Yesterday at 17:381 day Zasto imam utisak da se ovaj isti razgovor ponavlja ovde sa istim ucesnicima na godisnjem nivou?
Yesterday at 17:511 day ti postavio pitanje, ja ti odgovorio. dobio si čak i bonus informacije o moani 2 ne znam kad izlazi lilo i stich. to bi mogo biti blockbuster, pričaćemo dogodine.
23 hours ago23 hr 5 minutes ago, omiljeni said:ti postavio pitanje, ja ti odgovorio. dobio si čak i bonus informacije o moani 2ne znam kad izlazi lilo i stich. to bi mogo biti blockbuster, pričaćemo dogodine.Pitao sam za gledanost finala poslednjih godina a ne komparativnu analizu po dekadama i sportovima vs filmska industrija.A Stich je izasao, gledala deca. Sad sve sto se kupuje mora da ima Stich-a na sebi.
16 hours ago16 hr 12 hours ago, omiljeni said:Šta sam se zaneo? danas random filmovi poput Moana 2 rutinski probiju milijardu na box office, a pre LotR je to bilo nezamislivo.kojot o NIL meni nije rekao ništa što nisam već znao. ne što sam ja neka velika sveznalica, nego što to znaju baš svi koji to prate. Nismo kojot i ja ništa spektakularno i ekskluzivno pisali. samo je on bio malo previše optimističan.Kojot je ozbiljan forumaš i da ppp ima još jednog ili dva-tri kojota onda bio to bio forum vredan čitanja i pisanja. Ali ppp ima Venoma pa je sve to gubitak vremena.Zanimljivo je da ni Prohujalo sa vihorom nije uspelo da premasi milijardu dolara$1.000.000.000 LOTR 2001 = $1,805,753,811.41 danas Edited 16 hours ago16 hr by Budja
16 hours ago16 hr Ali kakav god da je ugao kamere, OKC Downtown landscape izgleda ultra bedno u odnosu na bilo koji grad gde igra neki major leqgue tim. Na koju foru je ova selendra preotela Supersonics franšizu, podsetite me.
16 hours ago16 hr Grad Sijetil nije hteo da pomogne renovaciju/proširenje hale pa su vlasnici Supersonicsa prodali franšizu nekim biznismenima iz OklahomePročitah negde da je glavni od vlasnika Supersonicsa rekao da mu je to najveća greška poslovna i danje trebao da čekaju da neko iz Sijetla otkupi franšizu