Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

The Knicks’ 45 assists tonight were the most by an NBA team this season and tied their franchise record. 

• OG’s final statline: 40 points, five rebounds, four assists, one block, 16-of-23 from the floor, 5-of-7 from deep, 3-of-3 from the stripe, 38 minutes, and +21.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

158

• 1n54jd3r

139

• Hele

119

• uini

108

Posted

Netsi protiv istoka 3-9 a protiv prejakog zapada nastavljaju dominaciju, na pocetku sezone tesan poraz na produzetak od Denvera pa onda 5 vezanih pobeda i to uglavnom laganih. Sad gostuju Finiksu, dakle uskoro 6-1.

Posted

polako, gli, danas se vraćaju durant i beal sunsima.

• +1 1
Posted

Svejedno, nije smeo GSW da izgubi ovo. Na pola su batalili i 2 Cama. Pored njih imaju još gomilu povređenih, ne igra im niko, a ovi maltene kompletni.

Posted

Ej, toliko postova o nebitnom Broniju, a preskocili ste Pipena. Koliko je Dzunior ,dobar? Ok, nije ruki, ali ima fine brojke ove sezone

• +1 1
Posted

Towns opet nabio debelog, velike komplekse vuce od njega. Denver ce se ove sezone boriti za play in ako se Jokic ne povredi. Zamislite da jednom timu citava nada zavisi od toga kako ce u plej ofu odigrati Braun,Watson, propali Marej i Westbrook:unsure:

• -1 2
Posted
8 hours ago, Sandens said:

polako, gli, danas se vraćaju durant i beal sunsima.

Pa taman dok se oni ne vrate u takmicarsku formu, Netsi da ih sibnu na kvarno

Posted (edited)

sad cu zvucati kao gli i kontra onog sto pisem, ali moram podeliti utiske

gledam malopre zavrsnicu milvoki majami

u poslednjih 3 minutai, svaki napad je bio pokusaj za 3, ukupno 12 (i imao milvoki sekund do kraja 2 bacanja, ali to i nije bio napad u punom smislu te reci, majami je pravio faul vec na izvodjenju)

a najjaci detalj je sto majami gubi 1 razlike, 5 sekundi do kraja i posle TO oni zavrsavaju nekim bezveznim sutem za 3

onda slede ona 2 pomenuta bacanja, ostaje 1,4s za majami, sad je -3 i mora sut za 3

ali akcija ide tako ( opet posle TO) sto rozije brat prima loptu na jebenih 10m, tapne je i pripali, zavrsava se tako sto promasi obruc za pola metra

ok, bakse razumem, nije igrao janis, isao ih je sut, odlicnih 20/42 za 3 na utakmici, plus su gotovo svi njihovi sutevi pred kraj bili posledica akcija, dobrog protoka i igrac je ostajao sam

sa druge strane i sve ovo i pisem najvise zbog majamija, imaju batlera jbt i da oni biraju neke bezvezne herojske suteve mi je potpuno sumanuto

a ocigledno i nije donelo rezultat

Edited by pbg12345
Posted

Jović nastavlja raspadanje, 8 pa 6 minuta pa DNP. Smor. 

• -1 1
  • Tužno 1
Posted

NBA ne zna gde udara sa injury menadžmentom. Evo kazniše Atlantu zbog neigranja Janga u 1 levoj utakmici koju su, btw dobili. Pola lige im je povređeno, elitni igrači (Embid, Kavai) su trajno obogaljeni, a oni i dalje insistiraju na pušing tu d limitu. Moraju hitno da se presaberu. Nadam se da će ako niko, sindikat igrača da reaguje.

• +1 2
Posted

Inače, probudio sam se zlu ne trebalo na drugo poluvreme Lejkersa. Bilo je i gore nego protiv Denvera. King gde god se nađe, vremenom franšiza tone li tone. Čak i ta selekcija šutera oko njega i ADa ima smisla, ali šta oni igraju, ono je horor.

Plus imaju verovatno najdominantnijeg defanzivca lige, a buše ih, ne pitajući za zdravlje. Finiks je baš moćan u sekvencama kad Nurk igra dobro. 

Posted
4 minutes ago, kralj said:

Inače, probudio sam se zlu ne trebalo na drugo poluvreme Lejkersa. Bilo je i gore nego protiv Denvera. King gde god se nađe, vremenom franšiza tone li tone. Čak i ta selekcija šutera oko njega i ADa ima smisla, ali šta oni igraju, ono je horor.

Plus imaju verovatno najdominantnijeg defanzivca lige, a buše ih, ne pitajući za zdravlje. Finiks je baš moćan u sekvencama kad Nurk igra dobro. 

Izašao i novi depresivni Reddick. Kida prva sezona. 

Posted

A gledao sam ga, mukicu.

Još tužnije mi je bilo kada je Dejvis uhvatio skok na kraju treće, mala razlika na satu, Hači uzima hero ball tricu, maši sve, Sansiima ostaje tipa 19 sekundi i Jones polaže uz zvuk sirene. Samo je seo mučenik i pogled mu se izgubio u daljini.