Tuesday at 19:592 days pa jeste ocekivano, partije u plejofu idu njemu na dusue sad, ja generalno nisam nesto hepi, prosto zato sto mi je vecina aktuelnih nba trenera bas ono bezveze prosek, izuzev par likova koji naravno nece iz svojih fransizatako je kako je
Tuesday at 20:102 days Šta hepi, imbecilnost kao takva, digao ih iz pepela i sad će da izmisle nekog Doka Riversa za siromašne
Tuesday at 20:142 days 5 hours ago, kralj said:Sad da je neki ball-handler i nije, ali ume da ga zaleti kad naprsne odbrana i prikuca sa bacanja. U odbrani je bar duplo bolji od MPJa. Ma i cutter je opasan. Dao bih i MPJa i PWa za njega da može da veže 65 redovno po sezoni.Samo se bre nerviram oko ovih patkica.ma gdepw postaje jedan od najbitnijih srafova nagetsa u nadolazecoj sezoni a drugo, to je skracivanje denverove PO rotacije za jednog igraca, a to se po pravilu navodi kao jedan od njihovih najvecih problemaja u nagetsima ne bih dirao nista*po mom misljenju oni su napredovali u odnosu na proslu sezonu, uostalom ispali su u 7 od finaliste sa zapada, po svemu najbolje ovogodisnje ekipe i verovatnog sampionanadao bih se u dodatni "rast" brauna, votsona i strotera i mozda najbitnije holmsovo dobro uklapanje i popunjavanje nasusno neophodne pozicije "jokiceve zamene"u tom slucaju oni bi (ponovo) bili legit kontender bez ozbiljnog kratera u rosteru i sa 9 PO igraca da i dalje bi previse ovisili o zdravlju i raspolozenju mareja i portera, ali jbg sa tim zive il umiru *naravno u slucaju ponude kakvog all star igraca za nekog od njih to je druga prica, ali to nije realno makar ne bez prevelike cene (u smislu dodatnih igraca) za nagetsea uzimati kakvog igraca slicne vrednosti kao njih dvojica sa ko zna koliko upitnika nad sobom je samo jos vece kockanje koje njima nikako nije potrebno u ovoj fazi jokiceve karijere
Tuesday at 20:242 days 7 minutes ago, goofs said:Šta hepi, imbecilnost kao takva, digao ih iz pepela i sad će da izmisle nekog Doka Riversa za siromašne ja gotivim thibsa, takve trenere više ne prave ali ne treba ni preterivati, dobijao je svake sezone apgrejd na rosteru i došao do nekih realnih plasmana, nit' neuspeha, nit' uspeha.baš sam pred plejof pričao sa poznanikom i pominjemo kako nam nije jasno zašto u pulu raznoraznih trenera nemaju knicksi i nekog ofanzivnog savanta, da napravi neku fizionomiju igre koja se proteže više od izolacija brunsona i townsa. knicksi sada imaju kompetentne napadače a ujedno i dosta dobre defanzivce izvan brunsona i townsa ali nije bilo previše fluidnosti u napadu a odbrana je u regresiji ove sezone i to pre dolaska townsa.sve u svemu, nije neobičan potez ali ćemo videti koga će posaditi. malone i budenholzer su mi veća imena nego realno treneriali i to je neka moja projekcija, puno zavisi od konteksta, da li trener uspe da isfura snage tima. mislim da ovo poslednje thibs nije uspeo da izvuče do kraja.
Tuesday at 20:292 days Malone ako dodje, a mislim da sanse nisu zanemarljive, ubice u pojam fanbase totalno.Rodjen u NY, vec bio asistent u Knicks-ima. Ima prsten. Prodace nekako pricu kada ga budu dovodili. A kada krene sezona, plac majke Bozije. Edited Tuesday at 20:312 days by 1n54jd3r
Tuesday at 20:372 days pominje se i izvesni johnnie bryant, koji je bio asistent kod thibsa a sada je valjda isto u cavsimamoram da priznam kako ne znam ništa o čoeku
Tuesday at 20:382 days Pa dobijao je unapređen roster i rezultati su svake godine bili bolji, ne? Niksi su ispali u finalu konferencije, poslednji put su to igrali kad je u timu bio Patrik Juing. To je više od pola mog života daleko.Pisali smo o kapu Niksa, oni imaju još dogodine da skockaju tim za juriš, nakon toga sledi razgradnja, Lobinson i Bridžis odlaze, bogapitaj na šta će to da liči dalje, a još sledeće godine nema Bostona u ozbiljnoj računici.I njihova odluka je onda da tu šansu povere novom treneru koji će možda uspeti, ali verovatnije je da neće. Izaći će već negde neka statistika o učinku novopridošlih koučeva u prvoj sezoni, cenim da je dosta grdna.I na kraju mislim da ljudi, tj. javnost, potcenjuje ovu Indijanu, odličan su tim, ukomponovan, od Nove godine igraju u istom ritmu kao Klivlend, par pobeda iza OKCa.
Tuesday at 20:422 days plasman je dobar, nema zbora ali igra je iste logike kao i kada smo igrali bez bridgesa, townsa, anunobyja, što realno jeste problem.ne znam, meni je logičnije bilo da nađeš nekog specijalistu za ofanzivu ali ko zna kako to thibs shvata, tj da li se može sa njim tako
Tuesday at 21:592 days Ne volim Thibsa, ali nije ok. Ne volim ga zbog toga što drnda startere dok ne umru, ali takav je uvek bio. Nadigrali su Boston sa Tatumom, igrali finale istoka, bili relevantni po prvi put u 25 godina. Šta hoće koji moj više.
Wednesday at 04:331 day pa hoce da igraju u skladu sa nivoom napadackog talenta koji imaju. thibs to nije uspeo, mozda ni pokusao, to ga je kostalo.
Wednesday at 07:101 day 38 minutes ago, Peter Fan said:A JVG čeka kao zapeta puška.nema teorije;od trenera sa HC cvjem, mislim da samo malone i budenholzer dolaze u obzir ali kao sto rekoh sinoc, navodno je frontrunner izvesni johnnie bryant, koji je bio hc associate u knicksima a sada je isto u cavsima.mlad lik ali upuceni kazu da nisu bas sigurni da je on neki ofanzivni savant.ako njega izaberu, ili ekipa gresi u proceni njegove ofanzivne kreativnosti ili je otvoren za to da mu se dovede specijalista za kreiranje napada koji izvlaci moguce iz ovog rostera.
Wednesday at 07:151 day ..mislim, to je jedna razumna opcija, optimizovati moguce u napadu;druga je razdrndavati roster iznova pa da dovlacis deda duranta i/ili striku janisa ali to jd em glupo, em mi se cini da se takvo nesto nije ozbiljno razmatralo.eventualno videti sta moze da se dobije za mitch lobinsona, pod uslovom da smatraju kako hukporti moze kroz sezonu da postane faktor koji igra 15-20mins.josh hart je mozda neko ko se moze utopiti, ukoliko treba jos suta npr.