Tuesday at 01:062 days Logičan trejd za Denver i Brooklyn. Mada za unprotected first 2032 bih pokušao da uvalim i Nnajia. Brooklyn jedino što gubi dobrog igrača, ali ima 29 godina, pitaj boga koliko će imati kad oni sastave ekipu. I dobili zanimljiv pik da Denver skine 15 miliona sa capa. Za Denver igrački možda ne veruju više u MPJ-a, ili su hteli malo da promešaju karte, ali razlika u plati je sigurno igrala ulogu.
Tuesday at 01:432 days ohohohoziv li je @Amos ? odlican trejd i odlican (ocekivan) potpis braunanije mi bas jasno kako je prosao ovaj trejd kad mpj ima maltene duplo vecu platu od cama, ali boze moj, ne mora ni meni sve biti jasno
Tuesday at 02:102 days 2 hours ago, Mil@n said:Valja li taj Johnson šta rođaci?Iako, naravno, dovoljno je samo, što ovog mlohavog više neću gledati... 😍pa u neku ruku slican mpjodlican suter, solidan defanzivac, nije u stanju da kreira na visokom nivou, solidno cita igru, te bi sa te strane trebao relativno brzo kliknuti sa jokicemdakle i poziciono i po kvalitetama/manama se u velikoj meri poklapa sa mpjogromna prednost je sto igra za gotovo duplo manje novca od mpj sto denveru otvara vise mogucnosti na trzistunesto je nizi od mpj, ali takodje primarno 3, sekundarno 4dve godine je stariji od mpj, samo jedne sezone je odigrao preko 60 utakmicasa druge strane, cini mi se da osim one sezone kad je sa bridzisom trejdovan za durantom i imao operaciju kolena, nije imao vecih povredaugovor mu kao i mpj traje narednu i sezonu 26/27camov doprinos u skoku je manji od mpjovog, ali to je daleko od prioriteta koji se ocekuju od njega, a ono gde bi mogao eventualno napraviti veliku prednost je agresivnost u igri (koja je donekle povezana sa mpjovim povredama, a mozda i vise karakterom), pa bi potencijalno moglo biti manje onih situacija koje izludjuju gde nicije lopte uvek kupi protivnicki igrac, dok mpj ni ne krene ka njoj, vec prati pogledomsustinski, iako denver nije igracki dobio nesto znacajno u smislu da cam ima neki skil koji mpj nema, dobili su mnogo jer resavaju dve stvari koje su bile ogroman problem ekipe sa mpj, visina njegovog ugovora (camov ugovor je na nivou njegovih kvaliteta) i konstantna bojazan od povrede, sto je ih je jako skupo kostalo (ponovo) u ovom PO
Tuesday at 06:372 days Cam je u Netsima igrao pod ručnom, može on mnogo više. BB za minimum. Spektakl.Jel se oporavio onaj ruki sa drafta od onomad? Holmes beše. Moraju i jednog visokog da dovedu svakako, a ne bi bilo loše i još jednog što zna da tapka loptu sa obe ruke.Zavalte Nnajija ovim davljenicima što ne mogu da dobace min cap i Gli ima svako pravo da slavi Jokićeve debakle.
Tuesday at 06:532 days Meni kod Cam Johnsona jedino ostalo u secanju koliko su se smorili navijaci Sunsa kad je trejdovan. Taj Bruklin je bas crna rupa za igrace koji su obecavali.
Tuesday at 06:582 days Malo više su se smorili zbog odlaska Mikala Bridgesa, ali i Cam je bio miljenik navijača. Inače kada je odlazio bio je starter na PF, što mu nije naravno prirodna pozicija ali može i to pokriti u nekim fazama (ne bi li se Gordon odmorio u PO npr.)
Tuesday at 06:592 days 5 hours ago, pbg12345 said:nije mi bas jasno kako je prosao ovaj trejd kad mpj ima maltene duplo vecu platu od cama, ali boze moj, ne mora ni meni sve biti jasnoPa Netsima je payroll debelo ispod salary capa, imaju 130M fore do prve kecelje. Nejasno je šta ta ekipa radi, trenutno im je sastav na nivou osrednjeg koledž tima, MPJ im je sad prvi igrač, a on ne može da bude prvi igrač bilo gde.Za Denver je ovo ruka spasa, valjda će je pametno iskoristiti.
Tuesday at 07:032 days 23 minutes ago, kralj said:Jel se oporavio onaj ruki sa drafta od onomad? Holmes beše. Moraju i jednog visokog da dovedu svakako, a ne bi bilo loše i još jednog što zna da tapka loptu sa obe ruke.Ja od njega ne očekujem ništa, em je bio pik sa istorijski lošeg drafta, em se oporavlja od ahilove tetive, a atletičnost mu je glavni forte u igri. Jbg, ne čini mi se da će to na dobro da izađe, bila je masa takvih klinaca u NBA koja ništa nije napravila, Marvin Đevrek Treći fazon
Tuesday at 07:102 days 5 minutes ago, goofs said:Ja od njega ne očekujem ništa, em je bio pik sa istorijski lošeg drafta, em se oporavlja od ahilove tetive, a atletičnost mu je glavni forte u igri. Jbg, ne čini mi se da će to na dobro da izađe, bila je masa takvih klinaca u NBA koja ništa nije napravila, Marvin Đevrek Treći fazonA isto, ali mora da se proba. Ima(o) je frajer potencijal, nadam se da je malo nabildao core dok je lečio pajandu.
Tuesday at 07:102 days 5 minutes ago, kralj said:Netsima treba 70M do min capa. Daj im Šareta i Nadjija, tek da im učinimo.Nemaju pikove da prikace uz ove nesrecnike. Buyout za Sarica ima smisla pa nek se vrce u Euroleague.
Tuesday at 07:112 days 2 minutes ago, ducca said:Hayes-Davis potpisao za Sunse btw na 1-god.Jel će Buker na pleja?