Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, kralj said:

Nema Boston neke procente, što se toga tiče.

sutiraju u sezoni 37.1%, sinoc npr 37.5%, daklem, na nekom svom proseku.

nikakvo ludilo od suta ali vise nego korektno ako si vec spreman da ispalis 50+ komada.

slazem se naravno da je to tek jedan aspekt, kao sto si opisao dalje u postu ali sto se tice suta za tri, kao neke primarne logike u pozicionom napadu, tih 37% im savrseno radi pos'o.

• +1 1
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

123

• 1n54jd3r

122

• Hele

105

• uini

91

Posted
26 minutes ago, uini said:

sutiraju u sezoni 37.1%, sinoc npr 37.5%, daklem, na nekom svom proseku.

nikakvo ludilo od suta ali vise nego korektno ako si vec spreman da ispalis 50+ komada.

slazem se naravno da je to tek jedan aspekt, kao sto si opisao dalje u postu ali sto se tice suta za tri, kao neke primarne logike u pozicionom napadu, tih 37% im savrseno radi pos'o.

Svakako, to donosi poena kao da šutiraš 56% za 2. Na tom uzorku oni izuzetno profitiraju, samo kažem da nisu selekcija šuteva i sam šuterski talenat tu presudni.

UBR i Etkinson iznenađujuće uspeva da implementira GSW obrise na tim sa dva visoka u petorci. I oni su mi osveženje. Kapiram da bi rukama i nogama gledao da dovede Miloja kao prvog pomoćnika.

Uopšte, možda i najveće bogatsvo današnje lige je u raznolikosti sistema kod velikog broja timova. Sav rat se vodi oko toga ko će da nametne svoj game mentality. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, bags said:

Drugar inace zadrigli fan Bostona kaze da bas opale trojku iz ciste pozicije tj. izgradjene akcije i nikad na silu. :rolleyes:

Ovo mi je mislim drugi mec da sam ih gledao ove sezone i bar trecina suteva je bilo pripaljivanje jer eto tako, i dosta su i ubacili. Valjda ih vadi sto igraju nenormalno dobru odbranu svi, kad hoce da se cimaju. Ako se docepaju opet domaceg terena kroz ceo plejof, ne vidim ko ih moze dobiti na 4 dobijena, pogotovo ako Porzingis bude zdrav.

Derik Vajt je bolesno dobar igrac.

Posted

Ne znam da li je baš bolesno dobar, ali mi je uvek bio solidan ligaški bek, školovan igrač što bi rekli. Edi Džons, Džejson Teri fazon.

Posted

nije to samo puko sutiranje trojki, vec i prilagodjavanje rosteru gde u petorci imaju jednog visokog i to 100 godisnjeg Ala od 206, toliki broj suteva siri protivnicku odbranu i olaksava napadanje obruca, opet u samim napadima se sve vise paznje posvecuje za ranu postavku svoje odbrane, gde je opet bitno sa kakvim tipom igraca se raspolaze i gomila drugih uticaja i parametara

svoditi tu igru na objasnjenje sa "samo pragnijaju trojke" je budalastina

• +1 1
Posted

Kako god to nazvali, meni se ne svidja taj stil igre ali mislim da ce opet lagano ici jako do samog kraja, kao sto mislim da bi otisli i one sezone da se nije desio onaj misteriozni raspad protiv Majamija. Prejaka prva petorka plus jos dva korisna sa klupe.

Posted

Vraca im se KP, videcemo da li ce da trpi stvorena hemija i dinamika. Elem, veceras duel titana - KAT vs Jokara.

Posted
8 minutes ago, 1n54jd3r said:

Elem, veceras duel titana - KAT vs Jokara.

Nov 24: Towns is listed as questionable for Monday's game against the Nuggets due to a left calf contusion.

• Tužno 1