Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ovo sto Jokic radi je kriminal, kao da se on porodio a ne njegova zena. Kao da nema love da plati kucnu pomocnicu :fantom:

Sa jedne strane ok, a sa druge opet ostaje da timovi sa istoka igraju vise tekmi sa losijim timovima tokom regularnog dela sezone

5 minutes ago, 1n54jd3r said:

Sa jedne strane ok, a sa druge opet ostaje da timovi sa istoka igraju vise tekmi sa losijim timovima tokom regularnog dela sezone

Ako se gledaju dosadašnji rezultati samo 4 tima sa Istoka bi igralo plejof. Nije ni čudo da to predlažu menadžeri sa Zapada.

52 minutes ago, Micko8 said:

Ovo sto Jokic radi je kriminal, kao da se on porodio a ne njegova zena. Kao da nema love da plati kucnu pomocnicu :fantom:

Ko zna sta se desava, mozda je opravdan izostanak. 

3 minutes ago, reg said:

Ako se gledaju dosadašnji rezultati samo 4 tima sa Istoka bi igralo plejof. Nije ni čudo da to predlažu menadžeri sa Zapada.

Ma jasno je da je to bolje resenje no sadasnje. Samo razmisljam u pravcu da je i u tom slucaju, na neki nacin istok povlascen slabijom "tezinom rasporeda".

Pa da li ima veceg smrada pateticnog od ovog lika :D

• Popular Post

Što reče danas jedan znameniti forumaš: najgori čovek na svetu mi je Vučić a posle njega Embid :lolol:

6 hours ago, 1n54jd3r said:

Ko zna sta se desava, mozda je opravdan izostanak. 

Harijevsin Vetar kaze da:

For those worried, Nikola Jokic and family are fine. Nothing to be worried about.

Muško:D

Nek bude bolji kosarkas od tate

Auh, odvratnog li parketa. Ovo je negledivo. 

4 minutes ago, Amos said:

Auh, odvratnog li parketa. Ovo je negledivo. 

ja sam podesavao monitor misleci da je do mene

Videh da se ljudi žale na onu Boston zelenu od juče, meni bila super u odnosu na ovo. Još gledam španski stream :D

mogu li se vratiti sa -24 

ovo vec moze da se gleda, cak i na ovakvom parketu