Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

12 minutes ago, uini said:

..mislim, to je jedna razumna opcija, optimizovati moguce u napadu;

druga je razdrndavati roster iznova pa da dovlacis deda duranta i/ili striku janisa ali to jd em glupo, em mi se cini da se takvo nesto nije ozbiljno razmatralo.

eventualno videti sta moze da se dobije za mitch lobinsona, pod uslovom da smatraju kako hukporti moze kroz sezonu da postane faktor koji igra 15-20mins.

josh hart je mozda neko ko se moze utopiti, ukoliko treba jos suta npr.

Da ponude KAT-a i kusur za Janisa, mogu da slupaju nogom u pedu. Janis je zvijer, da ne pričamo da nije mnogo stariji od KAT-a.

• Replies 7k
  • Views 333.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

ja nisam ljubitelj pa sam biased; jeste u top 3-4-5 igraca lige ali je 1 neophodno ceo roster presloziti za njega, sto knicksi ne mogu sada da naprave & 2 plasim se da ce iza 30e, sto je iza ugla, stariti vise kao wbrook a manje kao lebron

on ako & kada krene da gubi na brzini, moze da bude bas ruzno.

ne bih voleo da vidim duranta zbog godina a ni janisa zbog starenja koje po meni nece ici vinskim putem.

ja bih, kao sto rekoh, male, lateralne korekcije u rosteru a velike u fizionomiji napada.

ovo kazu kladze

t60dkskafs4f1.jpeg

@goofs , kladza nema mike malonea ali ima jerry mothafuckin krcatu kucu i steven asshole smitha. ova kladza nije dobra ili je drogirano pijana.

npr, patrick ewing ce dy postane hc knicksa za dve kljucne sezone u narednih 10ak godina, vazi al na plazi ( :

a čuj, kladži nije cilj da precizno predvidi stvari nego da te namami da baciš pare. Kvote preko 2000 su uvek zajebancija

S tim što su ovo američke kvote, a ne decimalne.

Tako da su bezobrazne, kvota na S.A.Smita je 61 rolleyes, što odgovara recimo kvoti da Bajern ili Baskonija uzmu EL titulu na počektu sezone. Ono, različiti nivoi (ne)mogućnosti..

43 minutes ago, goofs said:

a čuj, kladži nije cilj da precizno predvidi stvari nego da te namami da baciš pare. Kvote preko 2000 su uvek zajebancija

da, nemam ja to veze, 2x sam se kladio na 4x fuca tekme za po 300din, pocetkom 2iljaditih. mislio sam da je ozbiljnije stivo, s'tim sto i dalje ne kapiram nedostatak malonea

Edited by uini

3 hours ago, uini said:

ja nisam ljubitelj pa sam biased; jeste u top 3-4-5 igraca lige ali je 1 neophodno ceo roster presloziti za njega, sto knicksi ne mogu sada da naprave & 2 plasim se da ce iza 30e, sto je iza ugla, stariti vise kao wbrook a manje kao lebron

on ako & kada krene da gubi na brzini, moze da bude bas ruzno.

ne bih voleo da vidim duranta zbog godina a ni janisa zbog starenja koje po meni nece ici vinskim putem.

ja bih, kao sto rekoh, male, lateralne korekcije u rosteru a velike u fizionomiji napada.

Probali su u win now sezoni sa KAT-om, nije šljakalo. Lik nije materijal za top 2 igrača u timu koji konkuriše za titulu i preplaćen je. Voleo bih da je KD pre šest godina bio na pravoj strani Bruklinskog mosta ali nije jbg. Za njega je sada verovatno kasno, mada znajući Nikse, ako ne budu mogli da dovedu Janisa, napraviće klasičan Knicks move i dovesti ga u 37. godini i dodati još dve-tri godine masnog ugovora. Mislim da KAT zbog ofanzivnog učinka ove godine ima neku vrednost koju treba iskoristiti ako je uopšte moguće dovesti Janisa. Možda se gubi long range ali u nekom balansu (napada prilagođenog takvoj ekipi i nesumnjivo bolje odbrane), to bi učinilo ekipu boljom ukupno gledano. Što se poređenja sa Vestbrukom tiče, mislim da bi 20 cm viši igrač koji ima odličan footwork i igra sve od 3-5 trebalo bolje da se prilagodi sa godinama i gubitkom brzine. Bez obzira na sve, ne vidim zašto bi Baksi napravili takav trejd osim ukoliko Janis ne bude hteo isključivo u Nikse (ako se uopšte nešto pita). Nakon Lukinog trejda je izjavio nešto tipa da bi bilo super da su svi Evropljani u nekom big market timu pa eto male nade da bi to moglo biti na listi želja ako mu se ostaje na istoku.

kao, probali su win now sa townsom pola sezone, grohotom se smejem^ towns ostaje.

Edited by uini

1 hour ago, uini said:

da, nemam ja to veze, 2x sam se kladio na 4x fuca tekme za po 300din, pocetkom 2iljaditih. mislio sam da je ozbiljnije stivo, s'tim sto i dalje ne kapiram nedostatak malonea

Malone je prvi favorit. Ove kvotice je neko izmislio za twitter, kad odeš na sajt kladionice onda vidiš da je tamo skroz drugačije

20 minutes ago, uini said:

kao, probali su win now sa townsom pola sezone, grohotom se smejem^ towns ostaje.

Igrao je u kontenderu i pre Niksa. Neka probaju još jednu, ishod će biti isti a trade value verovatno manji. I’m in get outta Town(s) business asap.

Ne bi trejdovao Taunsa za Janisa?

zanimljivo kako se brzo (ponovo) okrenuo narativ oko trejda kat rendl

pre 10 dana delovao je kao pun pogodak za obe ekipe, a nakon odigranih finala konferencija mnogo vise lici na "gde ste bili nigde, sta ste uradili nista"

nego, sto se tice finala, oklahoma je svakako favorit

ali cini mi se da se ozbiljno potcenjuje indijana

narocito uzimajuci u obzir cinjenicu koliko su tanderi mlada ekipa i kolike su sanse da ih pojede pritisak velikog finala iz ove pozicije velikog favorita

Pa podbacili su obojica u finalu konferencije, Rendl više nego KAT.

Sota je sad u problemu jer je Naz Rid najavio da će opt-out iz ugovora. Oni ne mogu da nađu na tržištu igrača koji će im doneti isto, a da je tako jeftin, što znači da će ili morati da ga iskeširaju i opasno se približe (ili čak prebace) drugoj kecelji, ili da ga puste da ide. Verovatno usko povezano sa tim je i status Rendla kojem dogodine ističe ugovor, pa ako produže Rida (što ja mislim da će da se desi), onda dogodine ostaju bez Rendla.

Obrni-okreni biće slabiji nego što su trenutno.

3 hours ago, Zizou said:

Ne bi trejdovao Taunsa za Janisa?

kao što rekoh gore, ako zanemarimo moj blagi animozitet prema janisu, stav da će ostariti brzo & ružno, kao i činjenicu da ne bi taj trejd išao 1:1 - i dalje ostaje problem konstrukcije rostera. towns je verovatno najbolji šuter za tri u ekipi a sa antetokumpom ti moraš da imaš većinu takvih oko đane, da bi logika funkcionisala. knicksi bi morali ceo roster da prevrnu, to nije izvodljivo.

da je durant makar dve godine mlađi, on bi bio idealan, kao što bi bio idealan za svaku pretender/vcontender ekipu. janis je specifičan, moraš da imaš dosta toga složenog prema njemu pre nego što ga uzmeš. daklem, ne bih.