Tuesday at 10:361 day 20 minutes ago, pbg12345 said:cemu to pored zivih senguna i adamsa?nije da nesto pratim sta se pise i govori po tim pitanjima, ali verujem da vesbruk ostaje u denveruosim ako se nesto popickao sa nekim od vodeceg trojca ili adelmanomNe znam, napisao sam gore.Za Rasa, on i BB su poprilično slični igrači, nisam siguran da bi Denver platio obojicu, a ima još da se krpi na ostalim pozicijama, a pri tom Ras traži malo više novca nego je imao do sada. Ne deluje mi da će ostati, mada bih voleo.Bruk Lopez blizu Klipersa, što znači da Ayton ide Lejkersima #sveizgubilidabogda
Tuesday at 11:181 day zanimljivo svaki potencijalni trejd koji sam vidjao u vezi denvera je isao u smeru da se mpj ili dzamal zamene boljim igracem ili eventualno da se za jednog ili dvojicu dobije jedan kvalitetan vise u drugom smeru, odnosno na taj nacin da prosire rosterovo, da menjaju "glavu za glavu" bez narocite promene u smislu kvaliteta, a vala i osobina igraca, ali da se dobije ogroman prostor novcano ja makar nisam vidjaouopste, cini mi se da ima vrlo malo trejdova ovakvog tipacesto se desava da se za igraca koji ima ugovor duzi niz godina dobije igrac slicne visine plate, ali kom ugovor istice za godinu, dveali ovako, da za igraca dobijes igraca slicnih kvaliteta, ali gotovo za duplo manju platu i to na nivou 15-20 mil dolara, ja se nesto i ne mogu setiti slicnih primera u skorije vreme
Tuesday at 11:461 day 1 minute ago, MiddleClass said:Ako Jabusele dodje u Denver napokon ce biti simpaticni nije to dovoljno, moraju i rudija fernandeza da dovedu, a kad smo vec tu moze i ljulj.
Tuesday at 15:151 day Ode Jabusele u Nikse. 2 godine 12m. Jbš mi sve, te pare je mogao uzeti sad u Evropi.Turner u Milvokiju, 4 godine 107 miliona. Edited Tuesday at 15:171 day by theanswer
Tuesday at 15:421 day au bokteBaksi su bili zainteresovani i za Aytona, mada mislim da im je Turner bolji izbor. Ovo strečovanje je, meh, trenutno olakšanje, ali jbaće ih na duže staze.
Tuesday at 15:521 day čovek bi pomislio da bi ovo moglo inspirisati sunse da se reše beala na isti način, ali nelezivraže™;znaš da si stvarno sjeban kao franšiza kad ti ne daju ni da šutneš lika jer mu previše duguješ
Tuesday at 16:001 day Valančiunas u Denveru za Šarića.Idu Nagetsi all in. Još samo Kris Pol. Edited Tuesday at 16:021 day by Milošica
Tuesday at 16:001 day 1 minute ago, 189- said:sto Ma gledao onaj Hoop Collective i ova druga dvojica komentarisala normalno MPJ/Johnson trade samo on uleteo sa histerijom - pa zar samo ovo da urade, ima opet da plaču kako im je klupa krš MMW! Posle video i komentar sa nekog ESPN panela gde je prokomentarisao: Nuggetsi su uradili svoj trejd koji i nije trejd. Ja razumem opštu nervozu što se Lejkersi još nisu pojačali ali nek popiju pilulice u lajvu bar.
Tuesday at 16:051 day 3 minutes ago, Milošica said:Valančiunas u Denveru za Šarića.Idu Nagetsi all in.auuupa dogodine metla lagano82-04-04-04-04-0sale bez, moze naravno da ode na bilo koju stranu, ali ovo je vise konkretnih poteza u nekoliko sati nego ranije u nekoliko godinai sve, makar u teoriji, kvalitetni i smisleni poteziko uopste povlaci ove poteze u denverovo ime?