Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Just now, goofs said:

Ode i Mo Vagner, 5 milki u Orlandu, mogli su mu dati više od toga

Ionako dosta uzima od brata.

• Replies 7.6k
  • Views 369.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

gde ode dobro mo

Bogami, gledam listu slobodnih centara, moraće kroz trejd da se krpe. Doduše, ja bih potpisao Sharpa, sirov je i krut, ali mislim da je upotrebljiv za predmetnu ulogu u Nuggetsima.

sharpe je vec u brooklynu

Jel?

Meni sve u glavi da sam pročitao da ne ostaje tamo.

Neko na redditu je sažeo opcije:

Free agenti:

1- Moe Wagner

2- Al Horford

3- Boucher

Trejd opcije:

1- Kelly Olynyk

2- Jalen Smith

3- Goga Bitadze

4- Robert Williams

Boucher je najbolji igrač od ovih pomenutih, ali nije centar, u neku ruku on je Aron Gordon 2, što znači da bi on i Gordon zajedno morali da krpe minute kad Jokić nije na terenu. Olinik bi bio dobar izbor, ali je skup.
Šarp je dogovorio sa Bruklinom 2x6 milki, a Netsima fali igrača da popune salary cap tako da nisu trejd partneri.

Na kraju krajeva, sta je to jos jedna sezona za Jokica bez back-up centra. Prokletstvo se nastavlja. Ubedjen sam da je Malone kriv, imao je Hartenstajna onomad pa ga nije koristio, baksuz.

6 hours ago, goofs said:

Ne mogu Kingsi jednostrano da stopiraju trejd, moraju obe strane da se slože oko toga, jedino da izmisle neki medical problem kod Šarića. Ali neverovatno da GM Kingsa nije znao da Jonas ovo planira.

Pa verovatno ni Jonas nije znao da planiraju da ga trejduju. Ni većim igračima to ne najave. A još manje je mogao da zna da će nakoksani Grk da mu uleti sa ponudom. Ovako se poklopilo i JBG.

@1n54jd3r Pa nije gotovo jos valjda?

Ima sad i teorija da su Nuggsi znali za Jonasove planove i da su namerno to sve uradili da bi oslobodili full MLE, koji moze da se podeli i na dva igraca valjda? Ne znam da l sam dobro izracunao al cini mi se da bi tu stali i CP3 i veteranski minimum za Horforda...

Edited by spaceploitator

2 minutes ago, spaceploitator said:

Pa nije gotovo jos valjda?

Ima sad i teorija da su Nuggsi znali za Jonasove planove i da su namerno to sve uradili da bi oslobodili full MLE, koji moze da se podeli i na dva igraca valjda? Ne znam da l sam dobro izracunao al cini mi se da bi tu stali i CP3 i veteranski minimum za Horforda...

Sarunas potvrdio da je done deal

14 minutes ago, spaceploitator said:

@1n54jd3r Pa nije gotovo jos valjda?

Šta se dešava sa Horfordom, da li je i zvanično u Voriorsima?

50 minutes ago, goofs said:

Neko na redditu je sažeo opcije:

Free agenti:

1- Moe Wagner

2- Al Horford

3- Boucher

Trejd opcije:

1- Kelly Olynyk

2- Jalen Smith

3- Goga Bitadze

4- Robert Williams

Boucher je najbolji igrač od ovih pomenutih, ali nije centar, u neku ruku on je Aron Gordon 2, što znači da bi on i Gordon zajedno morali da krpe minute kad Jokić nije na terenu. Olinik bi bio dobar izbor, ali je skup.
Šarp je dogovorio sa Bruklinom 2x6 milki, a Netsima fali igrača da popune salary cap tako da nisu trejd partneri.

Na kraju će morati da pretplate.

Meni je Boucher najbolja opcija jer moze da odmeni i Gordona, a la Džef Grin. Olinik bi verovatno bio preskup.

Jbg, neće ih pa neće. Ja bih sačekao februar pa probao tad da nahvatam nekoga. Ne bih se sada zaletao.

^

С тим што је циљ ваљда одморити Јокића што више у регуларе делу сезоне а не у плеј-офу.

Edited by johan nagel
тупо

3 minutes ago, Amos said:

Jbg, neće ih pa neće. Ja bih sačekao februar pa probao tad da nahvatam nekoga. Ne bih se sada zaletao.

+1, zadrzavanje fleksibilnosti ne moze da skodi. Dovoljno su dobri i imaju rotaciju da eksperimentisu do februara. Vide sta radi, gde skripi pa adresiraju potrebu. Holmes je enigma, ne znaju sta ni koliko moze. Jasno mi je da je cetvorka, ali nije Denveru strano da bez Jokica igraju sa nizom, mobilnijom petorkom.

Za Ala sam procitao da je ili Ratnik ili penzija.

40 minutes ago, 1n54jd3r said:

Na kraju krajeva, sta je to jos jedna sezona za Jokica bez back-up centra. Prokletstvo se nastavlja.

Petrusev zeli u nba. fantom