Venom Posted November 13 Posted November 13 (edited) Gledam već peti put i ne znam gde je ovde Sombor shuffle. Normalan pivot oko leve noge i "fade away". To mogu i ja da šutnem. Za mene je ovo Sombor shuffle. Prvo igra licem ka košu i radi step back, ali kontra onog što svi ostali rade. Kad ide npr. u desno ne ide desna leva što je nekako prirodno, nego leva desna. Edited November 13 by Venom 6 1
Zli Gli Posted November 13 Posted November 13 Ali zato imamo ovaj neodbranjivi Braun safl Dzordan da je i ovo naucio, imao bi 60+ u proseku jer ovo se ne brani, kosi se sa zakonima logike i fizike i svega 5
Hele Posted November 13 Posted November 13 1 minute ago, Zli Gli said: Ali zato imamo ovaj neodbranjivi Braun safl Dzordan da je i ovo naucio, imao bi 60+ u proseku jer ovo se ne brani, kosi se sa zakonima logike i fizike i svega Ocekivao sam od tebe da skocis jer najobicniji sut su krenuli da zovu Sombor safl i da se ponasaju kao da drugi kopiraju Jokica i da to sve nije postojalo pre Nikole. Razocarao si me!
Zli Gli Posted November 13 Posted November 13 Dirk je radio nesto slicno ili isto, osim njih dvojice mislim da nije niko. Ovo Sengunovo jeste desna noga ali nidje veze sa sombor saflom, objasnio je Venom u detalje.
Hele Posted November 13 Posted November 13 Sta niko osim njih dvojice nije radio, fejdavej sa jedne noge?
Venom Posted November 13 Posted November 13 21 minutes ago, Zli Gli said: Ali zato imamo ovaj neodbranjivi Braun safl Dzordan da je i ovo naucio, imao bi 60+ u proseku jer ovo se ne brani, kosi se sa zakonima logike i fizike i svega Ako se gleda u sitna crevca pomerio je blago desnu nogu, ali ovo nisu koraci iako je ranije bilo uobičajeno da se za ovo traže koraci na recimo basketu. To ne sviraju kao korake ni u FIBA košarci. Desna noga mu je pivot noga, u pravilima piše da ako podigne levu nogu, mora da se oslobodi lopte pre nego što je spusti opet. Moje mišljenje je uvek bilo da ne sme ni desna noga da bude dole, ali eto ispada drugačije. U praksi je ovde stvarno bio shuffle™ zbog čega je napravio korake, ali bez toga bi bio legit potez. Slažem se da je kao potez prilično neodbranjiv i čudi me već duže da se ne koristi češće, mada ga povremeno vidim.
Hele Posted November 13 Posted November 13 Braun je to uveo, proslo je vec neko vreme, samo je produzio korak pa izgleda neobicno i kao koraci. U sustini sa tim potezom ne pravi korake, iako je konkretno u ovom slucaju malo i diskutabilno jer se malo mrda previse 😄
kralj Posted November 13 Posted November 13 Jel to počeo onaj cirkus što su Lejkersi uzeli zimus? Pogledao sam i Jovićevu povredu (uništena mu faca, moraće na operaciju garant). Boja parketa radi kao najbolja haludža.
Have_Fun Posted November 13 Posted November 13 Kakva luda utakmica Majamija. Herro vezao 3 lude trojke na kraju da dovede ekipu do produžetka, a u OT - haos 😀 Pred kraj produžetka Majami vodi 2 razlike, brane napad a do isteka istog je 1.8s. Detroit pravi lepu akciju, idu na pas iz auta za zakucavanje i troše samo 0.7s. I onda Spo rešava meč time što traži tajmaut koji nema 😆 Sudi se tehnička, bacanje za DET i kraj 😀 DET pogađa prvo nakon tehničke, zatim izvode loptu sa strane, Majami pravo faul i to je to. 1
Zli Gli Posted November 13 Posted November 13 (edited) Ovi geder stepovi i koraci i nosene su jedan od razloga sto je NBA propo i postao ovo sto je danas, sprdnja. Na sledecoj Olimpijadi im neko uzima zlato. Edited November 13 by Zli Gli
ToniAdams Posted November 13 Posted November 13 Mora za Sombor mnogo jače da se mlati glavom ko konj 1
Recommended Posts