June 5Jun 5 Zasto imam utisak da se ovaj isti razgovor ponavlja ovde sa istim ucesnicima na godisnjem nivou?
June 5Jun 5 ti postavio pitanje, ja ti odgovorio. dobio si čak i bonus informacije o moani 2 ne znam kad izlazi lilo i stich. to bi mogo biti blockbuster, pričaćemo dogodine.
June 5Jun 5 5 minutes ago, omiljeni said:ti postavio pitanje, ja ti odgovorio. dobio si čak i bonus informacije o moani 2ne znam kad izlazi lilo i stich. to bi mogo biti blockbuster, pričaćemo dogodine.Pitao sam za gledanost finala poslednjih godina a ne komparativnu analizu po dekadama i sportovima vs filmska industrija.A Stich je izasao, gledala deca. Sad sve sto se kupuje mora da ima Stich-a na sebi.
June 6Jun 6 12 hours ago, omiljeni said:Šta sam se zaneo? danas random filmovi poput Moana 2 rutinski probiju milijardu na box office, a pre LotR je to bilo nezamislivo.kojot o NIL meni nije rekao ništa što nisam već znao. ne što sam ja neka velika sveznalica, nego što to znaju baš svi koji to prate. Nismo kojot i ja ništa spektakularno i ekskluzivno pisali. samo je on bio malo previše optimističan.Kojot je ozbiljan forumaš i da ppp ima još jednog ili dva-tri kojota onda bio to bio forum vredan čitanja i pisanja. Ali ppp ima Venoma pa je sve to gubitak vremena.Zanimljivo je da ni Prohujalo sa vihorom nije uspelo da premasi milijardu dolara$1.000.000.000 LOTR 2001 = $1,805,753,811.41 danas Edited June 6Jun 6 by Budja
June 6Jun 6 Ali kakav god da je ugao kamere, OKC Downtown landscape izgleda ultra bedno u odnosu na bilo koji grad gde igra neki major leqgue tim. Na koju foru je ova selendra preotela Supersonics franšizu, podsetite me.
June 6Jun 6 Grad Sijetil nije hteo da pomogne renovaciju/proširenje hale pa su vlasnici Supersonicsa prodali franšizu nekim biznismenima iz OklahomePročitah negde da je glavni od vlasnika Supersonicsa rekao da mu je to najveća greška poslovna i danje trebao da čekaju da neko iz Sijetla otkupi franšizu