Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ima dosta liga u kojima se to već radi a nije deo pravila, statističari što rade pbp kažu, zajebi, ko da se nije desilo.

• Replies 7.6k
  • Views 370.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Denver nije pristao na raskid ugovora, za sad, JV je stigao u Atinu, ali not so fast. Ne znam da li je opcija ali možda bi Denver mogao da ga iskoristi i trejduje dalje u tim koji želi da oslobodi cap a za uzvrat uzme nešto što može da se iskoristi pod košem… Pošto na tržištu nema opcija na C.

Probraće se, imaju love. Ne vredi da talasaju ako mentol hoće da ide u Pao. Oslobodili su se Šarića, puna kapa.

Jel Dalas planira da igra sa Dejvisom i Flegom na krilima? Ako ne, imaju centra za targetiranje, a ako da, biće baš zabavni kad se Kajri vrati.

3 hours ago, kralj said:

Jel Dalas planira da igra sa Dejvisom i Flegom na krilima? Ako ne, imaju centra za targetiranje, a ako da, biće baš zabavni kad se Kajri vrati.

Da, zato navodno i nisu nikoga od C ni trejdovali. Opasnu def petorku mogu da sastave.

3 hours ago, kralj said:

Ne vredi da talasaju ako mentol hoće da ide u Pao.

koji je on sada faktor da ne talasaju. ja bih ga bas krljao za primer. mozda i litvaniju celu kao drzavu, evropska unija hoce da saradjuje za zelembace

Edited by uini