zorglub Posted November 23 Posted November 23 31 minutes ago, Amos said: Btw, da sam Phila igrao bi mi ovaj tim od sinoc do proleca. Super je ruki, Yabusele se guzi, Maxi solidan. Svi dakle, osim zeta i butt-sniffera čije su dve plate 20% veće od ostatka tima zajedno Hinkie died for this
spaceploitator Posted November 23 Posted November 23 16 hours ago, 1n54jd3r said: Pa da li ima veceg smrada pateticnog od ovog lika jedan od najgorih odnosa talenta vs mentalnog pristupa ikad vidjenog u profi sportu. sa malo mamba mentaliteta bio bi top 10 svih vremena, ali jbg sprecava ga sto je neopevana picketina 1
1n54jd3r Posted November 23 Posted November 23 Sad gledam highlights, Jokica su tukli kao vola u kupusu. Minimum 3-4 and1 mu nisu sudili.
reg Posted November 23 Posted November 23 Meni su utisak oni koševi preko Mareja. Ne mogu da procenim da li ga je baš briga, ili je fizički toliko pao da ne može ni da prođe nekog u napadu niti da isprati igrača u odbrani.
nenad Posted November 23 Posted November 23 1 hour ago, spaceploitator said: jedan od najgorih odnosa talenta vs mentalnog pristupa ikad vidjenog u profi sportu. sa malo mamba mentaliteta bio bi top 10 svih vremena, ali jbg sprecava ga sto je neopevana picketina ma koji top 10, tu jedva i kobe upada. 1
Hele Posted November 23 Posted November 23 Jokic sa imenima dece jasno stavlja do znanja koliko ce igrati kosarku. Ignjat ce ici u skolu u Srbiji, nema sumnje. 2
Micko8 Posted November 23 Posted November 23 (edited) Jokic je opet kostao Denver pobede. Kljucni detalj je bio ono otvoreno polaganje koje je imao negde na oko 2 minuta do kraja utakmice a on umesto toga baca neki pas za sut za tri poena i onda krece serija Dallasa. Takodje Denver je i ostecen od strane sudija, pri onoj trojci Mareja za smanjenje rezultata gde su dosli na minus jedan, Jokic je gurnut sa ledja i trebao je da ima dodatno slobodno bacnje, taj detalje je bi na desetak sekundi do kraja utakmice. Nema ovaj tim Denvera sta da radi kada je u pitanju borba za titulu, osim ako ne uvale Mareja nekome za nekoliko kvalitetnih igraca. Edited November 23 by Micko8 1
Mil@n Posted November 23 Posted November 23 1 minute ago, Micko8 said: Jokic je opet kostao Denver pobede. Šteta što će morati da sačekaju par godina da ovaj napravi treće dete, pa da opet malo odahnu od njega da ih ne kanali. 1 2 1
Micko8 Posted November 23 Posted November 23 Debeli ocekivano propusta mec veceras, izbegava duel sa staklenkom
Time Crisis Posted November 23 Posted November 23 1 hour ago, Micko8 said: Mareja nekome za nekoliko kvalitetnih igraca. Marej se ne može trejdovati pre leta
1n54jd3r Posted November 23 Posted November 23 2 hours ago, reg said: Meni su utisak oni koševi preko Mareja. Ne mogu da procenim da li ga je baš briga, ili je fizički toliko pao da ne može ni da prođe nekog u napadu niti da isprati igrača u odbrani. Kombinacija oba verovatno, sa akcentom na fizicki pad. Opet, do fizickog pada lakse dodje kad te bas briga, ne vodis racuna o ishrani i treningu u offseason-u. Dobio je nov ugovor iskljucivo na PO nastup tokom sampionske sezone.
Fins fleet Posted November 23 Posted November 23 Samo da primetim da je novembar. Jeste zabrinjavajuce, pogotovu kada ukljucimo u pricu lose navike. Ali ono, ima 3 meseca do trade deadline-a, ima vremena da okrene. Denver je odigrao odlicno drugo poluvreme, oduvali su ih sa parketa do tih zadnjih 3-4 minuta kada je Murray prosuo. Ako Watson, Russ i CB igraju ovako, kada se Gordon vrati imace odlicnu PO rotaciju.
Amos Posted November 23 Posted November 23 Ja mislim da je Jamal daleko od ovoga što ga prozivaju da je završio sa karijerom, ali isto tako mislim da mu je nešto kliknulo psihički prošle sezone nakon povrede i više se nije vratio. Da li ga mrzi, da li su ga stigle traume, šta god da je. Prošla sezona mu je bila najbolja u karijeri do povrede, onih desetak utakmica posle all-stara je izgledao kao bog. 2
1n54jd3r Posted November 23 Posted November 23 Jamal moze da bude net pozitivan samo ako ga ide sut, i to onaj iz preteskih pozicija. On vise driblingom i kretnjama ne moze da napravi prednost. U odbrani mu malo fali da bude na nivou Hardena iz "najboljih" dana. Uz ovakvu igru, definitivno jedan od najlosijih ugovora u ligi. 1
Recommended Posts