Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

^

bas sam dosao da pitam, zna li se sto...

• Replies 6k
  • Views 290k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Booker zivnuo protivu Sote. Na drugoj strani iznenadjujuce dobar Rendl, poentira, asistira.

brutalna košarka. 

book i sunsi bez duranta i beala odlični. kakav je upgrade budenholzer u odnosu na vogela.

Zaista zanimljiva i gledljiva tekma. Egal zavrsnica, gotovo da je PO.

Zanimljiva i gledljiva da ali i milion gresaka i losih odluka na obe strane, nekako ovi zadnji napadi Finiksa dobro oslikavaju ceo mec, totalni haos

A posto oni numeju, ume Rendl za tri jako do samog kraja. Mada mislim da vreme nije krenulo kad je primio loptu nego bar dve desetinke kasnije a ispalio je desetinku pre isteka ali i to se valjda u NBA tolerise tako da je sve regularno

Edited by Zli Gli

Rendl trojka za pobedu uz zvuk sirene.

A sada, samo za prave mazohiste. Jos jedna tekma Denvera bez Jokica.

Navikavaju se polako.

Banda.

Mi ovde kada govorimo da niko u Denveru ne zna da igra bez Jokica i da je ovo lottery tim bez njega, jedan forumas ovde se uvek sprda na nase opaske , e pa da ga vidimo sada:fantom:

Edited by Micko8

Marej MPJ i Westbrik ne mogu da pređu 12 poena bez Jokića protiv jebenih Grizlisa. 

Sa druge strane, Dalas bez Doncica vodi 10 razlike protiv OKC-a.

Koliko fali Gordon Nagetsima, pa haos

Denver prava aba ekipa bez Jokare.. Sta je ono.. 

5 hours ago, Zli Gli said:

Koliko fali Gordon Nagetsima, pa haos

Pa nešto im nije falio u prve 4 utakmice bez njega, koje su sve dobili. Ili možda misliš fali im emocionalno, tek ih je sad puklo da nije sa njima i baš im je teško.