12 hours ago12 hr Ako se dogovore da odlazi, nema nikakvog placanja. Ne moze pao da plati NBA timu i da otkupi ugovor. U Buyout scenariju, mogu da se dogovore da se Val odrekne zarade, ali svejedno tih 10milki ostaju na teretu Denverovog cap space. Sve u svemu, ako ga puste da ode, offseason sa A+ ide na ocenu oko B-.
12 hours ago12 hr Jonas ima još dve godine ugovor od po 10 miliona $, to nisu pare koje se ostavljaju, niti može da dobije toliko u Evropi.
11 hours ago11 hr 4 minutes ago, goofs said:Jonas ima još dve godine ugovor od po 10 miliona $, to nisu pare koje se ostavljaju, niti može da dobije toliko u Evropi.Mozda ne u novcu, ali gazda ima koks da iskompenzuje
11 hours ago11 hr 8 minutes ago, goofs said:Jonas ima još dve godine ugovor od po 10 miliona $, to nisu pare koje se ostavljaju, niti može da dobije toliko u Evropi.Druga je team option, a ovamo dobija navodno garantovano 3 godine po 4 miliona neto.
11 hours ago11 hr )44 minutes ago, 1n54jd3r said:Ako se dogovore da odlazi, nema nikakvog placanja. Ne moze pao da plati NBA timu i da otkupi ugovor. U Buyout scenariju, mogu da se dogovore da se Val odrekne zarade, ali svejedno tih 10milki ostaju na teretu Denverovog cap space. Sve u svemu, ako ga puste da ode, offseason sa A+ ide na ocenu oko B-.jesi li siguran za ovo, nema nikakvog smisla..evo kaze vogt da nije tacno Edited 11 hours ago11 hr by Čutura
10 hours ago10 hr @Čutura Ni meni nema nikakvog smisla, ali to mi je zakljucak iz onog teksta sto sam procitao za Vezenkova. Mozda gresim i nadam se da gresim.
10 hours ago10 hr Сад Валанч прави списак за и против..Финансијски гледано има 10 милиона бруто (рецимо 6 милиона нето??) ове сезоне, опцију и за следећу на исто толико, а чак и ако му се буде тад враћало у Европу, наћи ће се неко (можда баш Пао) да му да двогодишњи уговор на 6 милки укупно. Океј повреда нека може да га сјебе и то је ајд да кажемо можда и главни аргумент за сигуран државни посао трогодишњи уговор.Кошаркашки гледано имаш реалну шансу да освојиш јебени нба прстен, то мора бити вредније од Евролиге чак иако си Европљанин. Ко се при здравој памети из нба контендера враћа у Европу.Опет овде знаш да си резерва другом најбољем играчу лиге : p и да ће ти улога бити скромна, посебно у плеј-офу, док овамо можеш да будеш главни баја у селу.Како год окренеш јако чудно звучи да Пао краде играча Денверу (ако уопште има истине у овоме).
5 hours ago5 hr 6 hours ago, 1n54jd3r said:Ako se dogovore da odlazi, nema nikakvog placanja. Ne moze pao da plati NBA timu i da otkupi ugovor. U Buyout scenariju, mogu da se dogovore da se Val odrekne zarade, ali svejedno tih 10milki ostaju na teretu Denverovog cap space. Sve u svemu, ako ga puste da ode, offseason sa A+ ide na ocenu oko B-.Ako ode Valančiunas, onda se trejd MPJ-a svodi na cap space koji nema više na kog solidnog centra da se iskoristi, barem do februara. Kada bi barem našli još jednog pleja. Edited 5 hours ago5 hr by reg
3 hours ago3 hr 8 hours ago, 1n54jd3r said:Ako se dogovore da odlazi, nema nikakvog placanja. Ne moze pao da plati NBA timu i da otkupi ugovor. U Buyout scenariju, mogu da se dogovore da se Val odrekne zarade, ali svejedno tih 10milki ostaju na teretu Denverovog cap space. Sve u svemu, ako ga puste da ode, offseason sa A+ ide na ocenu oko B-. Denver mora da mu izda Letter of Clearance, bez toga ne može da se registruje u Evropi.Kod buyouta, koliko se Valančijunas odrekne para, toliko se Denveru oslobađa salary cap. Čista računica.U ovom slučaju, Denver realno nije oštećen, osim što gubi na igračkom kvalitetu i, još važnije, veteranskom prisustvu koje bi Valančijunas doneo.Ali ja njega iskreno ne mogu da smislim.Horford, s druge strane, meni je jedna od najvećih faca cele lige.Slučajno sam ti lajkovao post, ali neka stoji 😀