Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2 minutes ago, uini said:

banalizacija, umesto da svedemo diskusiju na nesto kvalitetnije od chat gpta, proseka u regularnoj sezoni wizardsa 1991 ili allstar nastupa

Meni Melo omiljeni američki košarkaš ikad, lagano fantom

• Replies 7.6k
  • Views 373.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Just now, Milošica said:

Meni Melo omiljeni američki košarkaš ikad, lagano fantom

ja zivim u fijoci.

Just now, uini said:

ja zivim u fijoci.

I do tebe ne dopire moj glas

zasto bi dopirao kada trolujes

4 minutes ago, uini said:

banalizacija, umesto da svedemo diskusiju na nesto kvalitetnije od chat gpta, proseka u regularnoj sezoni wizardsa 1991 ili allstar nastupa

Pa ponudi argumente osim da je imao ulogu kakvu je imao Pričard u osvajanju titule. All Star je svakako argument važniji od toga jer svaki all star od prošle godine vredi (mnogo) više od Pričarda.

Jbt, na početku sam imao utisak da gotivimo iste igrače, ali MPJ & Poole 😞

Sad se setih i prošlogodišnjeg MVPa finala. D

2 minutes ago, uini said:

zasto bi dopirao kada trolujes

Zato što sam ti verovala slepo

najbolje je da odgledamo narednu seyonu i plejof bredli bila pa da sudimo gde je trenutno.

@kralj

pa ovo ispada da da je beal bio na mestu poolea da ne bi osvojili titulu.

4 minutes ago, uini said:

uff kakvo kvalitetno pomeranje stativa. jel se bredli bil borio za titulu u finalu kao dobri shon ili nije? jel pretekao do jednog trijumfa u plejofu?

a borili su se za titulu bas zaslugama pula kao nekog mozda cetvrtog igraca?? bil je kao jasna alfa doterao vasington do plejofa u najboljoj sezoni, a posle trpao i 30/6/4 na 45% protiv embida u plejof seriji. zasto pul to nije uradio kad je imao uzde ekipe i svu slobodu u slicnom kontekstu, nego je imao drasticno gore brojke, narocito napredne statistike?

sto kaze 189 cak i u ovom daleko nepovoljnijem kontekstu za bila imali su slicnu sezonu. prosto lik ima dva sprata visi plafon cak i sad posle peaka

2 minutes ago, spaceploitator said:

a borili su se za titulu bas zaslugama pula kao nekog mozda cetvrtog igraca??

ja sam napisao petog, cisto da budem velikodusan prema bealu, ako uspe tako nesto, makar finale konferencije, da postigne kao sesti igrac.

Videćemo i da li će Embid uspeti da konačno odigra finale konferencije, do tada Porzingisu i Luniju da vezuje pertle.

Embid da bude rezerva Joki jednog dana, kao Bugi nekad.

11 minutes ago, kralj said:

Videćemo i da li će Embid uspeti da konačno odigra finale konferencije, do tada Porzingisu i Luniju da vezuje pertle.

opet obesmisljavanje diskusije, posto poredis babe i zabe. embiid svakako fejluje redovnokao prvi igrac tima i redovni mvp kandidat. ekipe su mu standardno u plasmanu slabije od ocekivanog i dosta toga ide njemu na dusu.

molim te uozbilji se ako treba da diskutujemo ozbiljno. ja sam rad da se zavitlavam stalno ali ne na ovaj bazveznjikav nacin.

hajde da vidimo gde ce beal zavrsiti, pa da pricamo onda kakvu ce ulogu imati. moja procena je da nece uspeti da isporuci ni blizu to sto se ovde ocekuje od njega vecinski

,,pri cemu sam dao jordan poolea kao referencu, zato sto ne bi trebalo da bude neki nedostizni ideal za ovog projektovanog beala.

bas sam lepo ponudio low hangin fruit a vi u trolololo

Edited by uini

Denver je uzeo jedinu titulu kad se rešio Bartona i igrao sa pouzdanim igračima koji ne divljaju, osim Mareja koji je divljak, ali ga je išlo, a i MPJ je solidno odradio posao.

Ne znam čemu potreba za tim nekim bekom divljakom, Denver ima u Jokiću najboljeg plejmejkera u ligi i najjači su kad igraju što organizovanije i što stabilnije.

Bukvalno su mnogi lagali sami sebe čitavu sezonu da je Vestbruk dobro pojačanje.

Najjači su kada igraju pozicione napade, odnosno kada uspore igru i igraju preko Jokića kao primarnog kreatora.

Kad krenu da divljaju, ne koriste svoje prednosti i lako izgube kontrolu nad ritmom.

Cenim da ako Bila stave za šestog igrača, ima da divlja za sve pare kad uđe da dokaže da može i da nije za klupu, neće ga tim zanimati.