, 24 milke za 3 godine? Koliko mu treba da u Evropi uzme toliko?... Vasilije je obezbeđen, zida skupa sa Rutović juniorom. 1 1
Hele Posted Sunday at 14:41 Posted Sunday at 14:41 12 hours ago, kralj said: Bio je faul na centru, al bili su hawksi u bonusu. Tako ga je odalamio, da je dodao 3 metra od čoveka kome je namenio pas. Nije moglo da se čelindžuje. Ja udjem i vidim komentare, ocigledno debila, da ga treba trejdovati. Sta ti je sudbina, da je sviran faul i dao dva bacanja, imao bi 10 poena u poslednja tri minuta, bili bi blizu pobede i bio bi proslavljan kao heroj, ovako je zlocinac.
kralj Posted Sunday at 14:44 Posted Sunday at 14:44 Nije Vasa nikakav trejd kapital, to se deca igraju. Eventualno može da posluži za salary cap maths. 2
Recommended Posts