napadaj Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ništa lepše od šamaranja Lejkersa. A to što je manijak pokušao je nadrealno. 3
pbg12345 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago koja snaga treba da na ovaj nacin prebacis teren kosarkaskom loptom gledam statistiku hornetsa, izgubili 6 od mivokija, lamelo 50 poena 10as , +7 za 40 minuta muceni vasa 0 poena 0as 0-4 sut, -13 za 8 minuta
zorglub Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, uini said: nije juta losa ekipa, samo mnogo kalkulisu zbog tog cooper flagga Ono što sam gledao mi baš ne objašnjava hajp oko klinca. Hoću reći, ok mi izgleda, ali ne toliko da 10 timova tenkuje zbog njega. Možda grešim.
uini Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 24 minutes ago, pbg12345 said: muceni vasa 0 poena 0as 0-4 sut, -13 za 8 minuta naslov na nova charlotte Teodosić Micić nije ni senka igrača iz prošle sezone
uini Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 10 minutes ago, zorglub said: Ono što sam gledao mi baš ne objašnjava hajp oko klinca. Hoću reći, ok mi izgleda, ali ne toliko da 10 timova tenkuje zbog njega. Možda grešim. pojma nemam, ja sam pre dve-tri nedelje shvatio da je white boi video sam samo neke snimke tada sa trening tekme protiv usa repke pred olimpijadu. jeste to lagani ritam i sve, trening ali vidi se da je dečko izuzetno versatilan defanzivac a u napadu ima potencijal takođe da bude taj švajcarski nožić, plus ima kliker, nije dalabu. ne sumnjam da mu je pod jako visok, tj da će u najgorem slučaju biti vrlo dobar nba igrač. edit samo ovo sam video Edited 11 hours ago by uini
Zli Gli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svaka cast Jokicu za pokusaj pesnicom na kraju trece, svi treba tako da razmisljaju. I bravo za Nagetse za gazenje Lejkersa za koje pojma nemam kako imaju 10-6 jer su i dalje ultra mega jadni. A Lamelo igra za sebe, 38 suteva jebenih i tu ne pomazu nikakve asistencije, covek jednostavno siluje. 1
Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nikad zaboraviti, nikad oprostiti! https://www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-nov-8-2024-edition
Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Battle of the MVP candidates - Jokic finishes with 34/13/8 on 60/43/88 with a +38 and AD finishes with 14/10/3 on 32/0/67 with -26. 1
uini Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Svaka cast Jokicu za pokusaj pesnicom na kraju trece, svi treba tako da razmisljaju. I bravo za Nagetse za gazenje Lejkersa za koje pojma nemam kako imaju 10-6 jer su i dalje ultra mega jadni. A Lamelo igra za sebe, 38 suteva jebenih i tu ne pomazu nikakve asistencije, covek jednostavno siluje. lamelo =kicja, praja & medzik dzonson u liku prodavca kreka iz projectsa Edited 9 hours ago by uini 2
kralj Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Živa istina, premda kad smo kod tela, ima raspon albatrosa. Esencija talenta. Nije ni čudo da ga Gli ne podnosi. 2
uini Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago ja nisam obracao paznju dovoljno na njega (mada je cesce bio ranjen nego sto je igrao), dok ga nisam draftovao na fantaziju ove sezone. volim da pogledam svoje i tako. lud igrac, k'o sa filma.
uini Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 21 minutes ago, kralj said: Ti igraš naš fantazi? njet, pitao ovde na temi letos, svi kulirali; dok sam shvatio da je fantazi van bball pdfa, pozvali me u jednu auction ligu, tako da su mi dve i više nego dovoljne. jedna ekstremna (20 timova x 13 kategorija, gde se još i ispada iz lige/ulazi u nju iz B) na voxu koju igramo preko decenije i ova aukcijska. Edited 8 hours ago by uini
reg Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 hours ago, banecare1 said: morace izgledan jokic nazad na +16. toliko je poverenje u klupu 2 hours ago, Zli Gli said: Svaka cast Jokicu za pokusaj pesnicom na kraju trece, svi treba tako da razmisljaju. I bravo za Nagetse za gazenje Lejkersa za koje pojma nemam kako imaju 10-6 jer su i dalje ultra mega jadni. A Lamelo igra za sebe, 38 suteva jebenih i tu ne pomazu nikakve asistencije, covek jednostavno siluje. Isti su mi utisci, raspala klupa koja ne može da održi +20 nego mora Jokić da se vraća, kao i činjenica da se to dešava protiv ovakvih Lejkersa za koje mi je nejasno kako su iznad 50% (još navodno bolje igraju kod kuće, skoro izašao članak o razlici u primljenim poenima). 1
Recommended Posts