Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Како ли Гли подноси ове изливе оптимизма на теми о Денверу

• Replies 7.5k
  • Views 365.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

18 minutes ago, banecare1 said:

dajte taj okc da se igramo

Samo mojne Roketse. 😀

37 minutes ago, uini said:

odličan potez nuggetsa i siguran sam da ne znači trejd jokića. ako ikada to budu uradili, napraviće jedan tank-fest od par sezona, neće se pojačavati

Sad imaju solidan 2 seasons window za pohod, a i mesta za sledece leto da poprave 6. igraca ako zatreba. To je na BBu da pokaze da li se cuvao ove dve sezone.

Edited by Amos

Pa nije BB bio loš u Indiani, samo je to druga priča kad igraš u tad osrednjoj ekipi i prvom timu na zapadu gde si šesti igrač u rotaciji.

Ja igrače kao što je Hardaway nisam nikad podnosio. Ako šutiraš jedva 40% iz igre, kakav si ti šuter uopšte. Al za te pare daj šta daš. Možda bude opet kao sa KCP-om "I was not familiar with your game".

Edited by Venom

1 minute ago, Venom said:

Pa nije BB bio loš u Indiani, samo je to druga priča kad igraš u tad osrednjoj ekipi i prvom timu na zapadu gde si šesti igrač u rotaciji.

Ne mislim da je bio loš, ali mu je brzo bilo jasno da će biti neka vrsta čipa za razmenu. Mislim da mu motivacija nije bila velika. Navodno, ovo potpisivanje veteranskog ugovora je dogovor da bi dogodine dobio bolju lovu.

I njega uzeše za minimalan? To nisam znao, respect. Cam Johnson, BB i Hardaway 25 milki, MPJ 40. Nije loš trejd.

To su mogli i prošle godine. Još su na kraju ispali šupci da MPJ-om, polomio se čovek s onom rukom i oni tako. Just business.

10 minutes ago, Venom said:

Ja igrače kao što je Hardaway nisam nikad podnosio. Ako šutiraš jedva 40% iz igre, kakav si ti šuter uopšte. Al za te pare daj šta daš. Možda bude opet kao sa KCP-om "I was not familiar with your game".

KCP i Timmy Jr su u odbrani na suprotnim stranama spektra.

Sahraniće ovaj ponekog, u plejofu će valjda ispasti iz rotacije. Idalje mislim da mora neki plej da popuni roster.

(Inače mi je baš krivo što Nancea Jr nisu doveli, ali tu bi se PWu baš redukovala uloga, a za Jokićev bekap Litvanac je bolji).

10 minutes ago, Venom said:

trejdom cam johnson - mpjr, denver je dobio na inteligentnim odlukama na parketu, defanzivi. drugim rečima, podigli su pod, uneli nekakvu sigurnost. međutim, po meni je ovim potezom značajno otfikaren plafon u plejofu, jer si predao lika koji osim što može da šutira 1/10 iz igre, može i da ubaci 20-30pts i to preko duranta ili wembyja i da reši meč.

timmy je nekakvo sa temua ponovno podizanje plafona, u smislu da i on otim nekim dobrim danima, može da saspe 20ak pts.

a šutira 40% zato što dva ili tri meča ne može vola da ubode, pa jedan ili dva ubaci sve i tako u krug. da je konstantniji šuter, ne bi bio na tom minimalcu jbga

biće kod njega izazaov objasniti mu da ne mora baš svaki put da ispali 10ak šuteva, bez obzira na učink, pošto sada nije u takvoj ulozi, bar se nadam.

edit typos

edit pt2 imam toliko typosa da odustajem

Edited by uini

Videćemo Cama sa Jokićem, ako ukači kretnje, ako bude prvi u kontri i pronađe ćoškove gde ovaj baca one bullet pasove, može da bude ofanzivno i bolji. Meni se čini da je jedini izvestan minus u odnosu na MPJa skok, mada ni to nije neka razlika, plus Denver je tu svejedno jak.

21 minutes ago, Venom said:

To su mogli i prošle godine. Još su na kraju ispali šupci da MPJ-om, polomio se čovek s onom rukom i oni tako. Just business.

Nisu mogli prošle godine, jer je pik koji su poslali postao trejdabilan tek na dan drafta. Ali gledajući sve ovo mogli su nešto, bilo šta da probaju, umesto da se But šlepa za besplatna mesta na utakmicama Denvera, pošto mu je to izgleda bio posao.

btw, Ahil je ubica modernog košarkaša, možda i bolje ovako sa Dejma, biraće gde bi da igra, a plaćen je

IMG_4821.jpeg

3 minutes ago, goofs said:

btw, Ahil je ubica modernog košarkaša, možda i bolje ovako sa Dejma, biraće gde bi da igra, a plaćen je

Procitah da je on odusevljen ovim jer moze sledece godine da uleti negde kao ring chaser uz mnogo vecu mogucnost izbora sa svoje strane.

20 minutes ago, kralj said:

Videćemo Cama sa Jokićem, ako ukači kretnje, ako bude prvi u kontri i pronađe ćoškove gde ovaj baca one bullet pasove, može da bude ofanzivno i bolji. Meni se čini da je jedini izvestan minus u odnosu na MPJa skok, mada ni to nije neka razlika, plus Denver je tu svejedno jak.

ukačiće cam sve to jer je pametan & usput štreber.

ali sve to važi za regularne situacije i sezonu. siguran sam da će on u 9 od 10 slučajeva napraviti najbolju moguću odluku, uzeti šut koji ima smisla i kretati se tako da je to najbolja moguća situacija.

međutim, when push comes to shove, što bi rekli drevni englezi, on će biti još jedan korektan igrač a ne neko ko će preokrenuti situaciju ili rešiti meč, kao što mpjr definitivno može i ume.

Da, ali Nageci su sad igrali sedam utakmica sa šampionom bez MPJa. Ne treba Cam da bude bolji od najboljih izdanja MPJa, treba samo da bude tu, prisutan, produktivan i već su u plusu.

МПЏ све то можда може на папиру, у реалности можеш да набројиш на прсте једне руке утакмице плејофа у претходних пар сезона у којима је он био одлучујући фактор.

18 minutes ago, goofs said:

Da, ali Nageci su sad igrali sedam utakmica sa šampionom bez MPJa. Ne treba Cam da bude bolji od najboljih izdanja MPJa, treba samo da bude tu, prisutan, produktivan i već su u plusu.

https://www.basketball-reference.com/players/j/johnsca02.html

davne 2021/22 je odigrao 66 tekmi, što mu je ubedljivo najveći broj odigranih u karijeri, tako da, videćemo.

da me ne shvatite pogrešno, ja mislim da je on proper nba igrač, kao što rekoh izuzetno pametan.

videćemo kada dođe plejof svakako. i porter jr je imao jedan spektakularan pa onda fulao iz ovih i onih razoga.