6 hours ago6 hr Poslušao sam ovoOdlična epizoda, dotiču se evolucije košarke, 3pt šutera, analitike, finala NBA, Bruklina. KD je sjajan sagovornik, kao jedan od retkih aktulenih igrača koji mogu na crtu sa Lebronom.Bonus što u dva navrata po klipu bude reklama u kojoj Stiv Neš izrecituje promo tekst za neko smeće, najbizarnija stvar koju sam video ove godine.
1 hour ago1 hr 5 hours ago, goofs said:Poslušao sam ovoOdlična epizoda, dotiču se evolucije košarke, 3pt šutera, analitike, finala NBA, Bruklina. KD je sjajan sagovornik, kao jedan od retkih aktulenih igrača koji mogu na crtu sa Lebronom.Bonus što u dva navrata po klipu bude reklama u kojoj Stiv Neš izrecituje promo tekst za neko smeće, najbizarnija stvar koju sam video ove godine.taj deo sa reklamama ne kontam. msm kapiram madesu i sirotilji za one njihove socko podkaste, ali koji ce ovim trilionerima reklama?
1 hour ago1 hr 10 minutes ago, spaceploitator said:taj deo sa reklamama ne kontam. msm kapiram madesu i sirotilji za one njihove socko podkaste, ali koji ce ovim trilionerima reklama?Ne rade sigurno podcast da bi bili u minusu ili samo zabave radi. Sad pogledah, imaju dva miliona pregleda samo na YouTubeu, verovatno su i na svim ostalim platformama (Apple itd).