Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ako dođe Jalen, Zli postaje najveći fanboj Nagetsa, s tim što ćemo najebati od tirade da bolje igraju sa njim nego sa Jokićem. yawn2

Al biće small ball sa:

17516485558516276417360467277316.jpg

• Replies 7.6k
  • Views 369.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

11 minutes ago, Amos said:

Jbg, neće ih pa neće. Ja bih sačekao februar pa probao tad da nahvatam nekoga. Ne bih se sada zaletao.

uh, ja mislim da bi to bila greška, debeli će biti poluleš posle eurobasketa do februara. Pri tom i Gordon je sklon odsustvu, 50 tekmi je odigrao prošle sezone, a više nema ni one kljusine Diandrea, znači lako može opet da se desi da si spao na Zeka i Holmsa, pa da ti klupa opet prosipa sve što petorka uradi, što dalje znači više minuta za petorku itd.

Mislim da moraju nekog da obezbede sada, makar i to bio neki Lendejl. Imaju još jedno mesto u pevcu nakon toga, za te februarske marifetluke.

Ok je skroz Lendejl.

sad bi trebalo da jokic predje u olimpijakos

38 minutes ago, goofs said:

uh, ja mislim da bi to bila greška, debeli će biti poluleš posle eurobasketa do februara. Pri tom i Gordon je sklon odsustvu, 50 tekmi je odigrao prošle sezone, a više nema ni one kljusine Diandrea, znači lako može opet da se desi da si spao na Zeka i Holmsa, pa da ti klupa opet prosipa sve što petorka uradi, što dalje znači više minuta za petorku itd.

Mislim da moraju nekog da obezbede sada, makar i to bio neki Lendejl. Imaju još jedno mesto u pevcu nakon toga, za te februarske marifetluke.

Brt, ako je slobodan Lendejl daj ga odma.

Dalje ruke

5 hours ago, spaceploitator said:

Grejao je istu Sabonisu a kao nece Debelom. Vec 3 godine ne prelazi 25mpg i to je sa dobrim razlogom. Ima eventualno kvalitet da bude prvi centar Panate

2 hours ago, MiddleClass said:

Petrusev zeli u nba. fantom

Sto da ne skolovao je Valanciunasa u cetvrtfinalu SPfantom Ko im je kriv mogli su da dovedu Aytona a i bolji je igrac od Valanciuanasa. Denveru i ne treba centar, potrebno je da Jokic nauci kako da resava protivnicke bekove jedan na jedan.

Edited by Micko8

Ayton bi se posrao po locker room kulturi i hemiji. To je poslednje sto Denveru treba. Ovo pisem sprdnje radi. @Micko8 retko kad se moze sa tobom iole ozbiljno diskutovati.