Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Amos said:

Btw, da sam Phila igrao bi mi ovaj tim od sinoc do proleca. Super je ruki, Yabusele se guzi, Maxi solidan. 

Svi dakle, osim zeta i butt-sniffera :happy: čije su dve plate 20% veće od ostatka tima zajedno

Hinkie died for this

Posted
16 hours ago, 1n54jd3r said:

Pa da li ima veceg smrada pateticnog od ovog lika :D

jedan od najgorih odnosa talenta vs mentalnog pristupa ikad vidjenog u profi sportu. sa malo mamba mentaliteta bio bi top 10 svih vremena, ali jbg sprecava ga sto je neopevana picketina

• +1 1
Posted

Sad gledam highlights, Jokica su tukli kao vola u kupusu. Minimum 3-4 and1 mu nisu sudili.

Posted

Meni su utisak oni koševi preko Mareja. Ne mogu da procenim da li ga je baš briga, ili je fizički toliko pao da ne može ni da prođe nekog u napadu niti da isprati igrača u odbrani.

Posted
1 hour ago, spaceploitator said:

jedan od najgorih odnosa talenta vs mentalnog pristupa ikad vidjenog u profi sportu. sa malo mamba mentaliteta bio bi top 10 svih vremena, ali jbg sprecava ga sto je neopevana picketina

ma koji top 10, tu jedva i kobe upada.

• +1 1
Posted

Jokic sa imenima dece jasno stavlja do znanja koliko ce igrati kosarku. 

Ignjat ce ici u skolu u Srbiji, nema sumnje.

• Haha 1
Posted

Nadao sam se da će biti makar Đurađ

• Haha 1
Posted (edited)

Jokic je opet kostao Denver pobede. Kljucni detalj je bio ono otvoreno polaganje koje je imao negde na oko 2 minuta do kraja utakmice a on umesto toga baca neki pas za sut za tri poena i onda krece serija Dallasa.  Takodje Denver je i ostecen od strane sudija, pri onoj trojci Mareja za smanjenje rezultata gde su dosli na minus jedan, Jokic je gurnut sa ledja i trebao je da ima dodatno slobodno bacnje, taj detalje je bi na desetak sekundi do kraja utakmice. Nema ovaj tim Denvera sta da radi kada je u pitanju borba za titulu, osim ako ne uvale Mareja nekome za nekoliko kvalitetnih igraca.

Edited by Micko8
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Micko8 said:

Jokic je opet kostao Denver pobede. 

Šteta što će morati da sačekaju par godina da ovaj napravi treće dete, pa da opet malo odahnu od njega da ih ne kanali.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Debeli ocekivano  propusta mec veceras, izbegava duel sa staklenkom:fantom:

Posted
1 hour ago, Micko8 said:

Mareja nekome za nekoliko kvalitetnih igraca.

Marej se ne može trejdovati pre leta

Posted
2 hours ago, reg said:

Meni su utisak oni koševi preko Mareja. Ne mogu da procenim da li ga je baš briga, ili je fizički toliko pao da ne može ni da prođe nekog u napadu niti da isprati igrača u odbrani.

Kombinacija oba verovatno, sa akcentom na fizicki pad. Opet, do fizickog pada lakse dodje kad te bas briga, ne vodis racuna o ishrani i treningu u offseason-u. Dobio je nov ugovor iskljucivo na PO nastup tokom sampionske sezone.