Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Mil@n said:

Vasa ima valjda 23, 24 milke za 3 godine? Koliko mu treba da u  Evropi uzme toliko?...

Imao je prošle godine odličnih partija i to u kontinuitetu, ali ovo što Lamelo radi ove sezone dodatno mu ne ide u prilog. One man team.

Ima oko 8 milki godišnje, oni Litvanci u podkastu su rekli da kad se namaknu američki porezi i to konvertuje u eure, da se dođe na maltene istu cifru koju je imao u Efesu (i koju bi verovatno mogao i sad da dobije u Evropi).

Nije on tamo da bi mlatio pare, otišao je da proba i da pokuša da se probije i mislim da sa tim stavom se neće vraćati u Evropu dokle god mu tamo neko daje priliku.

• +1 1
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

158

• 1n54jd3r

139

• Hele

118

• uini

108

Posted
40 minutes ago, kralj said:

Daniels je jedna od najgorih napasti u istoriji košarke, na stranu što je vrhunski defanzivac. Otkrovenje sezone.

Najjači pik 12-te runde na fantazi draftu ikada. Samo na osnovu par utisaka sa OI :)

Posted

Tek nesto malo sam gledao ali reklo bi se da je ovaj Hartenstajn legao Tanderima ko budali samar, ima tihih 15/13 i po par asistencija u proseku, covek sve radi (osim suta za 3, sto i ne treba)

• +1 1
Posted
2 hours ago, Zli Gli said:

Tek nesto malo sam gledao ali reklo bi se da je ovaj Hartenstajn legao Tanderima ko budali samar, ima tihih 15/13 i po par asistencija u proseku, covek sve radi (osim suta za 3, sto i ne treba)

srcenshtajn ima vrlo dobar pregled igre i osecaj za improvizaciju, uz ove obavezne elemente

nece imati ove brojke kada se chetka holmgren vrati ali ce uticaj na igru ostati

Posted

Zamišljen pogled u daljinu, dramska pauza, šaka koja trlja naborano čelo, sve je tu. :lolol:

• Haha 5
Posted

Tačno više saznaš ako gledaš na mjut.

Izgleda da se AG vraća za turneju. Sve što sam pročitao u poslednje vreme nije bilo ni blizu tako optimistično. 

Posted

Da li ce do ASW, Jamal da ispadne iz prve petorke. Eto to je moj hot take.

Posted

Gledam sad ESPN play by play, tri minuta do kraja, Micic trojka, pa dva poena, pa jos jedan trojka.

Osam poena za dva minuta.

Poslednji minut i Micic gubi loptu i Atlanta odlazi na plus 4.

Navijaci Sarlota su ga prvo dizali u nebesa sad hoce da ga trejduju :lolol:

Posted

Čist faul je bio na toj izgubljenoj. Užasno se sudi evropljanima u NBA. Ukupno je ok odigrao, mada je glavni utisak da je stegnut. Redovno gubi dribling u sred reketa u situacijama koje bi u Evropi završavao.  

• Hvala 1
Posted

Bio je faul na centru, al bili su hawksi u bonusu. Tako ga je odalamio, da je dodao 3 metra od čoveka kome je namenio pas. Nije moglo da se čelindžuje.

• Hvala 1
Posted
On 29. 11. 2024. at 20:10, Mil@n said:

Vasa ima valjda 23, 24 milke za 3 godine? Koliko mu treba da u  Evropi uzme toliko?...

Vasilije je obezbeđen, zida skupa sa Rutović juniorom.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
12 hours ago, kralj said:

Bio je faul na centru, al bili su hawksi u bonusu. Tako ga je odalamio, da je dodao 3 metra od čoveka kome je namenio pas. Nije moglo da se čelindžuje.

Ja udjem i vidim komentare, ocigledno debila, da ga treba trejdovati.

Sta ti je sudbina, da je sviran faul i dao dva bacanja, imao bi 10 poena u poslednja tri minuta, bili bi blizu pobede i bio bi proslavljan kao heroj, ovako je zlocinac.

Posted

Nije Vasa nikakav trejd kapital, to se deca igraju. Eventualno može da posluži za salary cap maths.

• +1 2