Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Jamal posle poraza od NO putovao za Njujork da gleda neku UFC borbu. Po principu, ako ovaj može da se poradja tri utakmice mogu i ja da se entertejnujem. Jbg. 

Posted (edited)

Da sam vlasnik Denvera, uvek bih pustio Jokica da odmori svako malo po jednu, dve tekme.

Onda lepo izadje na videlo kakav je ovo tim u stvari i kakav k od ovce su igraci poput Mareja i MPJ-a bez Jokica..

E, onda bih zvao Mareja i MPJ-a na pregovore o novom ugovoru. Ili su ovi iz Denvera mnogo dobri ljudi ili su Marejevi i Porterovi menadzeri odlicno blefirali.

Jednostavno ti Jokicu moras da das maks ili on ode, a moze da ide gde hoce, svako cemo dati te pare. Ko bi Mareju i MPJ-u dao ovolike ugovore? Trebalo je bolje pregovarati, nije Dzamalova i Majklova strana imala nikakve argumente da dobije toliku lovu.

Ne mogu da odu u drugi tim i dobiju vise para i sa Jokicem su najsigurniji i tu im je najbolje jer ih pravi boljim nego sto jesu pa ce i naredni ugovor da im bude odlican umesto da ih razotkriju u nekom timu i sledeci ugovor im bude 10 miliona po sezoni.

Pisao sam vec, ok je da su ih pocastili jer su tu od pocetka, ali nisu morali ovoliko. Da su im dali manje para, svejedno bi pristali jer to je najvise sto mogu da dobiju, ne bi im neki drugi tim dao vise.

Ne znam, valjda su u Denveru bolji ljudi od mene i vole ljudi tako da dele.

Edited by Hele
  • +1 2
Posted

zvuci kao da vlasnik denvera vodi malo-srednje preduzece, pa njega jokic pita dal sme da pauzira zbog imminent rodjenja deteta

inace, vecina boljih nba timova ne izgleda dobro bez najboljeg igraca, jer vecina nema luksuz za neki dubok roster ili za tri igraca gde svaki ponaosob moze sam da nosi tim.

cak i kada moze, kao npr kyrie irving, nije lako to izvesti u jednoj jedinoj tekmi u kojoj npr luka pauzira

Posted

Vecina timova ne izgleda dobro, Denver izgleda kao da ne bi mogli u KLS-u da budu prvi.

Posted

hiperbole bacaš jasno ali ujedno je i logično da denver izgleda lošije nego neki drugi, pošto je cela ekipa koncipirana tako da se okreće oko jokića, ne samo u poenima, jel'te

naravno, da su jamal i mpjr u dobroj formi, ta razlika bi bila vidljivo manja. pri čemu ni aaron gordon ne igra a on je takođe nezamenljiv aspekt igre denvera

daklem, igraju bez prvog i trećeg igrača ekipe a drugi i četvrti ne igraju dobro. biće to bolje sigurno kada se poklope sa prisustvom i formom.

Posted

Pa biće bolje, pobedili bi oni ponekog i bez Jokića. Teško da bi baš izgubili svih 80 utakmica protiv timova koji ne igraju bez 1. 2. 4. 5. 6. i 8. najboljeg igrača. :fantom:

• +1 1
Posted
5 hours ago, Amos said:

Jamal posle poraza od NO putovao za Njujork da gleda neku UFC borbu. Po principu, ako ovaj može da se poradja tri utakmice mogu i ja da se entertejnujem. Jbg. 

Blje da je ostao tamo i da se nikada nije vratio.

• Haha 2
Posted
1 hour ago, uini said:

hiperbole bacaš jasno ali ujedno je i logično da denver izgleda lošije nego neki drugi, pošto je cela ekipa koncipirana tako da se okreće oko jokića, ne samo u poenima, jel'te

naravno, da su jamal i mpjr u dobroj formi, ta razlika bi bila vidljivo manja. pri čemu ni aaron gordon ne igra a on je takođe nezamenljiv aspekt igre denvera

daklem, igraju bez prvog i trećeg igrača ekipe a drugi i četvrti ne igraju dobro. biće to bolje sigurno kada se poklope sa prisustvom i formom.

igrao je Phoenix bez prvog i treceg igraca nocas, i izgledali sasvim pristojno protim Minnesote. Minnesota je uspela da izjednaci je su obacili 5 trojki u zadnja 3 minuta, a onda na 2 sekunde pre kraja imala napad za pobedu i jebeni Randle pogodi... tako da mozes reci, eto, i Phoenix gubi bez prvog i treceg igraca... rrazlika je sto su ubacili 127 poena Minnesoti koja je sasvim pristojna odbrana. Nuggetsi bez Jokica i AG ubacise 94 i 90. Aj da kazes Memphis je super odbrana, pa OK, razumljivo. Ali Pelsi su tim koji igra malo slabiju odbranu od 5 nasumicno odabranih PPP-ovaca. 

btw, ovo je samo po brojkama. mozes da i da pogledas tekme. Nuggetsi se sudaraju u napadu. sut preko ruke u kojem loptra odskoci natrag na Denverovu polopvinu je najvise cemu se mogu nadati... oni bez tranzicije bukvalno ne mogu kos da daju. 

kada tim izgleda ovako, onda je to kombinacija tri stvari:

1- Booth, odnosno GM, je uradio usran posao

2- Malone, odnosno HC, bukvalno nema pojma sta da radi u napadu

3- Murray i MPJ, odnosno max igraci, su preplaceni role players

cuj ekipa koncipirana oko Jokica... Pelsi im skupe 20 skokova vise, jer nema Jokica pa niko ne moze da skoci. u napadu ne mogu da daju poene, jer nam Jokica pa nema ko da da kos. ne mogu da naprave visak, jer nema Jokica, pa nema ko da asistira. sudaraju se dok trce unaokolo, jer nema Jokica, pa nema ko da postavi blok. e pa jebiga... jos treba i zene da im jebe, jer ostalo sve radi

Posted

Igra Denvera jeste specifična od većine ostalih timova tj svih jer prosto sve ide kroz Jokaru i oko njega. 

To naravno nije opravdanje, jer kada praviš ekipu moraš da imaš na umu da ovaj u nekom momentu može da se povredi i slično. 

Veći su problem preostali dvojac od kojih jedan fluktuira nenormalno u formi dok je drugi prosečan NBA igrač, i nadprosečan NBA šuter i za koga je jasno da nije u stanju da bude nosilac bilo čega bilo kada.

Barem je Šarić malo živnuo i beleži neke kakve takve brojke. 

Posted

Uf, jel si ih gledao uopšte? Neprikosnoven je Durant u Sansima.

• +1 1
Posted
7 hours ago, Venom said:

Pa nešto im nije falio u prve 4 utakmice bez njega, koje su sve dobili. Ili možda misliš fali im emocionalno, tek ih je sad puklo da nije sa njima i baš im je teško.

Memfisu falio Morant, Denveru Jokic. Memfisu se vratio Bejn, Denveru opet nije igrao Gordon. Dakle, prostom logikom sam zakljucio da je falio Gordon.

• +1 1
Posted
47 minutes ago, uini said:

@freakns, booker je prvi igrac sunsa, durantu svaka cast ali omatorilo se

ti ondak nisi gledao Phoenix ove godine. Durant je iza Debelog imao najbolju sezonu u NBA do povrede. Booker mu vodu donosio na time outu da se osvezi.