Sunday at 15:301 day ma okej je to. uvek ti pikovi vise galame, nego sto su bas svi upotrebljivibane je taman ono sto orlandu treba, prangijato i skorer a nije los defanzivac, naprotiv, pa ne gube na glavnom adutu
Sunday at 15:361 day Pa pikovi su glavni trade asseti u današnje vreme, Denver ih recimo nema, a usrali bi se od sreće da ih imaju.Pri tom i KCP i Entoni su solidni i upotrebljivi igrači, dva pika bi bila sasvim po meri za ovaj trejd, sa tri Memfis izlazi kao pobednik, sa jednim Orlando. Četiri pika je oružana pljačka.KD je koštao 4 pika prve runde.edit: Bejn je super fit za Orlando, da, ali nije kao da sad postaju kontenderi zbog njega Edited Sunday at 15:371 day by goofs
Sunday at 15:381 day odlican igrac je svakako puno bolji od dva solidna i upotrebljiva, pogotovo ako unapredjuje aktuelnu logiku orlanda a ne moraju da prave kompromise defanzivno.ja bih uvek dao shitload pikova ako kapiram da je taj igrac bas bitan za ono sto se desava.
Sunday at 15:541 day orlando je očito identifikovao idealni fit za ono što imaju i onda su ga doveli pa šta košta da košta,. može se i tako voditi biznis ali ja bih takav pristup ipak pre očekivao od ekipe koja je bliža naslovu, oni mi i dalje izgledaju par godina daleko...
Sunday at 16:251 day ma nema sta da se ceka, sledeca sezona je otvorena, bez ludih favorita. istok svakako a ni zapad nema nekoga nepobedivog
Sunday at 17:041 day 58 minutes ago, Calavera said:orlando je očito identifikovao idealni fit za ono što imaju i onda su ga doveli pa šta košta da košta,. može se i tako voditi biznis ali ja bih takav pristup ipak pre očekivao od ekipe koja je bliža naslovu, oni mi i dalje izgledaju par godina daleko...subjektivan sam, simpatisem orlando u velikoj meri, ali mi se cini da se konstantno potcenjujuoni su top2, a opet po mom subjektivnom misljenju i najbolja odbrana u ligi, takva ekipa nikako nije daleko od naslovanapad jeste veliki problem, ali opet oni su u ovom PO igrali bez sagsa i mo vagnera koji su im jako bitni sa sagsom, bejnom i godinu starijim blejkom to je vec jako ozbiljna ekipa i na toj strani terena
Sunday at 17:141 day Pa da, ali imao si Klivlend ove godine koji je bio sam vrh po svim parametrima, pa nije dogurao ni do finala konferencije, a ne borbe za prsten. Orlando 15 godina nije pobedio jednu rundu plejofa, ono Duajt Hauard.Razumem ja da je ovo all-in potez, ali mislim da je pogrešan i da je opasno raditi all-in ovih godina u NBA. Da su igrali dve godine finale konferencije i da ne mogu da mrdnu dalje pa ajd, ali ovo ovako je preskupo, ne ostavlja prostora za grešku.
Sunday at 17:351 day u poslednjih sedam godina 7 sampiona, ovakav orlando je u narednim godinama legit kandidat da dodje do finalane razumem cemu treba da cuvaju pikove?dovode igraca od 27 godina, ne od 33 pa kao da ce da se zarobe, a imaju jednu ili dve sanse
Sunday at 17:371 day Sags je batica.Treba im još jedan ozbiljan spoljni.E sad, kako dobiti to...Ja gotivim i Franca i Bankera, ali vrlo je moguće da su nisu dobar fit zajedno.
Sunday at 18:051 day Ali kako preslikan tok finala iz serije Oklahome sa Denverom, zli jezici bi rekli da liga nesto mutiPrvi mec poraz na samom kraju posle vodjstva ceo mec bukvalnoDrugi lagana pobedaTreci tesan poraz posle vodjstva u zadnjoj cetvrtiniCetvrti obrnuto, tesna pobeda uz preokret na krajuNadam se da ne sledi repriza do kraja serije, mogao bi da padne jedan brejk prekosutra i posle 4-2 za Indijance
Sunday at 18:331 day nemos srbina prevariti@Milošica kako mislis jos jedan spoljni?petorka je sags, bejn, vagner, bankijero, karterklupa blek, hauard, da silva, ajzak, mo/goga