Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Bice dobro Pop ❤️

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Verovatno tranzitorna ishemija. Generalno nije loša prognoza ali je zajebano što je to uglavnom najava nekog ozbiljnijeg moždanog udara. 

Biće dobro matori. Ima najbolju medicinu na raspolaganju

Posted

Nisam mogao da odolim...LOL

Posted

Stvarno nije morao da igra na OI. 

Ali eto, konačno je osvojio nešto 

Posted

Zahvaljujuci sudijama. Mada bi taj tim i sa mnom na petici osvojio zlato.

Posted

ti bi dao one sve poene preko jokica jelda

• Haha 1
Posted

Apsolutno, dok 3,4 odbrambena igraca ganjaju Curry-ija i Duranta itd, ja sam otvoren na sutu ili ziceru, plus mi sudije dozvoljavaju da pravim korake, da udaram protivnickog igraca pesnicom u lice itd.:)

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Dok Fila na polovini trece 1/4 bez Maksija, Embida i PG13 drzi egal protiv tima sa najboljim skorom u ligi :D

Edited by 1n54jd3r
Posted (edited)

A ovo je zaista nestvarno, cak i kada mu se gleda samo stretch od prvih 10 tekmi sezone

PS mora se otvoriti slika da se dobije kontekst

Edited by 1n54jd3r
  • +1 3
Posted

Dobar je Vucic al su losi ovi oko njega. Pardon, cuj mene Jokic... Vucic.

Posted

Izgleda da su Klay i Steph baš zaratili :/

Klay je uzeo br. 31 čisto da pecka Currya, a skorije ranije je dao intervju da se uopšte ne čuje s Greenom i Stephom.

A sad se pojavila i informacija da je Steph odbio da drži govor pred meč sa Dalasom gde se slavio Kleyev povratak u grad i da je o tome obavestio i Kleya.

Zatim ga je ovaj iskulirao tokom zagrevanja na terenu gde su manje-više samo njih dvojica bila i šutirala na suprotnim koševima.

Zatim tokom meča je bilo par provokacija, Steph uperi prstima na Thompsona kad da trojku preko njega, s druge strane Klay imitira Curryevo proslavljanje trojke i onda za kraj ono vikanje Currya nakon trojke koja je rešila meč.

Kažu da su s usana pročitali:

“You better stay here! You better stay here!”

Posted

ameri majstori marketinga 

koga boli kurac za te medijske svadje, pomirenja, bratstva bivsih igraca? :D 

nacin da ostanu u fokusu, pored mladih lavova i iscede jos neki dolar

• +1 4
Posted
6 hours ago, 1n54jd3r said:

A ovo je zaista nestvarno, cak i kada mu se gleda samo stretch od prvih 10 tekmi sezone

PS mora se otvoriti slika da se dobije kontekst

Vecno ce biti potcenjen. Sad se jos nekako i drzi jer dominira, od trenutka kad zavrsi karijeru, krenuce sa pljuvacinom i potcenjivanjem.

Mozda ce zvucati kao da se zalim poput kakve nesigurne tinejdzerke, ali ne, Jokic je zaista neshvacen i tek ce biti.

Gledao sam juce kako se komentarise da Jokic ne bi mogao nista protiv Hakima. Jednostavno, zauvek ce ostati ljudima taj nacin gledanja kosarke i poredjenja usadjen - skocnost, brzina, misici...

Kad god kakav prosecan gledalac, bivsi kosarkas, analaticar... krene da razmislja o Jokicu, samo u glavi iskacu Jokiceve mane. To i ja radim, mada sve manje, trebalo je vremena da se naviknem i shvatim.

Jednostavno, Nikolu treba gledati da bi se shvatio, svaku utakmicu koju igra, svaki potez. I tek se onda moze shvatiti njegova velicina. Covek konstantno radi pravu stvar, na obe strane terena, to je nevidjeno u istoriji kosarke. I plus je dominantna debela konjina koja te moze tako izdominirati, a sad jos i sipa trojke kao lud.

No, ovako iz glave - debeo, spor, ne skace, ne igra odbranu...

A ovi neki drugi u glavi su kao neke nezaustavljive zveri. O Seku kad se razmislja i kako ljudi pricaju, rekao bi covek da je imao 50 poena po mecu i osvojio 15 titula. Evo Jokic sad ima vise poena u proseku nego Sek u njegovoj najboljoj sezoni, plus Jokic ima 10 plus asistencija. Pa gde je ta Sekova nezaustavljivost? Ali u glavi, kad ga zamisljas je nezaustavljiv, jak, misicav, atletican, razgrce sve oko sebe, ne moze mu niko nista. Ipak na terenu bas i nije bilo bas toliko dominantno kao sto se predstavlja, narocito ne svaku utakmicu, inace bi, kao sto rekoh, imao 50 poena u proseku i 15 titula. Ben Valas i Pistonsi su to resili. A ko bi Jokicu dao Kobija?

Posted (edited)

Slicno ce biti i sa Vembijem, ako ostane ovakav kakav jeste. U glavi ce ljudi imati njegovu visinu i kako se krece sa tom visinom, pricace se o njemu kao o mitskom bicu, a zaboravice se da to nije bas tako dominantno izgledalo na terenu i da je davao jednu 50, drugu 10 koseva. Naravno, Viktoru zelim da nastavi da napreduje i uhvati ritam i bude konstantan, ali kazem, kad bi citavu karijeru imao kao ove dve prve dve sezone, stvorili bi se mitovi o njemu na osnovu hajlatsa, iako u stvarnosti to bas i nije tako dominatno izgledalo, narocito ne konstantno..

Da se vratimo na Vembija, nevezano za ovu gore pricu, prvih 50 poena nocas. Iako mu naravno ne mogu, a i da mogu, ne bih hteo da mu odredjujem nacin na koji igra, sada je meni iz ugla hajlajts navijaca ovo dosadno, iako ne potcenjujem i ne umanjujem. Jednostavno, ono zadovoljstvo gledanja Vembija dolazi iz njegove dominacije pod kosem i izivljavanjem nad protivnicima koji izgledaju kao deca, a ne od gledanja njegovih deset ili koliko vec postignutih trojki.

Svakako, svaka cast i cestitke

Edited by Hele
Posted (edited)

Kapiram ja hvalisanje Jokića, ali on dobija prideva u NBA taman koliko zaslužuje. Da njega zanima istorija i titule, on bi prešao u drugi tim, ovako može da trubi kao svojevremeno Lilard kada je pričao o loyalty, a izgledao je u svom prajmu tek nešto manje značajniji od Karija. 

Lebrona, Durenta, O Nila, Džabara i sve ostale je zanimala istorija i oni su uradili nešto od toga. Ovako, Jokić će najverovatnije da ostane sa bilansom od jedne titule, nekoliko timova all NBA i ako zakači još neku MVP nagradu.

Edited by Arigato