Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2 minutes ago, reg said:

Kako su korektno pokrili ako je Gordon odigrao 51 tekmu i onda se raspao u ključnoj utakmici na pola puta od titule (koja je mogla da bude finale da nisu bili četvrti)? Votson ne može da menja Gordona nikako sve dok ne poboljša šut i generalno igru u napadu, jer svaki napad prouzrokuje udvajanje Jokića ili Mareja, i nikoga neće biti briga da izađe na njega zbog 2-3 eventualno pogođene trojke uz sedam osam uzetih otvorenih šuteva dok njegov igrač visi na Jokićevim/Marejevim leđima.

Pa nije Watson kriv sto je njemu otisao hammy u petoj utakmici? Koliko je meni u sećanju, držali su vodu tokom sezone u Gordonovom odsustvu ali trebali bi da proverimo koliki je tačno score bio za konkretniji zaključak. Po mom mišljenju to je korektno pokrivanje, nisam pisao o PO i šta je tamo bilo.

• Replies 7.5k
  • Views 365.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Da li je komentarisaba situacija sa Dejmom ? Mrzi li nekog da mi pojasni kako sad Bucksi imaju fleksibilnost

Edit : na nekom random sajtu, Nuggetsi treci favorit da fa dovedu

Edited by Lezilebovich

29 minutes ago, Lezilebovich said:

Da li je komentarisaba situacija sa Dejmom ? Mrzi li nekog da mi pojasni kako sad Bucksi imaju fleksibilnost

Edit : na nekom random sajtu, Nuggetsi treci favorit da fa dovedu

Uveli su tu Stretch opciju kad je poslednji put bio Lockout (mada možda i kasnije) jer se tada nagomilala kamara očajnih ugovora. Dame je imao dve godine za 100+ miliona. Ovim su tih 100+ raspodelili na sledećih pet sezona i spustili cap za ovu godinu. Ali za dve sezone će da budu u fazonu zašto smo to uradili, jer će tad početi da tegle dead money.

@1n54jd3r napisao Venom, umesto da ove godine plaćaju Dejma 50M, platiće ga “samo” 20M i time su stvorili tu fleksibilnost u capu koju su iskoristili za Majlsa Tanrera sa 25M po sezoni. Tehnički gledano može se reći da ih Tarner košta 45M, a on definitivno nije igrač koji vredi te pare.

Baksi guraju neku frankenštajn ekipu, Kuzm, Kevin Porter, Janis i Tarner, valjda trudeći se da privole Janisa na ostanak.

2027me mu ističe ugovor (i njemu u somborcu) i mislim da se za to leto spremaju Lejkersi, prazne cap.

Očigledno je da nemaju nameru da trejduju Janisa. Jedini rezon je da je on u fazonu da ostaje, i da je istok toliko jadan da misle da imaju šansu. Ali iako su verovatno top dve ekipe ostale bez najboljeg igrača, ostaju Cavsi, Hawksi imaju ambicije, Magic isto, pa i Knicksi.

• Author
16 hours ago, 1n54jd3r said:

Ode muceni Cancar

Monte Morris, PJ Dozier, Nikola Jokic, Garry Harris, Torey Craig, Jamal Murray, Vlatko Cancar

The Magnificent Seven

verovatno najveca pobeda u regularnoj sezoni u Jokic eri...

Btw, Bontemps i dalje nije impresioniran lolol