Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

• Replies 7k
  • Views 341k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Udoka je tu jedini vredan trejda, mada mislim da je to glupo, kao da nema trenera koliko hoćeš na svetu. Udoka čisto sumnjam da bi hteo, imaju dobru ekipu i mogu da se još pojačaju narednih godina. Knicksi, čak i ako je istok slabiji upitno je koliko imaju perspektivu da budu šampionski tim.

Kidd je tu najrealniji, Dallas je luda kuća.

citao sam juce. brutalan posao coveka iako se ne slazem ni sa jednim trejd idejom sto je predstavio. mozda bi #1 bila najbolja ideja, mada je i to dosta klimavo.

1 hour ago, omiljeni said:

to je više kao neki PR manevar nego nešto iole ozbiljno. Da traže da pričaju sa jednim trenerom gde je možda neka specifična situacija, pa i da kažeš, ali ovako da traže dozvolu za 3 čoveka, to će sve biti instant odbijeno.

ma da, zonfic, prevrnuli smo nebo i zemlju i dosli do najboljeg dostupnog resenja.

2 minutes ago, Venom said:

Udoka je tu jedini vredan trejda, mada mislim da je to glupo, kao da nema trenera koliko hoćeš na svetu. Udoka čisto sumnjam da bi hteo, imaju dobru ekipu i mogu da se još pojačaju narednih godina. Knicksi, čak i ako je istok slabiji upitno je koliko imaju perspektivu da budu šampionski tim.

Kidd je tu najrealniji, Dallas je luda kuća.

ja iskreno ne kapiram zasto je recimo udoka bolji od kidda.

nije da sam se nesto udubljivao u te trenere ali nisam nesto onako dok sam ovlas pratio bio impresioniran

recimo, onaj coach oklahome nezgodnog imena, videlo se da je opasan kli dok su jos tankovali.

ovi svi pomenuti su mi okej ali stvarno me zanima sta to udoka radi sto ga izdvaja.

Edited by uini

3 hours ago, spaceploitator said:

ovaj lik vec par godina unazad pravi ove super predsezonske prikaze stanja stvari u tem denveru. solidno detaljno, dobro struktuirano, preporuka

https://drive.google.com/file/d/1m-Iy0tpjPpP0olFKt5BVPCPEc3WT0uSc/view

Tuznjikave su sve opcije, nema tu nikakvog spektakularnog prostora za manevrisanje. Lik ocigledno naginje da ka tome da ako tumbaju, prvo krenu sa Jamalom, a MPJ-a zavaljaju za godinu do godinu i po dana kada bude expiring i bude imao nesto vecu vrednost.

Odlična klupa Indy u 2/4, rastrčali se u napadu. TJ imao par super sekvenci što u napadu, što u odbrani. Zabavno drugo poluvreme un najavi.

ako ovo sto im se kad je gusto ne "skupi" obruc kao 99% ekipa/igraca, vec naprotiv dodatno "rasiri" nije odlika sampionske ekipe, ne znam sta je

Edited by pbg12345

Odlicna utakmica, biće još bolja sad kad je Indy close out, pobojah se u jednom momentu da će Oklahoma da ih stigne, ali ne evil_purple

Edited by Midžeta

druga upisana )

jos dve

Edited by pbg12345

A jbg, izbačen im iz ritma najbolji igrač tako što je konačno prestao da dobija faulove kad flopuje. Sa druge strane kod Indy svi u komfornoj zoni i u svakom momentu neko može da iskoči i povuče.

Mada i dalje su zajebani oklahomljanski kojoti.

prebila sad njih Indy, ono što OKC radi svima inače...Siakam prelomio, momenat na kraju kad pakuje Shaya u odbrani na težak šut i 3.5 sekunde kasnije spakuje ga u kontri.

One face šoka i nevere kad ga iskuliraju za faul lolol

Jesu, mada su se sad u 4/4 solidno raspali, samo 18 poena dadoše o.O

deo simpatija zasigurno dolazi jer je oklahoma izbacila denver nasega nikole nidze jokica

deo sto su underdog

ali najvecim delom jer ima nesto primamljivo u njihovoj igri, verovatno je to upravo raznovrsnost i cinjenica da nisu ekipa jednog, dvojice igraca, vec ceo tim znacajno utice