Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, uini said:

funkcionisalo je dbro u smislu da može towns PFa da igra, tako su i igrali 30+ mins

ali nije to townsova prirodna pozicija.

sta ima veze sta mu je prirodna pozicija ako sve fercera?

jedini razlog za trade je ugovor. KAT nakon ove sezone treba da dobije 160M u naredne 3, Randle ima player option za 30M, tako da kapiram da ce to da odbije, znaci moci ce Minnesota da ga skine sa platnog spiska, oni su dali masivan ugovor McDanielsu, tako da bi im Gobert, Edwards, KAT i McDaniels zauzeli ceo cap, a imaju jos i Reeda i Conelyja, tako da je ideja da se ratosiljaju Randlea, zadrze DeVincenza i onda vijaju neki MLE tokom offseasona. 

a postoji varijanta i da uvaljaju Randle tokom sezone za par dobrih role playera.

• +1 2
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

158

• 1n54jd3r

139

• Hele

118

• uini

108

Posted

@freakns, pa napisao sam u prvom postu da kontam kako je fleksibilnost glavni razlog za trejd

a to sto fercera ekipa iako najplaceniji igrac igra neku sporednu ulogu, nije beznacajno, verovatno je sugerisano da mora nesto da se promeni u dogledno vreme

Posted

Priča se o trejdu Rendla od kako je došao. I naš Jović je tu figurirao u glasinama. Meni zbog toga ne stoji Frikova matematika. Dati KATa zbog ugovora za jeftinijeg igrača, pa tog jeftinijeg da uvaljaju za bolje pomoćno osoblje. Pa što pobogu ne dadoše KATa za pomoćno osoblje, sigurno je bilo timova sa prostorom u kepu, pikova i boljih igrača koje su mogli da uzmu.

Posted
51 minutes ago, uini said:

naz reid je zanimljiv igrač ali realno nema šta drugo da igra osim backup centra

Verovatno si u pravu, on ima vanrednu napadačku tehniku, neke potpuno genijalne poteze za čoveka njegovih gabarita, ali sasvim je moguće da si u pravu. Ja bih ipak radije reskirao sa njim nego sa oprobanom garancijom loše timske košarke, kao što je i igraju sa Rendlom.

Ruku na srce, uprkos tome što ne igra naročito dobro, njima je Konli izrazito dragocen u tom smislu. Kad on ne igra, ono je horor.

Posted

Sto rece freak, sledece godine bi svakako morali da razbucavaju to jezgro, neko je morao da ide, a macka je najpogodniji za to sa ogromnim ugovorom i nezadovoljstvom svojom ulogom.

Precenjeni Koneli je isao all in a dobio je tukson, ulozio godine buducnosti a ostace na jednom finalu konferencije sto bi sasvim moguce uspeli pre ili kasnije i sa kat+edvards+mek jezgrom. Napravio je ubicu Jokića ali nedovoljno prilagodljivu ekipu sa previse mana da pobedi neke druge ekipe.

Posted

I meni Ant jos uvek deluje kao igrac koji ne igra pobednicku kosarku. Ima tu dosta partija sa ispucavanjima i preslabim procentima za nekoga ko se remotely spominje kao MJ-ev naslednik.

• +1 1
Posted

Pobednička košarka ili ne, ali vreme je da mu neko kaže šta je pametno da priča a šta nije. 

Što se potencijala mu tiče, nemerljiv je. Kad je u elementu stvarno deluje nadrealno moćno.

Posted

Inače danas Vasa dočekuje svojih 5 minuta u evropskom terminu(why?). Pokupio sam ga sa dna Fantasy kaca, triple-double se sam crta. Posle imamo drugu polovinu b2b Bogdanovih pobeda protiv lidera od pola 9.

• +1 1
Posted

Mora da uživaš. Ovi dominiraju sa Bart Simpsonom.

Posted

brunson je i dalje u sličnom fazonu kao kada je bio sam u ekipi. mora malo da se pusti lopta u protok, nevezano za ovu tekmu

Posted

Vezano za tekmu, Tauns je u konstatnom mismeču - veći i viši od svih, a i ovi imaju drvene ruke, pa su sa druge strane nesposobni da kompenzuju to što su u odbrani kao juniori.

Stegnut je Vasa, ali zna košarke. Kad pusti ruku, korektno je to.

Posted

Bas nema srece Vasa s ekipama.
Prvo OKC gde su mladi igraci eksplodirali pa on nije dobio sansu.
Zatim CHA gde je i imao neke dobre utakmice bez divljaka Lamela.
Ali sad nema mesta za njega u ovakvoj ekipi kad su svi zdravi.

Nadam se da ce mu se nekad posreciti da vidimo sta moze u NBA, mada je mozda realnije da ga ponovo gledamo u EL.