7 hours ago7 hr Ovo sa Jonasom ce se finansijski i resiti kao sa Vezenkovim. I ne odrice se on nesto puno para, 10 milki bruto dolara mu dodje nesto manje od 5 milki evra neto. A druga godina mu ionako nije garantovana tamo, tako da je ovo sigurnija varijanta gde je obezbedjen sledece 3 godine..
6 hours ago6 hr 24 minutes ago, garmonbozia said:Druga godina je opcija tima. I nije 20milki već duplo manje neto. Grci mu nude 12 miliona neto za 3 sezone, dakle 4 miliona neto vs 5 miliona (samo jedna sezona, druga je timska opcija) u NBA. Nije velika razlika kada se pogleda cost of living i dugoročni ugovor.pa nije ni u grckoj nula % poreza, niti je sve dzaba ako ne dobijas ispod zita.nebitno, samo kazem da nije uobicajeno da se tek tako raskidaju ugovori u nba, pogotovo sto nije otisao u neki bezveze kontekst, vec verovatno najbolji u taknicarskom smislu, koji je imao u svojoj 12-13 godina nba karijeri.ziv nisam da vidim da li je ovo patka, kao sto sam ubedjen da jeste
6 hours ago6 hr 2 hours ago, Amos said:Pa dobro, očigledno ceni da će pre uzeti ovde Evroligu nego tamo prsten. Denver i dalje može da ga poduva. A i sigurno mu se više živi u Atini, more, pajdaki nego sa kravama u seljačkom Denveru.Na stranu Atina sto nije mala stvar jer je blize kuci, ali lik ima kvalitet da bude prvi centar u pola nba klubova. Ni ja na njegovom mjestu ne bih grijao klupu Jokicu
6 hours ago6 hr ali lik celu karijeru igra u proseku 25mins, nije kao da ce da izgine jer cepa 20mislim zabole me, litvanci nisu visoko na mojoj listi basket prioriteta a ni denver
6 hours ago6 hr 5 minutes ago, uini said:pa nije ni u grckoj nula % poreza, niti je sve dzaba ako ne dobijas ispod zita.nebitno, samo kazem da nije uobicajeno da se tek tako raskidaju ugovori u nba, pogotovo sto nije otisao u neki bezveze kontekst, vec verovatno najbolji u taknicarskom smislu, koji je imao u svojoj 12-13 godina nba karijeri.ziv nisam da vidim da li je ovo patka, kao sto sam ubedjen da jesteVest je da je 12 miliona neto.Nije Denver ništa najebao u smislu salery capa. Neće ga pustiti ukoliko se ne odrekne ugovora, jedino je pitanje koga će da dovedu, a za 10 miliona ni to nije neki veliki problem. Edited 6 hours ago6 hr by kralj
6 hours ago6 hr problem je dovesti takvog igraca za te pare, za ostalo se slazem Edited 6 hours ago6 hr by uini
6 hours ago6 hr 5 minutes ago, uini said:mislim zabole me, litvanci nisu visoko na mojoj listi basket prioriteta a ni denverПа шта тражиш онда на овој темиSpoiler
6 hours ago6 hr Just now, johan nagel said:Па шта тражиш онда на овој темиSpoilerkad se majk braun na kocobo vrati ...
6 hours ago6 hr Imaće Nagici pun mid-level-exception ispod prve kecelje, znači 14 milja mogu da daju nekome, ili još bolje da trejduju za nekoga u tom iznosu. Opet, problem je i što ne želiš da preplatiš nekoga ko će igrati 15ak minuta po tekmi.Mo Wagner bi igrački bio dobar izbor, ali ne verujem da će hteti da ostavi buraza tamo samog, poješće ga krokodili.
6 hours ago6 hr Tog su Milutinov i Petrusev skolovali na SP pre dve godine. Najvece pojacanje Denvera je to sto je uvalio Portera onim nesrecnicima iz Bruklina.
6 hours ago6 hr 3 minutes ago, Micko8 said:Tog su Milutinov i Petrusev skolovali na SP pre dve godine. Najvece pojacanje Denvera je to sto je uvalio Portera onim nesrecnicima iz Bruklina.valanciunas je vrhunski centar da smanji minutazu jokicu u sezoni. a i za plejof je super opcija za malo minutaali ako nece, njegova stvar, samo da vidim kako ce to da izvede
6 hours ago6 hr 3 hours ago, goofs said:Ne mogu Kingsi jednostrano da stopiraju trejd, moraju obe strane da se slože oko toga, jedino da izmisle neki medical problem kod Šarića. Ali neverovatno da GM Kingsa nije znao da Jonas ovo planira.ne mogu stopirati jer ce im onda propasti deal za shrodera, sto bi onda znacilo da ni detroit ne moze dovesti igrace koje su dogovorili i tako dalje...
5 hours ago5 hr 1 hour ago, MiddleClass said:Na stranu Atina sto nije mala stvar jer je blize kuci, ali lik ima kvalitet da bude prvi centar u pola nba klubova. Ni ja na njegovom mjestu ne bih grijao klupu JokicuGrejao je istu Sabonisu a kao nece Debelom. Vec 3 godine ne prelazi 25mpg i to je sa dobrim razlogom. Ima eventualno kvalitet da bude prvi centar Panate i tjt