Amos Posted November 28 Posted November 28 Naji ne može da dovije priliku ni poslednjih 6-7 minuta protiv 1 Jute na 18 razlike. Igra DAJ i vraća Debelog na 5 do kraja. Bezumlje. 3
Peter Fan Posted November 28 Posted November 28 4 minutes ago, Amos said: Naji ne može da dovije priliku ni poslednjih 6-7 minuta protiv 1 Jute na 18 razlike. Igra DAJ i vraća Debelog na 5 do kraja. Bezumlje. I Saric je izgleda otpisan. 1
1n54jd3r Posted November 28 Posted November 28 8 minutes ago, Peter Fan said: I Saric je izgleda otpisan. Malone je vazda bio neznalica sa uklapanjem backup 5-ice. In other news, oslabljeni Netsi ce da uzmu skalp kompletnim Sunsima. WTF?!?
Zli Gli Posted November 28 Posted November 28 (edited) To je zato sto 1 Tajris Martin i 1 Trendon Votford jos uvek nisu culi da je zapad prejak pa su ih ispresavijali rutinski Jbt kakav je ovo roster Jute, ko su ovi ljudi... Edited November 28 by Zli Gli 2
kralj Posted November 28 Posted November 28 (edited) Oscilacije na sve strane. Ne možeš ništa više pohvatati, samo Luka-free Mavsi gaze u velikom stilu. Nadji Maršal je upao u neki kazan, a i Vašingron bogami nikad nije uspeo da veže dve dobre utakmice, sad šuri, ne zastajkuje. Lajvli izrasta u elitnog centra. Nadam se da će mali Jović što pre u trejd blok. Neverovatno mi je da skroz ispadne iz rotacije u ovoj bednoj konkurenciji. Dali su mu priliku da se zapljune, sve 5, sad je vreme za razlaz i da ima mnogo sreće oko toga koji će tim da mu zapadne. Baš nisam optimista. Bogdana sam gledao, vezao je 2 dobre utakmice, ali i njemu je bolje da ga trejduju. Ne uklapa se u ovu koncepciju Trej & dugački, krakati defanzivci sa mikrofonkama. Za njega ima timova, samo što je moguće da ga i mi malo precenjujemo - evo samo u glavi listam timove koji su konkurentni, a u kojima bi igrao na mestu startera 30+ minuta. Možda nije toliko dobar. Afirmativna jeza me prošla kada sam ga upario sa Karijem, samo i tamo bi bila promaja kao sad kad igra sa Jangom. Edited November 28 by kralj 1
Zli Gli Posted November 28 Posted November 28 Za Bogdanovica je steta sto nije u nekom konkurentnijem jer je decko borac, lozana u tom pozitivnom smislu, ali kad je u pitanju kvalitet on je otprilike bas tu gde pripada. Sesti igrac u osrednjoj ekipi, s obzirom koliko je nekonstantan u sutu i svemu ostalom, to mu je to. Legao bi mu npr. tako neki Dalas bez Doncica siledzije i slicno, zbog veceg takmicarskog naboja nego u Atlanti, a njegova uloga svakako ne bi bila nista veca jer nije taj kalibar prosto. 2
kralj Posted November 28 Posted November 28 Zapravo mi je inicijalna ideja bila da je zločin prema ovom divnom sportu bilo kakvo ograničavanje i sputavanje slobode Kajrija. Lik i kad promaši, odeš da se pogledaš u ogledalo i vidiš da nisi isti čovek. 2
pbg12345 Posted November 28 Posted November 28 nije bogdanov problem nekonstantnost u sutu, sut mu je najbolja stavka, vec odbrana i sklonost sitnim povredama nema kvalitet, niti telo da bude jedna od prve dve napadacke opcije, taman mu je po meri ova uloga voriorsi su se resili kleja, sto ce im bogdan sa slicnim problemima eventualno bi i tu mogau u badijevu ulogu, ali je on trenutno odlicno odradjuje oni su karija okruzili odlicnim defanzivcima i to je neki trend u ligi dalas koji ima 4-1 bez luke (7-7) sa njim i to jedini poraz produzetak u gostima protiv majamijama dobili u tom peridou oklahomu, denver i atlantu u gostima i nikse kuci isto nesto slicno, iako je sad klej kod njih, ali sa bitno svedenijom ulogom denver npr da ima u petorci nekog vrhunskog 3D umesto ovakvog mareja bili bi daleko bolji odbrambeno, a upitno da li bi uopste bili losiji napadacki orlando gazi i bez bankijera, jedina ekipa bez poraza kuci prosle sezone su bili 3ci na istoku i 6ti u ligi u kuci, bez poraza kuci u seriji protiv klivlenda sa njihovom odbranom bice ih pakleno tesko dobiti kuci u ovosezonskom PO 1
uini Posted November 28 Posted November 28 (edited) 34 minutes ago, pbg12345 said: sa njihovom odbranom bice ih pakleno tesko dobiti kuci u ovosezonskom PO igrali su i prošlog plejofa odličnu odbranu ali je napad bio izuzetno limitiran i iso-ograničen. pri čemu ni banchero (manje-više nekakva verzija julija rendla) ni franz wagner nisu ograči koji mogu sami da nose napade kada dođe post sezona. ove godine ih nisam gledao uopšte, možda su nešto dodali u napadu u kolektivnom smislu Edited November 28 by uini 1
Sandens Posted November 28 Posted November 28 (edited) 6 hours ago, Zli Gli said: To je zato sto 1 Tajris Martin i 1 Trendon Votford jos uvek nisu culi da je zapad prejak pa su ih ispresavijali rutinski Jbt kakav je ovo roster Jute, ko su ovi ljudi... šokovi. ladno većina fanova netsa nije ni čula do ove tekme za tog brata tajrisa. a odigrao je kao rej alen. Edited November 28 by Sandens
kralj Posted November 28 Posted November 28 22 minutes ago, uini said: igrali su i prošlog plejofa odličnu odbranu ali je napad bio izuzetno limitiran i iso-ograničen. pri čemu ni banchero (manje-više nekakva verzija julija rendla) ni franz wagner nisu ograči koji mogu sami da nose napade kada dođe post sezona. ove godine ih nisam gledao uopšte, možda su nešto dodali u napadu u kolektivnom smislu Nije im pouzdan napad, mada ovih poslednjih Vagnerovih mesec dana je all star nivo. U odbrani pak kidaju. Verovatno su i napredovali. Po meni najbolja odbrana lige do sada. 1
pbg12345 Posted November 28 Posted November 28 26 minutes ago, uini said: igrali su i prošlog plejofa odličnu odbranu ali je napad bio izuzetno limitiran i iso-ograničen. pri čemu ni banchero (manje-više nekakva verzija julija rendla) ni franz wagner nisu ograči koji mogu sami da nose napade kada dođe post sezona. ove godine ih nisam gledao uopšte, možda su nešto dodali u napadu u kolektivnom smislu da, delovalo je na momente bas ruzno i nemocno napdacki u toj seriji, ali su sad godinu stariji jbg, bankijero je u proslom PO imao 21 godinu, franc tek godinu stariji dodali su kpc koji im je prevashodno trebao doneti sut za 3 (a da odbrana ne gubi nista), ali od toga nista za sad, sutira ispod 30% i fulcove minute je uzeo mali blek, sto je takodje opet nekakav napadacki napredak imaju oni mnogo prostora za trejd, pretpostavljam da bi goga i kol entoni mogli biti prve opcije 1
pbg12345 Posted November 28 Posted November 28 10 minutes ago, kralj said: Nije im pouzdan napad, mada ovih poslednjih Vagnerovih mesec dana je all star nivo. U odbrani pak kidaju. Verovatno su i napredovali. Po meni najbolja odbrana lige do sada. ovi sa tribine su im posvetili dobar deo poslednjeg podkasta i izneli neke sulude brojke za odbranu otprilike bez ajzaka su nabolja ili medju najboljim odbranam lige, a sa njim to ide na neki nestvaran istorijski nivo a i na stranu brojke, golim okom je vidljivo da je to vrhunski nivo odbrane 1
kralj Posted November 28 Posted November 28 Dobro je, kad sam pročitao da su bez Ajzaka najbolji, rekoh on im kvari imam soft spot za njega od kako se pojavio. Da nije bilo onog najdužeg odsustva u istoriji košarke, mogu misliti kakva bi igračina postao. Ovako je izgleda do kraja karijere limitiran na +- 20 minuta i energetski boost. Mislim da je preko dve godine odsustvovao. Baš ću da pogledam tu Tribinu. 1
freakns Posted November 28 Author Posted November 28 17 hours ago, 1n54jd3r said: A kada se Lebronu pogleda samo statistika, rekao bi covek "ne forsira a efikasno igra, doprinosi svuda, kakav car od 40 leta". Dakle ipak krstenica uzima danak, slabiji je u odbrambenom zalaganju? slabiji u odbrambenom zalaganju je understatement of the year. on 3 cetvrtine ni ne igra odbranu. zategne u cetvrtoj. a Lakersi transition defense igraju bez njega i Davisa... pa Nuggetsi su im ubacili 30 poena na nevracanje ove dvojice. Orlando ih je isto tako stigao i prestigao. Phoenix ista prica. nisam gledao protiv Wembija i kompanije, ali verovatno ce se i tamo pronaci malo tranzicije gde su LeBron i Davis na protivnickoj polovini dok su Spursi vec postavili napad 1
Recommended Posts