November 22, 2024Nov 22 Ovo sto Jokic radi je kriminal, kao da se on porodio a ne njegova zena. Kao da nema love da plati kucnu pomocnicu
November 22, 2024Nov 22 Sa jedne strane ok, a sa druge opet ostaje da timovi sa istoka igraju vise tekmi sa losijim timovima tokom regularnog dela sezone
November 22, 2024Nov 22 5 minutes ago, 1n54jd3r said: Sa jedne strane ok, a sa druge opet ostaje da timovi sa istoka igraju vise tekmi sa losijim timovima tokom regularnog dela sezone Ako se gledaju dosadašnji rezultati samo 4 tima sa Istoka bi igralo plejof. Nije ni čudo da to predlažu menadžeri sa Zapada.
November 22, 2024Nov 22 52 minutes ago, Micko8 said: Ovo sto Jokic radi je kriminal, kao da se on porodio a ne njegova zena. Kao da nema love da plati kucnu pomocnicu Ko zna sta se desava, mozda je opravdan izostanak.
November 22, 2024Nov 22 3 minutes ago, reg said: Ako se gledaju dosadašnji rezultati samo 4 tima sa Istoka bi igralo plejof. Nije ni čudo da to predlažu menadžeri sa Zapada. Ma jasno je da je to bolje resenje no sadasnje. Samo razmisljam u pravcu da je i u tom slucaju, na neki nacin istok povlascen slabijom "tezinom rasporeda".
November 22, 2024Nov 22 Popular Post Što reče danas jedan znameniti forumaš: najgori čovek na svetu mi je Vučić a posle njega Embid
November 22, 2024Nov 22 6 hours ago, 1n54jd3r said: Ko zna sta se desava, mozda je opravdan izostanak. Harijevsin Vetar kaze da: For those worried, Nikola Jokic and family are fine. Nothing to be worried about.
November 23, 2024Nov 23 4 minutes ago, Amos said: Auh, odvratnog li parketa. Ovo je negledivo. ja sam podesavao monitor misleci da je do mene
November 23, 2024Nov 23 Videh da se ljudi žale na onu Boston zelenu od juče, meni bila super u odnosu na ovo. Još gledam španski stream