Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Michael "Max Deal" Porter Jr. nije uspeo ovaj put da odvede ekipu do pobede. 

Posted

jos jedna odlicna utakmica zorom, sakramento vs minesota.

stigli kingsi veliku razliku al izgubise u produzetku.

sabonis sve me vise podseca na tatu.

ima odlicna resenja u napadu. jebe ga sto nema 218 ko tata pa mu je i teze.

• +1 1
Posted

Mnogo gotivnu ekipu imaju Kingsi.

Prvi put u istoriji.

• +1 1
  • Haha 2
  • -1 3
Posted
3 minutes ago, Milošica said:

Mnogo gotivnu ekipu imaju Kingsi.

Prvi put u istoriji.

a divac, pedja, vilijams???

nemoj tako od sabajle

• +1 2
Posted
5 hours ago, 1n54jd3r said:

Booker ima bas los pocetak sezone. Sta li se sa njim desava nakon hvalospeva sa Olimpijade?

izgleda da još nije uzašao iz mnogo hvaljene uloge role playera s olimpijade.

5 hours ago, kralj said:

Kako su uopšte Sunsi na 62 poena na 9 minuta do kraja?

ne igraju im durant i beal, to je 50 sigurnih poena. ali svejedno iskočio je samo okogie ove noći. sve u svemu dobar početak sezone, idemo dalje.

Posted
1 hour ago, bradilko said:

a divac, pedja, vilijams???

nemoj tako od sabajle

to je miloshicina istorija, tata zajcev ga je kasno stvorio.

• Haha 1
Posted
3 hours ago, Milošica said:

Gde vidiš Jokaru :D

ko ti da najbolju ponudu. Jokic se tu ne pita puno.

i ja se uopste ne zajebavam. ovaj tim nema smisla nikakvog. lepo je neko napisao, projektovani broj pobeda Nuggetsa bez Jokica je 1. to su napravili od tima. pa ne moze Jokic da izvuce od 1 do titule. covek igra 40 minuta protiv Toronta jer bi drugacije izgubili. i to se videlo juce gde su izgubili od G League tima plus Ingram i Murphy.

i nije to nista novo. Kroenke su isto napravili sa Ramsima. upao mi Aaron Donald u ruke, uzeli titulu i upropastili tim. McVay je preuzeo najgori napad lige, bukvalno. I sledece godine bio najbolji napad lige, bukvalno. onda su Kroenke krenuli da ceprkaju, zasrali, pa ih bog pogledao da dobiju Stafforda i uzmu titulu. odmah sledece sezone puste Woodsa, puste dva linijasa plus se Whihworth povuce, i kao sta nas boli kurac, imamo Stafforda i Kuppa, kome treba linija i drugi WR... naravno da se Kupp povredio i da su imali kompletni kolaps od sezone. ali uzeli su titulu, mlate lovu, zabole ih paja za sve nadalje.

• Hvala 1
Posted

jao majko jebe mene rajko

ja na vodu a rajko za nogu

• Haha 1
Posted
32 minutes ago, freakns said:

i nije to nista novo. Kroenke su isto napravili sa Ramsima. upao mi Aaron Donald u ruke, uzeli titulu i upropastili tim. McVay je preuzeo najgori napad lige, bukvalno. I sledece godine bio najbolji napad lige, bukvalno. onda su Kroenke krenuli da ceprkaju, zasrali, pa ih bog pogledao da dobiju Stafforda i uzmu titulu. odmah sledece sezone puste Woodsa, puste dva linijasa plus se Whihworth povuce, i kao sta nas boli kurac, imamo Stafforda i Kuppa, kome treba linija i drugi WR... naravno da se Kupp povredio i da su imali kompletni kolaps od sezone. ali uzeli su titulu, mlate lovu, zabole ih paja za sve nadalje.

Ovde ih je tako usrao dolazak na sezonu Brusa Browna.

Posted
57 minutes ago, freakns said:

ko ti da najbolju ponudu. Jokic se tu ne pita puno.

pita se svakako, kao i svaki superstar u ligi a kamo najbolji u poslednje 4x sezone ili koliko.

superstarovi imaju jednaku moć franšizama & mogu da ih grdno ukopaju, da učine da se dil ne dogodi, da im useru reputaciju, pogotovo ako nisu na velikom tržištu.

Posted

Samo Oklahoma može dovesti Jokića, jer imaju milion pikova, ali ne znam što se govori o trejdu Jokića. To se neće dogoditi, on ostaje do kraja u Koloradu. Kad Jokić napuni 35 godina, onda će da pokušaju neki trejd od Džamala ili MPJ i za par godina penzijica.