Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Lejkersi doveli Keslera, evo nisam pametan.

• Replies 7.5k
  • Views 365.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

2 minutes ago, kralj said:

Lejkersi doveli Keslera, evo nisam pametan.

sta su dali

Ništa, čitao sam Buhu, al ipak samo piše šta traže. Dva 1st rounda i nekog mladog, verovatno Knechta. Lejkersi to ne mogu ni da ponude.

My bad.

56 minutes ago, kralj said:

Ništa, čitao sam Buhu, al ipak samo piše šta traže. Dva 1st rounda i nekog mladog, verovatno Knechta. Lejkersi to ne mogu ni da ponude.

My bad.

Nece novi vlasnici nista forsirati za ovu sezonu, nit zrtvovati pick nit nekoga iz rotacije. Prave plan za naredne kada LBJ ne bude sa njima vise. Mozda nece ni docekati kraj sezone kod njih. Sad se sve vrti oko toga sta treba da urade da bi Luka potpisao ekstenziju. Ejtona ce najverovatnije da uzmu za sat, dva, bez da ista daju in return. Mada mozda odabere Pejserse.

In other news, Dante produzio na godinu sa Dalasom.

Edited by 1n54jd3r

4 hours ago, uini said:

niti merim plate, niti ko je bolji igrac od njih dvojice [to je nesumnjivo mpjr, uprkos hejtu], vec iskljucivo merim sta denver kao ekipa dobija a sta gubi trejdom. to i opisah ( :

zabole me za plate koje placa neki bogatun da bi jos zaradio u buducnosti

pa ne moze da te zabole za plate, a da ujedno meris sta je koja ekipa dobila trejdom, jer je denver taj trejd i radio da bi dobio tih 20 miliona prostora

ne zbog "bogatuna koji placa plate", nego zbog mogucnosti da dovode igrace

vestbruk :) , kris pol, brogdon, ben simons :) , kamerun pejn, monte moris, fulc!

to su valjda dostupni plejevi

Dinvidi ode u sarlot

9 minutes ago, pbg12345 said:

pa ne moze da te zabole za plate, a da ujedno meris sta je koja ekipa dobila trejdom, jer je denver taj trejd i radio da bi dobio tih 20 miliona prostora

ne zbog "bogatuna koji placa plate", nego zbog mogucnosti da dovode igrace

hteo sam ssmo reci da ne igraju plate

jasan je meni monetarni aspekt trejda, plus sam tri puta podvukao da mi je cam dobar igrac

samo sam pokusao da ponudim pros & cons a kao i uvek, tekme ce pokazati da li je bio dobar potez; svakako nije nelogican.

Monte na minimalac bi imao smisla, reunion, let's fuckin' go! Prvi Mr. Nugget!

Neće Nagici uzimati nikoga sada, jer bi još jednim minimalcem prešli prvu kecelju što onda značajno otežava akviziciju nekog buyouta tamo u februaru (u prvoj kecelji bi mogli da uzmu samo igrača čija je plata bila do 12 milja).

Pelinka amater, ume da napravi trejd samo kad mu dođe Niko i kaže evo ti Luka Dončić.

kad smo kod reuniona i bones je slobodan lolol

samo kazem fantom

Evo ga, ocekivano

14 minutes ago, goofs said:

Neće Nagici uzimati nikoga sada, jer bi još jednim minimalcem prešli prvu kecelju

Mislim da se sada ne prica o prvoj kecelji nego da li ce ostati ispod luxury tax nivoa.

#sveizgubilidabogda

Ejton za 8 milki...tacno ni ne vredi nesto znacajno preko toga...muceni JJ Redick, koga btw gotivim, ima da dozivljava srcku svaku drugu tekmu zbog ovog bolida

20 hours ago, Amos said:

A jebiga ako Watson ne moze da menja Gordona 20-30 utakmica na 4 tokom sezone. Ove godine su to sasvim korektno pokrili.

Kao i uvek, glavni problem je ako se Jamal povredi ili nije u formi. To će morati Piketara da krpi onim svojim buljsonom.

Kako su korektno pokrili ako je Gordon odigrao 51 tekmu i onda se raspao u ključnoj utakmici na pola puta od titule (koja je mogla da bude finale da nisu bili četvrti)? Votson ne može da menja Gordona nikako sve dok ne poboljša šut i generalno igru u napadu, jer svaki napad prouzrokuje udvajanje Jokića ili Mareja, i nikoga neće biti briga da izađe na njega zbog 2-3 eventualno pogođene trojke uz sedam osam uzetih otvorenih šuteva dok njegov igrač visi na Jokićevim/Marejevim leđima.

Slažem se sa kraljem, treba im plej, ali im treba i još jedno krilo, ne može Brus da pokrije četvorku, Zik je neupotrebljiv, Holms ima nula odigranih utakmica u NBA, ako se uzdaju u njega onda Butov duh nije skroz isteran.

8 hours ago, 1n54jd3r said:

Mislim da se sada ne prica o prvoj kecelji nego da li ce ostati ispod luxury tax nivoa.

Ne znam da li je tačno, ali video sam da će oni svakako plaćati repeater tax, tako da pitanje koliko im znači luxury tax ove godine. Kronki je nekoliko puta rekao da im ne smeta da plaćaju l. tax sve dok imaju najboljeg igrača lige i šansu za titulu svake godine.