16 hours ago16 hr Pričali su danas na DNVRu da je prošle godine stariji Kronki stavio katanac na trošenje para i trejdove dok su trener i GM u svadji. Navodno je Valenčunas bio dogovoren još prošlo leto.Sad su izgleda digli rampu i pustili lovu. Edited 16 hours ago16 hr by Amos
16 hours ago16 hr Сад је главно питање да ли је Аделман капацитет за шампиона или није превише ни битно, може да се освоји и са фикусом.
16 hours ago16 hr Sa dovođenjem Valančiunisa dobija smisao trejd MPJ - Džonson i dobijen višak para. Mislim da je neko na Tviteru objavio da je Vestbruk otpratio Nagetse na Instagramu, a sa dolaskom THJa očigledno će nastaviti negde drugde.Na stranu Gordonova povreda, dosta će zavisiti sezona od zdravlja Džonsona koji je poslednjih sezona kljakaviji od MPJ-a.
16 hours ago16 hr Тешко да је Денвер у Јокићевој ери имао шири састав. ББраун, Хардавеј и Валанчијунас су одличне опције с клупе, па додаш ту и Вотсона који може да помогне у рег. сезони, па Стротер, па можда и тај Холмс или евентуално Нађи (мало тежа прича)..То је више него довољно играча да дозирају минутажу пре него што се баш искристалишу улоге у плеј-офу и потенцијално скрати ротација.
15 hours ago15 hr Timi je pakao od potpisa. Ja ne verujem. Jači su nego pre 3 dana uprkos, ali ovaj nosi em lošu karmu, em je luzer i težak za gledanje.
14 hours ago14 hr Jason iz Hoops Tonight se seli u Denver. Mnogo "skolovanije" obrazlaze kosarku, timove i igrace od Maresa i DNVR ekipe
14 hours ago14 hr 52 minutes ago, kralj said:Timi je pakao od potpisa. Ja ne verujem. Jači su nego pre 3 dana uprkos, ali ovaj nosi em lošu karmu, em je luzer i težak za gledanje.Ovi iz DNVR gledaju pozitivno na njega, sta donosi na vet minimalcu. Kazu dobrih trojkasa i sutera nikad dosta. Sta ti se od fundamentalnih elemenata ne dopada u njegovoj igri. Nisam ga pratio, zanima me.
13 hours ago13 hr ma da breovo sto kralj pise bi imalo smisla da on dolazi za velike novce sa ulogom nosiocaovako imace rolu sa klupe, ako isporuci sta treba odlicno, ako ne ide na klupu i to je tonaravno da je + imati igraca njegovih kvaliteta na rosteru
7 hours ago7 hr 6 hours ago, 1n54jd3r said:Jason iz Hoops Tonight se seli u Denver. Mnogo "skolovanije" obrazlaze kosarku, timove i igrace od Maresa i DNVR ekipeRošavi Jason je slobodniji da kaže istinu od Maresovih ćapikurana utoliko što ne mora konstantno da se šlihta front office-u.Kad se setim koliko su glejzovali Bonesa pa ga bacili pod prvi kombi nakon trejda. Isto i sa Vestbrukom samo u obrnutom redu.Ogavna grupa ljudi. Edited 7 hours ago7 hr by Amos
5 hours ago5 hr Uz veliku ogradu, men se cini da se sprema Jokicev trejd za gomilu pikova prve runde. Niko ne dovodi Valancijunasa da bude rezervni centar za 10 minuta kosarke. Sve su ovo stariji igraci i moguce je da su procenili da je vreme za rekonstrukciju ekipe.
5 hours ago5 hr On je igrao bekapa u Vašingtonu. Ceo ovaj off-season je koncipiran da se Jokiću napravi konkurentan tim za titulu. I igrači koji su dovedeni su birani prema njemu.
4 hours ago4 hr Ovo je bez dileme najdublji pevac kog je Jokić do sada imao, treba tu da se poslože kockice, ali ima puno materijala za slaganje i cela sezona da se to uradi. Imaju po dva igrača na svakoj poziciji, a čini mi se da su najtanji na mestu rezervne 4ke koju treba da pokrivaju Zeke i Daron Holmes, uz činjenicu da treba čuvati Gordona od povredica.Imaju u još jedno mesto u pevcu, Zek Lov traži da se to odmah kapariše, mada možda nije loše sačuvati ga za zlunetrebalo, možda i neki veteran buyout u februaru.
4 hours ago4 hr A jebiga ako Watson ne moze da menja Gordona 20-30 utakmica na 4 tokom sezone. Ove godine su to sasvim korektno pokrili.Kao i uvek, glavni problem je ako se Jamal povredi ili nije u formi. To će morati Piketara da krpi onim svojim buljsonom.
3 hours ago3 hr 1 hour ago, nautilus said:Uz veliku ogradu, men se cini da se sprema Jokicev trejd za gomilu pikova prve runde. Niko ne dovodi Valancijunasa da bude rezervni centar za 10 minuta kosarke. Sve su ovo stariji igraci i moguce je da su procenili da je vreme za rekonstrukciju ekipe.odgovorio ti je kralj za prošlu sezonu a ja bih dodao da valanciunas, tokom većeg dela svoje 12-13 godina nba karijere, igra malo preko 20mins, bio starter ili backup.https://www.basketball-reference.com/players/v/valanjo01.htmlu tom smislu, ne bi bilo previše čudno da i sada, kao backup jokiču, odigra 15 - 18 - 20ak mins, u zavisnosti od situacije na datoj tekmi.time bi definitivno sačuvali friškog nikolu za plejof a imali bi u napadačkom smislu i kontroli defanzivnog skoka, verovatno najozbiljnijeg backupa u ligi, koji bez problema može da odigra određen set tekmi kao starter ako nikola ima neku povredu ili samo treba da odmori.odličan potez nuggetsa i siguran sam da ne znači trejd jokića. ako ikada to budu uradili, napraviće jedan tank-fest od par sezona, neće se pojačavati Edited 3 hours ago3 hr by uini