Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2 hours ago, pbg12345 said:

zanimljivo kako se brzo (ponovo) okrenuo narativ oko trejda kat rendl

pre 10 dana delovao je kao pun pogodak za obe ekipe, a nakon odigranih finala konferencija mnogo vise lici na "gde ste bili nigde, sta ste uradili nista"

to je opet stvar nekih projekcija, percepcija, ne znam čega još na p.

svi u ligi znaju ko su towns i randle, osim valjda xtwittera i foruma.

obojica su odigrali odlične serije, tj neki drugi su u tim ekipama zakazali.

ko je očekivao da towns odjednom postane dobar defanzivac a julije ne znam šta, dobar košarkaš hue hue, taj ima neka fiju viju očekivanja

Edited by uini

• Replies 7k
  • Views 335.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Mala digresija, i dalje mi je neshvatljivo da jedan bek, koji je bio medju najplacenijim igracima lige, MVP - nije u stanju da normalno, skolski polozi loptu na ulazu. Mislim na Vestrbruka.

Valjda covek navikao dok je imao suludi atleticizam da polaganje nije opcija no samo kucanja. Sada izgleda kao neki neartikulisani rukometas koji je zalutao na partiju basketa.

++

On his coaching readiness:

“I want every bit of the smoke in NYC. I’m 100% in and ready to HEAD COACH the great [New York Knicks]. Queens bred. Dominated my Highschool era. Three championship at the Rucker [Park] and never lost one at Rucker. 3 Championships at the real Gershwin [Park] when there was no security. Lots more on the NYC front. Had a Knick practice shirt and short on at the 1999 draft. NBA accolades speak for themselves. I basically locked up tons of hall of famers. Sorry. But light work. Metta is ready for the city. #thecityismine”

Edited by uini

2 hours ago, 1n54jd3r said:

Mala digresija, i dalje mi je neshvatljivo da jedan bek, koji je bio medju najplacenijim igracima lige, MVP - nije u stanju da normalno, skolski polozi loptu na ulazu. Mislim na Vestrbruka.

Valjda covek navikao dok je imao suludi atleticizam da polaganje nije opcija no samo kucanja. Sada izgleda kao neki neartikulisani rukometas koji je zalutao na partiju basketa.

Kao neko ko je bio sličan igrač Vestrbruku mogu da probam da objasnim haha...

Igrači koji vole da prodiru mnogo snage potroše na samom putu do koša pri tom on ne kontroliše svoju brzinu najbolje tačnije ako se zaleti kao sivonja punim sprintom a drugačije ne zna- pravolinijski bez usporavanja i korekcije brzine u poslednjoj fazi dvokorka tj šutu - taj šut zahteva dodatni osećaj da bi se lepo položila o tablu iz prstiju a ne prosto nabila o nju i odbila ko zna gde što se njemu dešava jer očigledno nema tu korekciju ili je ima retko...

43 minutes ago, Mil@n said:

Kao neko ko je bio sličan igrač Vestrbruku mogu da probam da objasnim haha...

Igrači koji vole da prodiru mnogo snage potroše na samom putu do koša pri tom on ne kontroliše svoju brzinu najbolje tačnije ako se zaleti kao sivonja punim sprintom a drugačije ne zna- pravolinijski bez usporavanja i korekcije brzine u poslednjoj fazi dvokorka tj šutu - taj šut zahteva dodatni osećaj da bi se lepo položila o tablu iz prstiju a ne prosto nabila o nju i odbila ko zna gde što se njemu dešava jer očigledno nema tu korekciju ili je ima retko...

Ono sto je wtf momenat, da za toliko godina karijere nije uspeo da savlada osnovni segment koji deca nauce pre 10. godine. Toliko godina treninga, vrhunskih trenera, utakmica, da covek i dalje nema osnovnu kontrolu tela i orijentacije u prostoru.

Edited by 1n54jd3r

Just now, 1n54jd3r said:

Ono sto je wtf momenat, da za toliko godina karijere nije uspeo da savlada osnovni segment koja deca nauce pre 10. godine. Toliko godina treninga, vrhunskih trenera, utakmica, da covek i dalje nema osnovnu kontrolu tela i orijentacije u prostoru.

Ima tu malo i psihologije, kako je krenuo da deklajnuje, počeo da dobija nadimke i ciglari to je dodatni ometajući faktor. Siguran sam da pre nije mašio kao sada. Tek je u Lejkersima i Klipersima bila komedija. Mislim na period pre, kad je bio u top formi, OKC.

6 hours ago, 1n54jd3r said:

Na sve ovo što je naveo Milan ide i povreda zbog koje je na kraju sezone operisao šaku.

Kad smo već kod Rasa

organska savarma i litar ladne boze

to bi verovatno bilo za nijansu bolje nego kada je ajverson u poluraspadu otisao u tursku

Mislim da bi Ras ozbiljno kidao u EL, no nebitno.

In other news, kaže Edin da kaže Silver da dogodine na Olstaru gledamo USA protiv ostatka sveta.

11 minutes ago, goofs said:

Mislim da bi Ras ozbiljno kidao u EL, no nebitno.

ja ne verujem da bi kidao u svom prajmu, prosto zbog dobro pozntih razlika: manji teren, može da se igra zona, odnosno, natrpa reket i itd

ako ne računamo centarsku poziciju u evropi sigurno uspevaju nba igrači koji imaju dobar šut, jer onda svi ostali kvaliteti (gabariti x brzina x skill sa loptom) dolaze do izražaja. ako nemaš šut, teško ide.

On 1. 6. 2025. at 23:26, 1n54jd3r said:

Zna li se koje je finale i.alo najslabiju gledanost u poslednjih 10ak godina? Hoce li se iko sa foruma gledati tekme uzivo?

Ono finale kad su igrali u Disneylandu je najslabije i to ubedljivo. Ali te godine je sve imalo krš rejtinge jer ljudi celo proleće nisu izašli iz kuće, pa ih je bolelo uvo da opet gledaju televizor. Te godine je finale skoro imalo manju gledanost od dokumentarca o finalu od pre 20 godina.

Ali i ostale godine su dosta slabe. Nijedna utakmica u dvadesetim nije prešla 15 miliona. Možda ni 14, nisam siguran

Sve posle onih Cavs vs Warriors serija je mnogo loše. A i te serije su bile dosta slabe u odnosu na 90s finala.

Dying league fantom

@omiljeni , razmisljam naglas ali pretpostavljam da ima veze i sa placanjem prenosa, odnosno istovremeno povecanjem kvaliteta ilegalnih strimova

skoro sam siguran da je broj gledalaca veci od zvanicnih brojki

Ma kakvi. Ilegalne streamove koristi mizeran broj ljudi.

Ovde se radi da te fale milioni gledalaca. Npr 90s imao 25 miliona, a sad oko 10-11 miliona

Izgubio si više od polovine gledalaca. Plus ovo je jabuke vs narandže jer je populacija u medjuvremenu porasla oko 25%

Ilegalni stream gledaju npr desetine, eventualno stotine hiljada ljudi, to je kapljica u moru.

Edited by omiljeni