Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

tako sto je dejvis poharao na obe strane terena i igra kosarku zivota

njegov znacaj za lejkerse je eventualno nesto manji nego jokicev za denver

pa kad odigra kao nocas, onda lejkersi izgledaju jadno

• Haha 1
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kralj

242

• 1n54jd3r

196

• Hele

164

• uini

127

Posted

Čak su mu cifre nerealne u odnosu na to kako je nadigran.

Posted
27 minutes ago, pbg12345 said:

tako sto je dejvis poharao na obe strane terena i igra kosarku zivota

njegov znacaj za lejkerse je eventualno nesto manji nego jokicev za denver

pa kad odigra kao nocas, onda lejkersi izgledaju jadno

Meni se čini da su oni kolektivno popičkili zbog onog poraza od Orlanda pre neko veče. 

Inače, Redikove konfe posle mečeva su teatar. :D Šteta što se više trenera ne loži toliko. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Amos said:

Inače, Redikove konfe posle mečeva su teatar. :D Šteta što se više trenera ne loži toliko. 

JJ je fanatik i to inteligentan

Posted
9 hours ago, kralj said:

Živa istina, premda kad smo kod tela, ima raspon albatrosa. Esencija talenta. Nije ni čudo da ga Gli ne podnosi. :srdoc:

Ne znam odakle ti da ne podnosim jednog Lamelo Bola iz ekipe sa dna lige, totalno nebitan lik. Samo kazem da mi deluje da igra za sebe i da je drugima opala produkcija otkako se vratio, nista vise.

Posted

Jbt, Minesota nije dobila u Bostonu 17 godina. 

Posted
1 hour ago, Amos said:

Jbt, Minesota nije dobila u Bostonu 17 godina. 

Zamalo da prekinu tradiciju...ali samo za malo

Posted (edited)

Gotivio sam Seltikse malo i bolesno je ovo sto rade sa trojkama, prosek 50+ pokusaja, veceras 21/56, pogadjali u svom sezonskom proseku od 37% i eto valjda im se moze da se ispucavaju jer su toliko igracki jaki (cak i bez Porzingisa) ali je nekako bas ruzno za gledanje

I sto je najjace, imam utisak da tim svojim haoticnim tempom uvlace i ostale ekipe da sutiraju vise trojki nego obicno, to se ispaljuje opusteno stotinak komada po mecu jbt 

Edited by Zli Gli
  • +1 1
Posted

Dalas opet branio kriminalno poslednji napad, a posle. Greota, mogli su da budu na 100% bez Luke lagano.

Posted (edited)
6 hours ago, Zli Gli said:

Gotivio sam Seltikse malo i bolesno je ovo sto rade sa trojkama, prosek 50+ pokusaja, veceras 21/56, pogadjali u svom sezonskom proseku od 37% i eto valjda im se moze da se ispucavaju jer su toliko igracki jaki (cak i bez Porzingisa) ali je nekako bas ruzno za gledanje

I sto je najjace, imam utisak da tim svojim haoticnim tempom uvlace i ostale ekipe da sutiraju vise trojki nego obicno, to se ispaljuje opusteno stotinak komada po mecu jbt 

sve se slazem, osim sa "i eto valjda im se moze da se ispucavaju jer su toliko igracki jaki", jer to rade prosto zato sto statistika govori (a nazalost i praksa), da na taj nacin imas vece sanse da dobijes, ukoliko sutiras u xy %.

lepo si primetio u poslednjem pasusu, to je nekako najveci izazov protiv takve ekipe - uvesti igru u neki normalan tempo. ali je bas bas tesko i zahteva izuzetnu potrosnju i koncentraciju.

Edited by uini
Posted
7 hours ago, Zli Gli said:

Drugar inace zadrigli fan Bostona kaze da bas opale trojku iz ciste pozicije tj. izgradjene akcije i nikad na silu. :rolleyes:

• Haha 1
Posted (edited)
4 minutes ago, bags said:

Drugar inace zadrigli fan Bostona kaze da bas opale trojku iz ciste pozicije tj. izgradjene akcije i nikad na silu. :rolleyes:

čini mi se da ako izuzmemo tatuma i browna, koji s'pravom potežu u bilo kakvom kontekstu, ostali zapravo šutiraju iz izglednih pozicija.

mislim, ništa što već nismo videli kod prajm dubsa ili d'antoni - harden rocketsa.

ne znam ne znam. ne volim ni franšizu, niti majndset boston-grada a takođe ni takav pristup košarci ali definitivno nije lako igrati protiv takve logike, ako se ubacuje blizu 40% trica

Edited by uini
  • +1 2
Posted

Pričard bi je bogami digao i da staviš banderu ispred njega.

Nema Boston neke procente, što se toga tiče. Trojka kao trojka je efektivna sama po sebi, ali je zapravo samo deo paketa koji uključuje bitnije elemente od samog šuta. Počinje im od odbrane perimetra gde dva beka od 6.2 mogu sve da preuzmu i fizički ispariraju, pa do pejsa u tranziciji koji je nenormalan. D. White je recimo nacrtan za taj sistem, nigde drugde ni blizu ne bi bio tako dobar. Kako je sinoć zalepio Anta - prvo mu otežao kretnjom midrange i onda ga poklopio kao na terminu u gimnaziji. Ne mogu da se setim da ijedan igrač toliko ulazi u kalup onoga što timu treba, još od prajm Drejmonda.

Dižu oni preko svake mere, ulete u 2 minuta space jama kad ne promašuju i odlepe se, ali ne bih rekao da im je to dominatna snaga.

• +1 2