Tuesday at 08:342 days 2 minutes ago, kralj said:Ja ne bih, nek dovedu Brogdona. Ima igrača za siću.Vasilije
Tuesday at 08:342 days 2 minutes ago, ducca said:Što je najgore za sad tako izgleda s obzirom da planiraju da zadrže i Greena. Tyus Jones kao jedini pg u timu je potpisao za Orlando.Ako ništa, eto Armanija u top 10 na fantaziju.
Tuesday at 08:351 day Teško on to može da iznese na duži rok, pre svega fizički. Nemoj se krstiti u tu crkvu.
Tuesday at 08:531 day 25 minutes ago, MiddleClass said:Hejs Dejvis ce se proslaviti u Finiksu. Eto ga u januaru nazad u Fener. Mmw Meni isto tako deluje, nažalost, undersized je za 4ku, mada bih voleo da uspe. Ne nalazim nigde visinu ugovora, ali s obzirom na drugu kecelju Sunsa sigurno ne dobija više nego bi dobio u Evropi. A EL gubi odličnog igrača, jbno.Rokici završili i Klinta Kapelu, baš idu all-in, ali ozbiljan tim su sastavili.
Tuesday at 09:031 day 7 hours ago, pbg12345 said:nije mi bas jasno kako je prosao ovaj trejd kad mpj ima maltene duplo vecu platu od cama, ali boze moj, ne mora ni meni sve biti jasnoplate mora da se mečuju samo ako su timovi iznad salary cap-a. ako nisu, kao što je slučaj sa bruklinom, plata ide u popunu cap-a.
Tuesday at 09:111 day 1 hour ago, kralj said:Tyus Jones za 7 miliona bi bio sjajno rešenjeReče Duca u međuvremenu, ugrabio ga Orlando. Meni je Tyus jedan od najpotcenjenijih igrača u ligi, verovatno najbolji back-up plej u nba, Denveru bi leg'o ko dupe na nošu.
Tuesday at 09:121 day 16 minutes ago, goofs said:Meni isto tako deluje, nažalost, undersized je za 4ku, mada bih voleo da uspe. Ne nalazim nigde visinu ugovora, ali s obzirom na drugu kecelju Sunsa sigurno ne dobija više nego bi dobio u Evropi. A EL gubi odličnog igrača, jbno.Rokici završili i Klinta Kapelu, baš idu all-in, ali ozbiljan tim su sastavili.Sta ce im toliki centri i krila a bekova nigdje? Ne kontam potrebu za kapelom i Fini Smitom nikako kad imaju Duranta, Smita, Isona, Vitmora i Amena koji je uglavnom igrao krilo, cak i cetvorku. A na centru imaju Senguna i Adamsa. A od bekova imaju Van Vlita, Separda i nikog . Gore sklapanje rostera od Zvezde.
Tuesday at 09:181 day 3 minutes ago, zorglub said:Reče Duca u međuvremenu, ugrabio ga Orlando. Meni je Tyus jedan od najpotcenjenijih igrača u ligi, verovatno najbolji back-up plej u nba, Denveru bi leg'o ko dupe na nošu.:D imaš i u nastavku citirane rečenice. Slažem se, Tyus za 7 miliona je ozbiljan steal.Strašan je Houston. Imaju tri klinca za narednih 10 godina i nabiše ekipu da probaju odmah nešto dok su ovi na malim ugovorima. Plus imaju swap prve runde sa Bruklinom.
Tuesday at 09:301 day 7 minutes ago, DrZhivago said:Sta ce im toliki centri i krila a bekova nigdje? Ne kontam potrebu za kapelom i Fini Smitom nikako kad imaju Duranta, Smita, Isona, Vitmora i Amena koji je uglavnom igrao krilo, cak i cetvorku. A na centru imaju Senguna i Adamsa. A od bekova imaju Van Vlita, Separda i nikog . Gore sklapanje rostera od Zvezde.Ne znam, dugačak roster ih čuva od povreda i daje im fleksibilnost da pristupaju utakmicama sa drugačijim strategijama. U neku ruku Jokića sad mogu da napadnu sa dva centra, bez da im to potpuno usere rotaciju, njihov forte je i onako uvek bio jaka odbrana, a sad još i imaju lika koji će umeti da da koš kad je najbitnije.
Tuesday at 10:131 day 1 hour ago, goofs said:Meni isto tako deluje, nažalost, undersized je za 4ku, mada bih voleo da uspe. Ne nalazim nigde visinu ugovora, ali s obzirom na drugu kecelju Sunsa sigurno ne dobija više nego bi dobio u Evropi. A EL gubi odličnog igrača, jbno.Rokici završili i Klinta Kapelu, baš idu all-in, ali ozbiljan tim su sastavili.cemu to pored zivih senguna i adamsa?nije da nesto pratim sta se pise i govori po tim pitanjima, ali verujem da vesbruk ostaje u denveruosim ako se nesto popickao sa nekim od vodeceg trojca ili adelmanomigracki gledajuci, ne vidim da on ima neki izbor timova gde bi se bolje uklopio u jurisu na titulu, a to je ono sto ga zanimasa druge strane, nema ni denver boljih opcija za te novce od njega, naprotivbogami petorka dzamal, belji braun, dzonson, gordon, jokic je jaaaako obziljna petorka, medju 3-4 najjaca u ligivesbruk, stroter, bbraun, votson, holms/naji +piket vise nego korektna klupa i sve to zajedno makar u teoriji fino balansiranonaravno, kao i sve ove godine i dalje je glavno pitanje ko je rezerva jokicuako to kvalitetno rese dal sa holmsom, nekim cudom najiem ili pak nekim trecim i ako jokic napokon bude imao potrebnih 15 ak minuta odmora kroz sezonu, oni su lagano top 3 favoriti