Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

20 minutes ago, pbg12345 said:

cemu to pored zivih senguna i adamsa?

nije da nesto pratim sta se pise i govori po tim pitanjima, ali verujem da vesbruk ostaje u denveru

osim ako se nesto popickao sa nekim od vodeceg trojca ili adelmanom

Ne znam, napisao sam gore.

Za Rasa, on i BB su poprilično slični igrači, nisam siguran da bi Denver platio obojicu, a ima još da se krpi na ostalim pozicijama, a pri tom Ras traži malo više novca nego je imao do sada. Ne deluje mi da će ostati, mada bih voleo.

Bruk Lopez blizu Klipersa, što znači da Ayton ide Lejkersima #sveizgubilidabogda

• Replies 7.5k
  • Views 365.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

zanimljivo svaki potencijalni trejd koji sam vidjao u vezi denvera je isao u smeru da se mpj ili dzamal zamene boljim igracem ili eventualno da se za jednog ili dvojicu dobije jedan kvalitetan vise u drugom smeru, odnosno na taj nacin da prosire roster

ovo, da menjaju "glavu za glavu" bez narocite promene u smislu kvaliteta, a vala i osobina igraca, ali da se dobije ogroman prostor novcano ja makar nisam vidjao

uopste, cini mi se da ima vrlo malo trejdova ovakvog tipa

cesto se desava da se za igraca koji ima ugovor duzi niz godina dobije igrac slicne visine plate, ali kom ugovor istice za godinu, dve

ali ovako, da za igraca dobijes igraca slicnih kvaliteta, ali gotovo za duplo manju platu i to na nivou 15-20 mil dolara, ja se nesto i ne mogu setiti slicnih primera u skorije vreme

Ako Jabusele dodje u Denver napokon ce biti simpaticni fantom

1 minute ago, MiddleClass said:

Ako Jabusele dodje u Denver napokon ce biti simpaticni fantom

nije to dovoljno, moraju i rudija fernandeza da dovedu, a kad smo vec tu moze i ljulj.

Najbolje da trejduju Šarića za Hezonžu

Ovaj Tim Bontemps neka ozbiljna babunčina

Ode Jabusele u Nikse. 2 godine 12m. Jbš mi sve, te pare je mogao uzeti sad u Evropi.

Turner u Milvokiju, 4 godine 107 miliona.

Edited by theanswer

Dejmov ugovor strečovan i otkupljen

au bokte

Baksi su bili zainteresovani i za Aytona, mada mislim da im je Turner bolji izbor. Ovo strečovanje je, meh, trenutno olakšanje, ali jbaće ih na duže staze.

Gde vam je logično da Ejton završi?

Ja mislim da će u Lejkerse Bruk Lopez.

čovek bi pomislio da bi ovo moglo inspirisati sunse da se reše beala na isti način, ali nelezivraže;

znaš da si stvarno sjeban kao franšiza kad ti ne daju ni da šutneš lika jer mu previše duguješ sleep

2 hours ago, Amos said:

Ovaj Tim Bontemps neka ozbiljna babunčina

sto lolol

Valančiunas u Denveru za Šarića.

Idu Nagetsi all in. Još samo Kris Pol.

Edited by Milošica

1 minute ago, 189- said:

sto lolol

Ma gledao onaj Hoop Collective i ova druga dvojica komentarisala normalno MPJ/Johnson trade samo on uleteo sa histerijom - pa zar samo ovo da urade, ima opet da plaču kako im je klupa krš MMW! Posle video i komentar sa nekog ESPN panela gde je prokomentarisao: Nuggetsi su uradili svoj trejd koji i nije trejd. isuse

Ja razumem opštu nervozu što se Lejkersi još nisu pojačali ali nek popiju pilulice u lajvu bar.

3 minutes ago, Milošica said:

Valančiunas u Denveru za Šarića.

Idu Nagetsi all in.

auuu

pa dogodine metla lagano

82-0

4-0

4-0

4-0

4-0

fantom

sale bez, moze naravno da ode na bilo koju stranu, ali ovo je vise konkretnih poteza u nekoliko sati nego ranije u nekoliko godina

i sve, makar u teoriji, kvalitetni i smisleni potezi

ko uopste povlaci ove poteze u denverovo ime?