Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Znači ipak je sve bilo da se izvuče garantovana lova za drugu sezonu. Fino, mogu da skidaju kurziv sa sajtova.

• Replies 7.7k
  • Views 377.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Tamburaši neka štimaju žice lagano za jun... fantom

2 hours ago, Milošica said:

Videćemo, Amenu Thompsonu npr. prolazi nekako, a uz to sve vreme polako nadograđuje šut.

On ima brutalne fizikalije i za NBA standarde, ali i Topić ima jedan ozbiljan forte - razumevanje igre koje je na najvišem nivou.

2 hours ago, Moća said:

Kad je mogao Riki Rubio moci ce i on.

2 hours ago, Milošica said:

Topić - Rubio nije loše poređenje

na stranu amen thompson, možemo onda i sa giannisom da ga poredimo - ricky rubio je bio jedan od najboljih evropskih defanzivaca na perimetru, u nba vrlo dobar, tj iznad proseka. meni je u poređenju sa topićem pao na pamet lonzo ball, takođe vrhunski defanzivac pre povrede a još jedna zajednička stavka sa rickyjem je što je vrhunski asistent.

topić je u ovom trenutku ispod "ok" standarda u odbrani i vrlo prosečan razigravač za nba prilike.

tako da, čak ni oni nisu za poređenje. ja nisam optimista oko njegovog dužeg igranja u nba ali u evropi će da radi pos'o, ukoliko naravno namesti tu spotup tricu / midrange, razvije eventualno još nešto od načina da pogodi koš osim ulaza do kraja

top u evropi može lagano da bude prvi plej

a ako su valančijunas i nurkić mogli da nameste šut, može i top, radne etike mu ne manjka

Edited by garmonbozia

namestili su spotup i lonzo ball i ricky rubio i derrick rose kao izuzetni kamenjari & radnici

međutim, ja još uvek nisam ubeđen da je topić plej-razigravač iznad nekakvog proseka.

ako jeste, imaće prilike da namesti šut a ima i gabarita da igra korektnu defanzivu.

u ovom trenutku je sve to upitno na nekom nivou.

odbrana jako loša, šut streaky što kažu, asistencija (imho) prosek.

sve on mora da podigne u nekom narednom periodu od recimo dve-tri sezone.

Ono sto ne ide u prilog Topicu jeste da mora od starta da napravi dobar utisak da bi bio u stalnoj rotaciji. Sve super, letnja liga i sve ali kad krene sezona to je druga prica.

OKC je nazalost sampion, oni su sada ti koje ce svi da love.

SGA i JDub su igraci koji vole loptu u svojim rukama i kada je SGA na klupi, JDub je taj koji preuzima organizaciju. Mora Top da nastima sut jer jednostavno nece imati toliko loptu u rukama kada bude na terenu.

On jeste dugorocni projekat OKC ali isto tako mora od starta da pokaze da ima itekako mjesta za njega u ligi.

Edited by Miki28
edit

Kaže Vik Lombardi da je ova vest oko Jonasa fejk. Back to the drawing board

Živela 1973. godina

3 minutes ago, Milošica said:

Živela 1973. godina

La_bonne_ann%C3%A9e.jpg

4 minutes ago, goofs said:

Kaže Vik Lombardi da je ova vest oko Jonasa fejk. Back to the drawing board

Ma ostaje Jonas u Denveru

10 minutes ago, uini said:

međutim, ja još uvek nisam ubeđen da je topić plej-razigravač iznad nekakvog proseka.

vrv ga nisi mnogo gledao, men se cini po citanju i kapiranju igre solidno iznad nba proseka. mozda je vec sad najbolji razigravac u nba sampionu.

sto se poredjenja tice, pomislih danas da je od sadasnjih i skorasnjih igraca najbolje poredjenje zapravo gidi - top iq, visoko samopouzdanje, uporedivi fizicki/atleticki (gidi je veci, al je top brzi i startniji), odbrana upitna, sut kamenolom.

i onda videh gee spotov komentar za poslednju tekmu letnje lige:

"Topić je definitivno odigrao najgoru partiju do sada, po svemu viđenom čeka ga gomila posla kako bi se u najboljem slučaju razvio u nešto nalik Giddeyu. A znamo kako je ta priča završila u Oklahomi."

Topiću bi legla neka Indiana - like ekipa.

Ili možda baš Indiana.

Vidim ga kao zamenu za TJa.

Edited by Milošica

Litvanac skontao da je Denver 1 go kurac i da su sanse za osvajanje nula pa cupa iz petnih zila da predje u PAO i sa 20ak min po mecu se bori za titulu Evrolige, tu su bar u top4 favorita i sa i bez njega

Jokara opet nece imati s kim da igra, bedak koliko mu se ne da

1 hour ago, spaceploitator said:

vrv ga nisi mnogo gledao, men se cini po citanju i kapiranju igre solidno iznad nba proseka. mozda je vec sad najbolji razigravac u nba sampionu.

sto se poredjenja tice, pomislih danas da je od sadasnjih i skorasnjih igraca najbolje poredjenje zapravo gidi - top iq, visoko samopouzdanje, uporedivi fizicki/atleticki (gidi je veci, al je top brzi i startniji), odbrana upitna, sut kamenolom.

tačno je da ga nisam previše gledao. opet, to malo što sam ga gledao me "ne radi" na giddieyja

gidddey zapravo ima dosta trikova i u kreaciji za sebe i kada asistira.

top mi izgleda snažnije i daleko brže ali ne toliko kreativno u odlukama.

ali da, najbolje je da ne mlatim napamet, mali je moj uzorak, da vidimo kako će, kada dobije priliku

trebaće mu svakako vremena da uđe u ritam, privikne se na brzinu igre i ostalo

Edited by uini

Sa Gidijem poređenje nije toliko promašeno, mada se na prvu čini tako. Gidi je mnogo elegantniji, Top će da bude jak kao konj, eksplozivan, mnogo će se teško ovde izboriti za ulogu, ali biće igračina ako nešto baš ne pođe po zlu.