Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Kao da su izvodili bacanja sat vremena. Ode ova utakmica nakon tri uzastopna ofanzivna skoka, trojke OKC i onda ukradene lopte u sledećem napadu, pa još faul nad Karuzom. Nervozna je Indijana večeras.

• Replies 7.6k
  • Views 373.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Najbolje je što na -20 u 3/4 i nakon loše sekvence kažeš da je otišla utakmica. Toliko je ova Indiana žilav protivnik.

Nista dupla crna mađija za treću

E: Ovo su bile neki kkp style momenti, ja stv nmg nekad isuse

Edited by Midžeta

38 minutes ago, bios said:

Najbolje je što na -20 u 3/4 i nakon loše sekvence kažeš da je otišla utakmica. Toliko je ova Indiana žilav protivnik.

Mislim da je bilo na 10 minuta do kraja, ali da, jesu žilavi.

On 9. 6. 2025. at 4:58, reg said:

Mislim da je bilo na 10 minuta do kraja, ali da, jesu žilavi.

Ma oni samo igraju svoje, nisu impresionirani protivnikom taman ih smoždio 20, baš kao što je OKC i radila to.

Po mom mišljenju nisu smeli da dozvole da ih napadački ubiju Karuzo, Vigins i tako ti epizodisti koji se generalno ofanzivno slabo do uopšte ne pojavljuju u PO. Indy je uvek primala hrpe poena od "prvih violina", Janis im je stavljao po 50p ali se ostatak družine zaustavi i onda Indy dobije. Slično je bilo i sa Mitchelom i Cavsima i dalje sa Knicksima... izašli su sa idejom da udvajaju Shaya, ali izgledalo mi je da su kasno to radili, i svaki put su bili kažnjeni u game 2 .

OKC igra strašnu odbranu, ali istini za volju svaki duel u odbrani kreće sa aktivnim rukama. Dalje, oni neretko igraju odbranu tako da oni sami izazivaju prvi kontakt, dakle ne čeka se šta će napadač da uradi, jasno stavljajući do znanja da nema pasive. Ali, kada se to igra na taj način, onda to i ne može biti baš tako čisto, već se nadaš da će kriterijum biti povoljan za to. Leti tu dosta dosta sekira naokolo, i to rade jer im je usađeno, iz navike, što je za pohvalu. Hartenstein odalami mislim Mathurina po ruci i traži od trenera da zove čelendz, pa koliko treba da budeš nesvestan toga šta si uradio liče !? I posle još ubeđuje Mathurina da ga nije pipnuo haha. Na prošloj tekmi Caruzo doslovno vadi sekiru i otfikari lika po obe ruke a oni ljudi na ivici da opet traže čelendž, čudo i nisu. Indy igra ipak odbranu na manje obrtaja, manje igrača igra na taj način a trebalo bi na to odgovoriti istom merom, samo je naravno pitanje ima li materijala za to (nema) . Već Nembhard ne pritiska SHaya kako bi to radio Nesmit, tu je on igra full court, ali dosta je to pasivnije.

Navodno su Niksi tražili dozvolu da pričaju sa Kidom, Finčom i Udokom i odjebali su ih i Dalas i Minesota i Hjuston. Deluje da Melounu ozbiljno rastu šanse, što je urnebes.

Druga priča koja se provlači ovih dana je da Janis još uvek ne priča zvanično o trejdu, a i da se kupci nešto snebivaju da se zalete. Sad deluje da bismo dogodine mogli da gledamo opaki tandem Kuzmatokumpo.

38 minutes ago, goofs said:

Navodno su Niksi tražili dozvolu da pričaju sa Kidom, Finčom i Udokom i odjebali su ih i Dalas i Minesota i Hjuston. Deluje da Melounu ozbiljno rastu šanse, što je urnebes.

zvuči napisano kao da su pomenuta troika neki coaching maistori a malone nemač poima. ni jedno niti drugo nije tačno.

sva četvorica su okej treneri sa nekim prednostima i ponekim manama. udoka se hajpuje ovih dana, kidd je bio ismevan pa se ispostavilo da nije tolika kesa a malone je valjda slučajno sve uradio u životu, pa je toliki downgrade u odnosu na ove veličine trenerskog biznisa ( :

Zvuči napisano kao da su možda ipak ishitreno dali otkaz treneru koji je imao najbolji franšizni rezultat unazad 25 godina, bez da imaju jasnu zamenu na umu.

Meloun je urnebes jer je on Tibs 2, trener bez rotacije i poznat po jahanju startera, s tim što Tibs bar ima par godina iza sebe sa ovim igračima.

Zajebava uini, Malone je David Adelman za ovu trojicu.

ne znam stvarno, mislio sam da je on zasluzio vise od njih kroz minuli rad a makar da bude jednak sa njima.

Sve dobri treneri. Meni lično Udoka omiljeni među njima, ali ne bih se kladio da Meloun neće napraviti dobru priču sa Niksima. Na stranu što mi se ne sviđa odluka o smeni Tibsa.

Odličan Peja, ne bih na temu nostalgija stavljao jer se priča i onome što se danas dešava

Meni to bullshitara teška. Zašto bi tim dao dozvolu da drugi tim pregovara sa njihovim head coachem? Koji je upside, da izvučeš pick ili možda dva? Knicks pick je oko #30, ono, koga boli uvo. A downside je ogroman.

I Knicks znaju da će ih svi instant odbiti, a traže dozvolu od maltene po' lige. nula smisla. to je više kao neki PR manevar nego nešto iole ozbiljno. Da traže da pričaju sa jednim trenerom gde je možda neka specifična situacija, pa i da kažeš, ali ovako da traže dozvolu za 3 čoveka, to će sve biti instant odbijeno.

Meni nije jasno sta je u glavama njihovog menadzmenta. Ovo sa razgovorima je skroz debilno. Trebali su biti zadovoljni, sto su uopste prosli Boston uz onoliku dozu srece (neverovatni preokreti u dve vezane tekme, pa se jos i Tatum povredio). To kao kada bi Indiana dala treneru otkaz nakon Finala.

nakon titule!