Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

30 minutes ago, johan nagel said:

Како ли Гли подноси ове изливе оптимизма на теми о Денверу

Bas sam hteo da se javim i pitam da li cemo i sad moci da pisemo onu cuvenu "nema Jokic s kim da igra" nakon svakog poraza ili ne daj Boze ispadanja, s obzirom da ovo deluje kao sasvim solidna ekipica. Napravili coveku pritisak bez potrebe, uzas

Jos Mareja da zamene nekim konstantnijim i titula sigurica uz Jokicevih 35/20/15, nema greske

• Replies 7.5k
  • Views 364.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

3 minutes ago, Zli Gli said:

Bas sam hteo da se javim i pitam da li cemo i sad moci da pisemo onu cuvenu "nema Jokic s kim da igra" nakon svakog poraza ili ne daj Boze ispadanja, s obzirom da ovo deluje kao sasvim solidna ekipica. Napravili coveku pritisak bez potrebe, uzas

Jos Mareja da zamene nekim konstantnijim i titula sigurica uz Jokicevih 35/20/15, nema greske

Bice nova mantra "nema Jokic trenera da napravi igru"..

1 hour ago, uini said:

ukačiće cam sve to jer je pametan & usput štreber.

ali sve to važi za regularne situacije i sezonu. siguran sam da će on u 9 od 10 slučajeva napraviti najbolju moguću odluku, uzeti šut koji ima smisla i kretati se tako da je to najbolja moguća situacija.

međutim, when push comes to shove, što bi rekli drevni englezi, on će biti još jedan korektan igrač a ne neko ko će preokrenuti situaciju ili rešiti meč, kao što mpjr definitivno može i ume.

Em je MPJ u praksi zapravo to retko radio, em Denveru to nešto ni ne treba. Imaju tri klačera teškaša u debelom, Mareju i AG-u.

Odlični potezi, Hardaway mi se najmanje svidja tu al ok. Što kaže Ljkra sada najviše fali tapkanja lopte, taj poslednji ugovor mora da bude neka elitna drška.

ne slazem se da denveru ne treba dobar mpjr, jer svakome treba takav igrac

zaboravili smo kako je igrao u titula sezoni. mozda je to bio izuzetak, mozda nije, remains to be seen. nije mator bajone

edit @spaceploitator , jel imaju uopste resursa i prilika za elitnu drshku? ne verujem ali nisam ni upucen.

15 minutes ago, uini said:

ne slazem se da denveru ne treba dobar mpjr, jer svakome treba takav igrac

Mislio sam na tog tvog hipotetičkog ekstra-dobrog MPJa koji podiže plafon u plejofu i rešava tekme. Ja sam prvi bio velik njegov fan, izuzetno je vredan prangijato koji izbacuje loptu sa te visine u današnjoj nba, al jbg čovek se doslovno raspada fizički.

A ovo za metlu sa drškom mrzi me da gledam sad, nek kažu upućeniji jel ima keša?čini mi se da su imali 7m za Tajusa recimo što bi bila bombonjera samo takva

nije hipoteza ako je odigrao takav plejof :/

hipoteza je da moze opet ali to jos vise vazi kao hipoteza za cam johnsona

Just now, uini said:

nije hipoteza ako je odigrao takav plejof :/

hipoteza je da moze opet ali to jos vise vazi kao hipoteza za cam johnsona

nije odigrao ceo takav plejof ni pod razno, imao ogromne oscilacije. Kolko je tekmi u tom plejofu resio?

To je tvoja hipoteza za mpja. Ja nisam nista slicno tvrdio za Cama, naprotiv kazem da im to ni ne treba previse

Ne treba gledati samo odnos MPJ<->Cam, već MPJ<->Cam+Jonas+možda još neko, a to je onda no-brainer. Može i dalje da se ide u priču, bez Jonasa minimalac uzima opet DAJ, što znači da nema BBa ili Hardaway juniora.

4 minutes ago, spaceploitator said:

nije odigrao ceo takav plejof ni pod razno, imao ogromne oscilacije. Kolko je tekmi u tom plejofu resio?

To je tvoja hipoteza za mpja. Ja nisam nista slicno tvrdio za Cama, naprotiv kazem da im to ni ne treba previse

pa evo prebroj stat-wise, koliko je odigrao dobrih i jako dobrih tekmi u tom plejofu [napisao sam da moze da resi ali nije jordan]

https://www.espn.com/nba/team/schedule/_/name/den/season/2023/seasontype/3

1 kolo vs minny, 4 od 5 tekmi

2 kolo vs suns, 2-3 od 6 tekmi

3 kolo vs lakers, 3 od 4 tekme

4 finale vs majemi, 1 od 5

fulao je u finalu ali dotle su ovo opasni performansi za trecu napadacku opciju.

18 minutes ago, uini said:

pa evo prebroj stat-wise, koliko je odigrao dobrih i jako dobrih tekmi u tom plejofu [napisao sam da moze da resi ali nije jordan]

https://www.espn.com/nba/team/schedule/_/name/den/season/2023/seasontype/3

1 kolo vs minny, 4 od 5 tekmi

2 kolo vs suns, 2-3 od 6 tekmi

3 kolo vs lakers, 3 od 4 tekme

4 finale vs majemi, 1 od 5

fulao je u finalu ali dotle su ovo opasni performansi za trecu napadacku opciju.

Minny bez Jadena mu ne ide u korist baš

e jebiga sad

Trpaj uinija, ne zna gde je

U finalu je bio najgori bez konkurencije.

MPJ je odigrao spektakularno posle Marejeve povrede 20/21. Posle se raspao u metli od Finiksa, ali svejedno. Da nije tih par meseci posle All stara te godine, nikad ne bi dobio ovakav ugovor. Nikad posle toga nije ni blizu odigrao tako dobro. Verujem da i statsi to pokazuju.

decko razvalio titularni plejof, u odnosu na ulogu