Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ovo je nemoguće, trebala sam da odem da spavam isuse

• Replies 7.1k
  • Views 345.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

12 hours ago, kralj said:

Ne pišete da nam ode Russ u free agency.

Bilo je zabavno.

Možda samo traži novi vet minimum.

Suđenje je kriminalno. Da sam navijač Indijane ne znam kako bih gledao ovo.

Na kraju se malo pogubila Indijana, počeli da se sudaraju u napadu. Šteta, ne znam kako će da se oporave od ovoga ako izgube, a izgleda da hoće jer su promašili bacanja na 20 sekundi do kraja.

Edited by reg

Govor tela pojedinih igraca OKC jeziv.

@glibav , u kom smislu?

Indijana ih je pretrcala u prvom poluvremenu, J Williams dobije skroz bezveze blokadu, SGA deluje umorno. Jeste bio domaci teren ali Indijana delovala dosta agresivnije i u odbrani i u napadu. Meni delovalo da su se jedino Caruso i Chet pojavili u utakmici. Generalno mi Indijana deluje da igra sa vise zelje, ne znam sta je problem.

Jbg, OKC je zatvorio utakmicu sa 7 slobodnih bacanja, 104:103 nisu koš iz igre dali (na 2:30 do kraja). I sad, većina su bili legitimni faulovi, duh Frenka Kaminskog ušao u Maturina, ali kad pogledaš ovo onda možda i nije baš sve faul. U svakom slučaju mora Indiana pametnije od ovoga

https://www.reddit.com/r/pacers/s/uVaqTwA3F2

Propustena lepa prilika. Steta. Vratise OKC u zivot.

1 hour ago, goofs said:

Jbg, OKC je zatvorio utakmicu sa 7 slobodnih bacanja, 104:103 nisu koš iz igre dali (na 2:30 do kraja). I sad, većina su bili legitimni faulovi, duh Frenka Kaminskog ušao u Maturina, ali kad pogledaš ovo onda možda i nije baš sve faul. U svakom slučaju mora Indiana pametnije od ovoga

https://www.reddit.com/r/pacers/s/uVaqTwA3F2

Izgubili su zbog napada. Od kraja 3/4 pa do kraja utakmice užasno su napadali, bezidejno, nije bilo ni nekog protoka lopte, baš neprepoznatljivo.,meni se čini da to jeste bilo malo psihološki. Nije ulazilo ništa, ali nisu to bile dobre pozicije. Ovo im je bila istorijska šansa, šteta što je otišlo u nepovrat

I da ne ostane nezabelezeno, zalosna je NBA organizacija kada jebeni Scott Foster sudi najbitniju tekmu finala. Uzasan lik.

On 13. 6. 2025. at 18:43, goofs said:

Pa gde će dileja, jel juri prsten ili novce?

Hapoel Jerusalim mu je poslao ponudu koja se ne odbija fantom

12 hours ago, MiddleClass said:

Hapoel Jerusalim mu je poslao ponudu koja se ne odbija fantom

russell, you will fight iran & gain glory for israel

KD targetira Majami (?!?), Hjuston i Spurse kao moguće destinacije. Majami valjda jer tamo ima domova za stare, šta li

da, bas je mindfuck sta majami moze da ponudi plus sta bi tamo radio. rockets i spurs bas ima smisla.

leptejbo šta je ovo, Orlando poslao KCPa, Entonija i 4 (!!!) pika prve runde (uključujući i ovogodišnji #16) u Memfis za Dezmonda fckin Bejna