Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Izgleda da Finiks dogovara strečovanje i otkup Bredli Bila, i to nakon što su produžili Bukera i napravili ga najplaćenijim igračem u ligi. Sulude stvari.

• Replies 7.6k
  • Views 372.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

To verovatno znači Bil u Lejkersima posle za neki minimum. Ne znam ko će pre da odlepi sledeće sezone, JJ ili LBJ

Izvesni @esidery je objavio da ga pet timova potencijalno želi - Baksi, Lejkersi, Klipersi, Majami i Nagici

Ne znam šta da mislim, kad bi bio dobar bit bio bi odlično pojačanje za svakoga, ali da li će biti dobar fit? Nešto sumnjam da će hteti da sedi na klupi i igra po 15-20min

Sansi imaju tri najbolja maltene identična igrača (isti profil). Ne pamtim kad je o ruk bildovanje tima za titulu rikošetiralo tako jako po vlastitim nogama. Znalo se da će da propate debelo da se uopšte domognu prilike da rebuilduju, ali baš da će rešavati otkupom ugovora od 100 miliona, nisam se nadao.

Beal je i prošle godine u drugom delu sezone ulazio sa klupe. Istina da je u karijeri jedva osetio plejof, ali nesumnjivo da on može da igra strašan basket.

ja nisam siguran da on moze da igra strasan basket ako gledamo skoriji uzorak

nije kao da igra nesto retrogadno u smislu stila (igra tako) ali przi.

ne przi a igra starinski i nisam siguran da moze da se molduje u neku ulogu osim eventualno tog nekog 6og igraca sa klupe ali i to je veliko pitanje

to na prvom mestu, pa onda na to jos dva beka kao najplaceniji igraci

sve sami bekovi + dva centra

sad sam skontao da su oni doveli oba centra sarlota koja mesam poslednje tri godine lolol

tako da se moja agonija nastavlja isuse

odnosno, znam karakteristike oba igraca, izgled, ali nikako ne mogu da opepelim koji je mark vilijams, a koji nik ricards jer su im imena kao iz kakvog genratora americkih imena i prezimena

35 minutes ago, pbg12345 said:

ali nikako ne mogu da opepelim koji je mark vilijams, a koji nik ricards jer su im imena kao iz kakvog genratora americkih imena i prezimena

pre par sezona sam mislio da je nik ricards neki belac, dok sam ga strimovao na fantaziju, bas mi je caucasian ime i prezime

Ne treba Denveru Beal, em je stalno povređen, em je njima korisniji neko ko zna šta mu je uloga i nema fantazije da je all star. A nisam siguran da je Adelman još takav autoritet da drži takve pod kontrolom. Mislim, naravno da bi bio bolja opcija od Hardawaya, ali prosečno igra 50 utakmica poslednjih pet sezona i to bez plej ofa uglavnom.

Ja o Bealu ne bih sudio na osnovu ove dve sezone u Finiksu, jer je to bio tim koji nema glavu i rep, ne zna gde udara i on kao skorer je tamo bio apsolutni višak u odnosu na druga dva (bolja) skorera, a kolektivno odbrane niđe.

I dalje mislim da je to igrač koji sam ima 20 poena u rukama, takvi su retki u NBA i na ceni su.

U kontekstu Denvera, mislim da im ne treba jer bi sputao belog Brauna koji je bio jedna od svetlijih tačaka prošle sezone, a i igra bolju odbranu, što je Denveru potrbnije, a i deluje da su se dobrano popeglali ovim trejdovima. Ovo sve pričam pod uslovom da Marej ne uđe opet u sezonu kao da je u klimakterijumu.

U kontekstu LA timova ima više smisla, Rivs/Pauel bi bili gurnuti u drugu postavu koja bi time procvetala. Verovatno bi Bogi najebo sa minutažom.

Najviše smisla mi ima u Baksima, pošto Kuzma ne deluje kao da može da igra i ABA ligu trenutno.

Jbt, taman sam zaboravio na Hardveja. isuse

Nema smisla Beal u Denveru, njima treba plejmejker od 15 minuta po meču. Može on to naravno da igra, ali sa njim u toj ulozi - tu sreće nema. Jedino ako potpiše na par godina neki slabiji ugovor, al mislim da će uzeti min, pa dogodine izaći na tržište kao FA.

Ja mislim da on hoće da igra 30+ min, neće na klupu, rano mu je za to.

On bi i u contendera i da igra 30 minuta, e pa neće da može.

15 minutes ago, ducca said:

On bi i u contendera i da igra 30 minuta, e pa neće da može.

Ma može. Uzeće 100 miliona za buyout. Takav igrač za 5-6 miliona je premija. Evo Klivlendu bi legao nestvarno.

beal u cavsima mi nesto nije ocigledan fit, mozda ja tripujem

meni je on ostao iz wizardsa u secanju kao igrac koji trazi loptu u rukama, da kreira za sebe, ponekada i za druge.

to je donovan mitchel, u svakom aspektu bolji igrac od beala, osim u odbrani, gde se makar ponekad potrudi.

plus garland koji je takodje skorer sekundarno a izuzetno su bedni u odbrani perimetra,

drugim recima, dupliraju i kvalitete (pod uslovom da ih beal jos uvek ima) i mane u defanzivi (hahah, mane)

..mislim, ne obracajte paznju na mene, ja ne vidim niti jedan pretender-contender tim gde bi beal doprineo svojim kvalitetima

opet kazem, mozda taj neki jordan clarckson, 6i igrac microwave scorer zonficj ali ta ekipa treba da ima jaku odbranu. mozda minesota ali niko ne zeli tamo da ide