kralj Posted November 16 Posted November 16 Potcenismo Nolu. Ponašamo se kao da su im povređeni 13 igrača, a ne 9.
1n54jd3r Posted November 16 Posted November 16 Lakse mi kad skapiram koliko se Embid i PG13 raspadaju protiv mocnog Orlanda
pbg12345 Posted November 16 Posted November 16 orlando muceni embid i zet fila je i inace ekipa sa najvise bivsih igraca, ovim upisom njih dvojice u tu kategoriju oni postaju bas krsina od ekipe 1
1n54jd3r Posted November 16 Posted November 16 4 minutes ago, pbg12345 said: muceni embid i zet fila je i inace ekipa sa najvise bivsih igraca, ovim upisom njih dvojice u tu kategoriju oni postaju bas krsina od ekipe Ako je ovo tacno, onda Fila nema jedan, vec dva albatros ugovora
kralj Posted November 16 Posted November 16 (edited) Nisam ovu gledao, Embid je prošlu izgledao katastrofa, Zet porobio. Imali su letos priliku da se fino popune, ali nije im ni free agency baš išao na ruku. Edited November 16 by kralj
pbg12345 Posted November 16 Posted November 16 atlanta iz treceg pokusaja dobija najgoru ekipu lige da nije bilo ta dva glupiranja, koja su ujedno jedine pobede vasingtona za sad, atlanta bi bila treca na istoku ako iole obuzdaju treja, sa bogdanovim povratkom, oni su na ovakvom istoku ozbiljan kandidat da zavrse u 6
kralj Posted November 16 Posted November 16 Meni je kod njih kombo Zakari-JJ totalni sex. Dva preslikana igrača, jedan samo skaliran 1,2x
1n54jd3r Posted November 16 Posted November 16 Booker ima bas los pocetak sezone. Sta li se sa njim desava nakon hvalospeva sa Olimpijade?
kralj Posted November 16 Posted November 16 Ovo je horor. Bukvalno bi Jokić braders bili 2. i 3. igrač ekipe. 1
kralj Posted November 16 Posted November 16 6 minutes ago, 1n54jd3r said: Booker ima bas los pocetak sezone. Sta li se sa njim desava nakon hvalospeva sa Olimpijade? Kako su uopšte Sunsi na 62 poena na 9 minuta do kraja?
1n54jd3r Posted November 16 Posted November 16 Pelsi su pokupili toliko ofanzivnih skokova, ali su zato Nugetsi omasili makar toliko zicera.
1n54jd3r Posted November 16 Posted November 16 To je realnost. Ako Jamal ne moze da ubaci ni 20 prezaljenim Pelikanima bez 9 igraca, o cemu dalje pricati.
freakns Posted November 16 Author Posted November 16 centar Pelicansa je Yves Missi. Brandon Boston je napunio Nuggetse. nije njih dobila cak ni klupa Pelicansa. ja za ove igrace nisam cuo jebote. Ingram, Tray Murphy, njih znam. cuo sam za Nowella i mucenog Javonte Greena. znaci dva coveka koji su redovni NBA igraci i dva trecepozivca za koje sam cuo. to je to. Calvin Booth i Josh Kroenke su unistili sampionski tim. bukvalno otpustiti Bootha, trejdovati Jokica za milion pikova, za Gordona se isto moze nesto dobiti, cutovati Murraya jer njegov ugovor ni Divac ne bi uzeo, ostaviti MPJa, CBa i PWata i krenuti u rebuild. sledece godine ce se vrnuti Holmes i jedna lepa, jeftina ekipica, taman za Kroenkea da broji zaradu. a ljudima koji bi da igraju kosarku dati tu priliku u nekoj ozbiljnijoj fransizi.
Recommended Posts