Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

@uini Pa svi ovde svojim karikiranjem pokušavamo da ti nacrtamo da je tvoja uporedna metodologija besmislena.

Tebi 3x All-Star ništa ne znači spram činjenice da je lik u NBA finalu davao 14 poena za 20 minuta po meču, za ekipu koja je i bez njega bila proglašavana za jednu od najboljih u istoriji. A kad je, makar okvirno, dobio status kakav je Beal imao veći deo karijere, ne da nije bio ni blizu toliko uspešan, niti je njegov tim pokazivao makar privid volje da gradi nešto oko njega, nego je vrlo brzo digao ruke i gledao kako da ga se reši.

Šta god da se desi naredne sezone, neće ništa tu promeniti, osim ako Poole naprasno ne postane All Star nivo. A Beal se verovatno i zasitio, imao je užasan i iscrpljujući put kroz karijeru, plus uzima 100 miliona za buyout. Nemam dilemu da bi ga i takvog u ovim godinama, svaki GM uzeo pre Poolea.

• Replies 7.6k
  • Views 373.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Na stranu sto je ova diskusija imaginarna, cenim da nema ni promil verovatnoce da on zavrsi u Denveru.

@kralj , sve u svemu, hoces tim crtanjem da mi kazes kako je otprilike jedino allstar merodavan a to kako se xy igrac uklopio kao vazan aspekt sampionske ekipe, ne moze da se meri sa allstar institucijom.

fajn, da znam da se ne akam dalje, posto je meni taj rezon sumanut.

1 minute ago, 1n54jd3r said:

Na stranu sto je ova diskusija imaginarna, cenim da nema ni promil verovatnoce da on zavrsi u Denveru.

Ma nije to tako nemoguće, ali stoji da će imati ponude za bolju ulogu. Pitanje je i njegovog motiva - može da ode u Briluklin i uzme još love komotno, može da bude petorka u kontenderu, a može i da se zadovolji takvom nekom bekap ulogom u favoritima koji imaju već oformljen tim.

1 minute ago, uini said:

@kralj , sve u svemu, hoces tim crtanjem da mi kazes kako je otprilike jedino allstar merodavan a to kako se xy igrac uklopio kao vazan aspekt sampionske ekipe, ne moze da se meri sa allstar institucijom.

fajn, da znam da se ne akam dalje, posto je meni taj rezon sumanut.

Pa ne, imao si uporedne statistike, timski uspeh u uslovima kad su imali istu ulogu u timu, svi su ti nacrtali po nešto, ali ti vitlaš samo sa top 5 u šampionskom timu i kao priznaćeš ako ovaj dogodine igra NBA finale... ali ok, evo ja prestajem svakako.

uporedne statistike u wizardsima

da ne tupimo, ionako nista nece promrniti stagod beal da uradi jer je imao tezak put a sad ima 100 milki

@kralj , nije uopste tema ko ima bolju statistiku