Micko8 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo sto Jokic radi je kriminal, kao da se on porodio a ne njegova zena. Kao da nema love da plati kucnu pomocnicu
1n54jd3r Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sa jedne strane ok, a sa druge opet ostaje da timovi sa istoka igraju vise tekmi sa losijim timovima tokom regularnog dela sezone 1
reg Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 minutes ago, 1n54jd3r said: Sa jedne strane ok, a sa druge opet ostaje da timovi sa istoka igraju vise tekmi sa losijim timovima tokom regularnog dela sezone Ako se gledaju dosadašnji rezultati samo 4 tima sa Istoka bi igralo plejof. Nije ni čudo da to predlažu menadžeri sa Zapada.
1n54jd3r Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 52 minutes ago, Micko8 said: Ovo sto Jokic radi je kriminal, kao da se on porodio a ne njegova zena. Kao da nema love da plati kucnu pomocnicu Ko zna sta se desava, mozda je opravdan izostanak. 1 1
1n54jd3r Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, reg said: Ako se gledaju dosadašnji rezultati samo 4 tima sa Istoka bi igralo plejof. Nije ni čudo da to predlažu menadžeri sa Zapada. Ma jasno je da je to bolje resenje no sadasnje. Samo razmisljam u pravcu da je i u tom slucaju, na neki nacin istok povlascen slabijom "tezinom rasporeda". 1
1n54jd3r Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Pa da li ima veceg smrada pateticnog od ovog lika 1 3
Popular Post Amos Posted 17 hours ago Popular Post Posted 17 hours ago Što reče danas jedan znameniti forumaš: najgori čovek na svetu mi je Vučić a posle njega Embid 2 10
Hele Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 hours ago, 1n54jd3r said: Ko zna sta se desava, mozda je opravdan izostanak. Harijevsin Vetar kaze da: For those worried, Nikola Jokic and family are fine. Nothing to be worried about. 1
banecare1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Amos said: Auh, odvratnog li parketa. Ovo je negledivo. ja sam podesavao monitor misleci da je do mene 2
Amos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Videh da se ljudi žale na onu Boston zelenu od juče, meni bila super u odnosu na ovo. Još gledam španski stream
Recommended Posts